Beoordelingen Camping Free Time***

21 mei 2013

Free Time***
Beoordelingen Camping Free Time***
Via dei Cipressi, I-57020, Bibbona / Marina di Bibbona
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Free Time*** in Bibbona / Marina di Bibbona, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Free Time*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Free Time scoort een 6,9 uit 10, op basis van 157 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Free Time*** in Bibbona / Marina di Bibbona, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Free Time***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Free Time*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Camping Free Time*** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Free Time*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Free Time*** met andere accommodaties in Bibbona / Marina di Bibbona.

141 beoordelingen over Free Time***

6,5
6,7
5,8
met oudere kinderen, 2012
"Leuke camping"
Alfred
7-9-2012 Camping Freetime is gelegen aan een straat met zeer veel campings en geeft de camping weinig allure. Eenmaal op de camping waan je je ook op een camping. Mooi zwembad waar helaas badmutsen gedragen moeten worden. De pizzeria op de camping biedt heerlijke pizza's voor weinig geld. Net naast de camping is een animatieterrein waar je overdag kunt vissen en 's avonds is er een animatie team dat je bezig houdt met de meest verschillende soorten shows.

met partner, Aug. 2012
"Geen 2e keer free time, maar omgeving is prachtig!"
A.S.
29-8-2012 Een niet te grote camping,gelegen in een gebied met veel campings etc.15 min lopen naar het strand,golfkar die je heen brengt hebben wij niet gezien?Prachtig strand,heerlijk zeewater.Mooi ruim en leuke strandtent.Wel veel kwallen!Winkel klein maar prima,dagelijks vers fruit en brood.Zwembad niet al te groot,maar voor ons goed.Te weinig ligbedden in het drukke seizoen en dus helaas de nodige handdoekenleggers.Het water oogde niet altijd helder.We hadden een mooie ruime staanplaats,tussen hoge hagen gelegen.Dit was op het oude gedeelte.Voldoende privacy.De plaatsen op het nieuwe deel liggen wat opener en zijn niet allemaal ruim.Sanitair echt onder de maat, oud en heel slecht schoongemaakt.Water was bijna altijd koud en de douchestraal minimaal.Op het nieuwe deel wel warm/meer water,dus daar heen gegaan.Te weinig wc's/douches,dit kan echt niet!Omgeving maakt veel goed,is prachtig!Al liggen de grotere plaatsen toch op gem. een uurtje rijden.Veel gezien:Luca,Volterra,Siena,Florence,Pisa.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"NIET DOEN! DON'T DO IT! NICHT MACHEN!"
P.W. Nicolai
18-8-2012 Het feit dat ik de camping met een 4 waardeer ligt aan het feit dat het een nette en goed onderhouden camping is. Het personeel bij de receptie, horeca en winkel is vriendelijk, maar dan heb ik de grootste pluspunten eigenlijk wel benoemd. Mijn vakantie is goeddeels bedorven!!! door de welhaast constante herrie van de 'animatie' (ie-de-re dag exact hetzelfde(!) op dezelfde luide (!) muziek (met zéér veel bas, dus onontkoombaar) van 10.00 tot 12.30 uur, van 16.00 tot 18.30 en van 21.00 - 21.30 uur. Daarna begint de aangrenzende camping en/of een of andere zichzelf begeleidende zingende italiaan (met ook een boombox) en van ca. 22.00 tot 24.00 uur de uitsmijter op de openlucht disco. Vre-se-lijk.
Ik heb 'animatie' tussen aanhalingstekens gezet, want het werktuigelijk afwerken van stretching, aquagym , een kleuterdansje en verder de alleen de muziek luid aan zetten, kan ik nauwelijks als zulks kwalificeren.
Vragen om een rustige plek heeft ook geen zin. Ik stond 20m. van de geluidsbron.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Hoeft niet meer"
Danielle
11-8-2012 Veel lawaai, stereodisco van 2 campings!
Sanitair ( op plek aanwezig) liet te wensen over.
Strand verder weg dan gedacht.. Kinderen hebben zich goed vermaakt, maar voor ons als Volwassenen nooit meer...

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Leuke camping."
piaf
1-9-2012 Wij zijn 3 weken op deze camping geweest en hebben het erg naar onze zin gehad. Vriendelijk personeel, mooi zwembad en strand. Het sanitair was bij ons schoon, maar de gasten maakten er zelf een zooitje van. Wel elke dag HEET water de sproeier is wel klein. De buiten disco was wel gehoorig maar voor ons niet storend. Wel heel veel muggen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
H.Klerk
29-7-2012 Camping ziet er verzorgd uit maar heeft een aantal gebreken.
Tent van touroperator(schoon en compleet) lag aan de rand van de camping,vlakbij het openlucht theater//disco.Gastvrouw kwam op zaterdagochtend langs om oordoppen aan te bieden vanwege de geplande disco die tot 3 uur zou duren.Sanitair is niet toereikend voor alle gasten met als resultaat dat de douches bij voornamelijk de vrouwen al snel geen warm water meer gaven.Water om af te wassen ook koud.Maar 4 toiletten voor de vrouwen in het grote sanitairgebouw waardoor er soms gewacht moest worden.
Schoonmaken gebeurt echt veel te weinig;een vies toilet of douche lokt mensen uit er nog slordiger mee om te gaan;gebruikt maandverband,ob´s op muurtjes of in douchewand gestopt.Vieze vegen op wc- en douche muren die er na een week nog opzitten.Regels in het zwembad zijn erg strikt.Prijzen in supermarkt,bar en restaurant zijn redelijk.Eten is ok.
Deze camping is geen aanrader.Veel te duur voor wat je krijgt.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Wat een ramp en voor dat geld!"
Mark
12-8-2012 Ls.
Als je camping moet vullen met jongeren van ongeveer 14 in het hoogseizoen dan zegt dat al genoeg!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Nette afwikkeling calamiteit!!!"
Jan Laan
5-8-2012 Iets wat kleine plek met (gelukkig, gezien de andere ervaringen met gemeenschappelijk sanitair) eigen sanitair. Niet al te grote camping. Vanaf onze plek viel geluidsoverlast wel mee, maar dat was niet overal op de camping. Vissen (wel wat prijzig) in de karpervijvers was extreem leuke ervaring, altijd ( en snel) prijs en grote exemplaren. Ivm overlijdensgeval moesten wij eerdere weg. Na uitleg hierover bracht men de 2e (ongebruikte) week NIET in rekening, zeer netjes en coulant opgelost

met jonge kinderen, Juli 2012
"Hier gaan wij nooit meer naar toe"
krista
2-8-2012 de tent en ligging hiervan was perfect geregeld, mooie ruime plekken, het nadeel alleen was, dat we aan de rand van de camping stonden en er gelijk die zaterdag disco was tot 3 uur 's nachts (de andere avonden tot 24.00 uur), dit is erg storend met vrij harde muziek.
het sanitair was ronduit slecht, oud, vies, koud douchewater en bij de dames maar 4 wc's.
alle animatie is in het italiaans, voor kleine kinderen is er niet zoveel te doen qua animatie.
het zwembad is mooi en groot, lekker water, alleen veel regels waar je je aan moet houden.
in het restaurant moet je betalen om te mogen zitten, maar dit schijnt normaal te zijn in italie. wel lekker eten op de camping.
verder is er in de omgeving niet veel te doen en moet je wel een stukje rijden wil je iets ondernemen.

met partner, Juli 2012
"Laatste keer"
Italiaan
19-8-2012 Meerdere keren mijn vakantie op deze camping doorgebracht. Grens is bereikt. Volgend jaar wel Italie, maar geen Free Time

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit