Hotel Marinetta**** in Bibbona / Marina di Bibbona Italië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marinetta****

30 mei 2012

Hotel Marinetta**** Bibbona / Marina di Bibbona

Beoordelingen Hotel Marinetta****

Via Dei Cavalleggeri Nord 3, 57020, Bibbona / Marina di Bibbona
Hotel Marinetta scoort een 8,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marinetta****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marinetta**** in Bibbona / Marina di Bibbona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Marinetta**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Hotel Marinetta**** met andere accommodaties in Bibbona / Marina di Bibbona.

19 beoordelingen over Marinetta****

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prima hotel, heerlijke zwembaden, kleine kamers"
D Veerman
8-5-2011 Goede tijd gehad met ons 4-en. Verbleven daar begin mei 2011. Kamers zijn aan de kleine kant (wij hadden een Elegance-kamer), de badkamer en douchecabine zijn ook krap. Dagelijks werden de handdoeken wel verschoond, maar de vloer werd niet schoongemaakt.
Pprivé-strand (zand) met eigen ligbedden waar wij niet voor hoefden te betalen, ligt op ca 150 mtr. Twee zwembaden: 1 voor volwassenen waar geen kids terecht kunnen en 1 waar de kids wel terecht kunnen (en oa banen kunnen zwemmen). Toen wij er verbleven waren er verschillende wielerclubs. Schitterend achterland!
Ontbijt en diner middels buffetvorm. Niet al te luxe, wel dagelijks anders.

"Redelijk goed"
Fam Palmas
17-9-2008 Prijs-kwaliteit verhouding vonden wij slecht, ook in het dorp mag iets meer te doen zijn!!

Familie, Sept. 2008
"Goed hotel met prima ligging"

12-11-2008 Dit jaar voor 2e keer teruggeweest. Blijft gewoon een prima hotel waarbij halfpension een absolute aanrader is. Typisch Italiaans ontbijt, redelijk sober maar zeker niet karig. Wel weinig variatie.
Diner compenseert dit echter zeker. Perfecte kwaliteit, veel keuzes en veel variatie. Echt een aanrader. Diner start pas om 19:30 dus je hebt overdag voldoende tijd om er op uit te trekken.
De plaats van het hotel is erg klein maar ligt wel centraal als je er op uit wil trekken of lekker aan het strand wilt blijven luieren.
Kamers zijn prima. De standaard kamer met een klein balkonnetje en familiekamers zijn ruimer met een groter balkon.

met vrienden, Sept. 2008
"Perfect diner, eenvoudig ontbijt: heerlijk hotel!"
Moon
5-10-2008 20/27 sept 08 hier verbleven. Ouder hotel met div soort flatgebouwen met uitzicht op de heuvels (kamer 246). Ongezellige te kleine bar die gerenoveerd dient te worden. Grote eetzaal maar wel gezellig. Ontbijt kon uitgebreid worden, iedere dag hetzelfde. Diner super: grats wijn of water. Heel veel keus in bijgerechten, 3 soorten pasta, 1 pizza, 3 vlees/vis warme gerechten. Overheerlijk! Kamer klein, badkamer compleet maar ook klein, balkon ruim (voor de rokers). Er is een verwarmd nieuw buitenbad en een bestaand onverwarmd zwembad met terras eraan, terras kon schoner. Receptie vriendelijk, internet gratis maar traag. Hotel heeft magneetarmband voor opening kamer, internet, barbediening e.d. Weinig kinderen gezien, wel speeltuintje. In Marina di B niet veel te beleven, Cecina viel ook tegen behalve de dinsdagmarkt, erg groot. Lucca en Siena aanraders om te bezoeken. Hotel heeft heel veel gasten, wil je een rustige vakantie: ga dan gerust hier naartoe. Wij keren zeker nog eens terug!

lut
17-7-2008 Wij verbleven in dit hotel van 28 mei tot 5 juni.Vogens ons geen 4 sterren waard, eerder 2 à 3, voor wat het oude gedeelte betreft. We hadden dit hotel vooral gekozen voor zijn ligging aan de kust, maar je had niet het gevoel aan de kust te verblijven
Het hotel miste ook uitstraling.
De receptie was verouderd en ook de bar was absoluut niet sfeervol.
Wij verbleven in oude kamers met zeer verouderd meubilair en badkamer. De kamers waren zeer netjes en werden zeer goed gepoetst.
Aan de receptie waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam, steeds bereid ieder probleem/vraag op te lossen.
Het restaurant deed ons denken aan een Mac-donalds, te groot en weinig sfeer.
Het eten was niet uitzonderlijk, bij ontbijt niet zo'n grote keuze, buffet bij het avondmaal tamelijk uigebreid.
We hebben wel veel uitstappen gedaan, Firenze met de trein, vanuit Cecina, al de rest met auto.

Nicole
31-5-2008 Wij hebben dit hotel bezocht in mei 2008. Bij aankomst werden wij geplaatst in een zeer verouderde kamer. Na een klacht te hebben ingediend overgeplaatst naar een nieuwe kamer. Weinig tot geen medewerking van de receptie bij klachten (de mieren liepen over de kussens, airco werkte niet, douche kapot, etc in de nieuwe kamer). Eten in buffetvorm wel erg goed en dat is dan ook het enige pluspunt aan dit hotel.

met partner, Mei 2008
Isabel en Oscar
16-6-2008 Fantastisch hotel! De kamers zijn netjes ingericht en zeer schoon. Om de complexen heen ligt een mooie tuin en een groot zwembad. Het strand is op loopafstand.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is in 1 woord fantastisch! Er is een uitgebreid buffet met de meest heerlijke gerechten.
De omgeving is erg rustig. In het voorseizoen is er 's avonds weinig te beleven in de omgeving.
De mooie steden zijn met de auto vanuit hier goed bereikbaar.

Familie
Gunther
26-12-2007 Prachtige vakantie gehad in Hotel Marinetta in juli 2007. Inderdaad, naar het strand via het "stadspark" van Marina di Bibbona, want het is wel degelijk publiek domein in tegenstelling tot wat de Touroperator brochure schreef, is een unieke ervaring. Rustig en sfeervol. Mooi zwembad aan het hotel. Wij zaten in het deel met nieuwe kamers. Mooi ingericht. Technologie liet het al eens afweten (airco regeling, electr. slot,...), kinderziekten? Receptie ging hier niet zo goed mee om. Ook wel eens mieren gehad, maar werd wel direct opgelost.
Restaurant is prima, eten en wijn uitstekend, bediening vriendelijk, talenkennis van het personeel beperkt.
Animatie is niet bijzonder.
Lucca, Pisa, Volterra, San Gimignano, Elba zijn goed bereikbaar. Siena en Firenze lagen wat ons betreft te ver. Marina di bibbona zelf stelt niet veel voor.

Familie
wouters
1-12-2007 juli 2007, prachtige vakantie, lekkere eten, vriendelijke bediening, mooie (vernieuwde)kamer, komen hier nog terug

Coussée Carine
25-9-2007 Wij zijn reeds twee keer in het hotel geweest,steeds in de mei ,2006 en 2007.Zeer mooi hotel en met je wagen kan je eindeloos uitstapjes maken.
Het eten is zéér lekker en de bediening dik in orde. Door het bos naar de zee is een iets anders dan de spaanse costa's. Heerlijk die rust.Wij hebben ook fietsen gehuurd en zijn door de bossen gaan fietsen tot in Cecina heel leuk.