Camping Free Time*** in Bibbona / Marina di Bibbona Italië beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Free Time***

6,6
6,7

30 mei 2012

Strandtentje (tip: kleine Pizza)

Beoordelingen Camping Free Time***

Via dei Cipressi, 57020, Bibbona / Marina di Bibbona
Camping Free Time scoort een 7,0 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Free Time***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Free Time*** in Bibbona / Marina di Bibbona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Camping Free Time*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Free Time*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Free Time*** met andere accommodaties in Bibbona / Marina di Bibbona.

126 beoordelingen over Free Time***

6,5
6,7
6,1
met partner, 2011
"Superrrrrrrrrr"
Martje
5-9-2011 Wij zijn in juni op deze camping geweest.
Een plekje met eigen sanitair,overdekt terras,buiten keuken en picknick tafel.
Ook in juni was er al annimatie voor de kinderen,gezellige bar die werd geopend met gratis hapjes en drankje,personeel super vriendelijk en spreken goed nederlands.
We gaan elk jaar naar een andere plek maar dit is zeker voor herhaling vatbaar

"Nee hier ga ik niet meer heen"
judith
24-8-2011 kleine camping, met redelijke plekken, gelegen tussen vele andere campings. Nog wel een flink stuk lopen naar het strand (zwart strand) busje rijdt heel onregelmatig of niet. Het grootste en storenste was de animatie. Ze hebben zogenaamd geen disco op de camping, maar hebben daarop bedacht voor meerdere campings een plaats net naast deze camping ervoor te gebruiken. WAt dus inhoudt dat er vanaf 10 tot 12 en weekend tot 1 uur hele harde muziek op de hele camping te horen is. Echt heel hard en tijden lopen vaak uit. Ik ben echt wel wat gewent maar dit elke avond.... ik wil ook een beetje rust op vakantie. Probleem bekend bij reisorganisatie... Overdag hoor je de hele dag de bas van de muziek bij het zwembad.
Restaurant en winkel is minimaal aanbod wel vers.

"Kan beter"
Bertine
30-8-2011 Vriendelijk personeel, echt heel behulpzaam. Sanitair vies! Vaker schoon maken en het probleem is opgelost. Wij vonden het nog best een stukje lopen naar het strand. De heenreis was er altijd wel een medewerker van de camping die ons tot aan het bos bracht. Terug moest je of heel lang wachten, of toch maar gaan lopen. Druk strand, maar als je iets verder doorloopt, is het veel rustiger. Strand bij Vada ook erg druk.
Speeltoestellen grotendeels slecht/kapot.
's Avonds harde muziek, terwijl het een rustige camping zou zijn. Overdag overigens wel rustig.
Als deze camping netter zou zijn en er geen muziek is, zouden we nog een keer terug komen, maar in deze situatie niet.

"Nooit meer"
De Bruijn
3-9-2011 itt tot hetgeen in de folders staat is het geen kleine familiecamping. om 10 uur in de avond gaat er keiharde muziek aan tot zeker 12 uur. die disco is van de gemeenschappelijke campings in de buurt. gewoon wakker liggen dus, tenzij je een discoganger bent, want dan is het best leuk.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"1 keer , nooit meer."
Fam. uit Venlo
6-9-2011 Voor kinderen van ongeveer 13 tot 16,17 jaar goede camping.
Sanitair heel erg slecht. Oud en helemaal niet schoon.
Er zou 3 keer per dag schoongemaakt worden, 1 keer iemand zien vegen met een of ander vies oud lapje.
We zijn bijna 3 weken daar geweest, echter na herhaaldelijk klagen, geen enkele verbetering.
Erg Jammer!
Wel een mooie en leuke vakantie gehad, veel gezien en prachtige streek.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Voor ons nooit weer!"
Wagenaar
29-7-2011 Op deze camping. die ons werd aanbevolen als 'lekker om te relaxen' en 'rustig', hebben we de rumoerigste vakantie van ons leven gehad. Een oud, gammel bungalowtje (?) precies tussen het zwembad en de disco geplaatst.... Van 's morgens 9 tot 's avonds soms na 1 uur was het herrie rond onze plek. Zwembadherrie vinden we niet erg maar de disco heeft ons vreselijk veel slaap gekost. Ook lijkt het wel of heel de dag hier huilende en schreeuwende kinderen rond lopen.
De animatie was voor ons niet geschikt. Met onze kinderen van 9 en 11 was er geen ander vertier dan het zwembad. Animatie voor boys tussen 8 en 14 hebben we eigenlijk niet gezien.
Onze caravan was slecht uitgerust (slechts 2 pitjes om te koken, waarvan 1 sudderpitje), gescheurde hor voor de ramen, matrassen van wel zeker 5 cm dik...
Personeel spreekt uitstekend Italiaans maar slecht Engels.
En voor klachten werden we doorverwezen naar onze reisorganisatie. Dáár gingen ZIJ toch zeker niets aan doen.
Zware tegenvaller!!

"Leuke camping!"
Wendy
18-8-2011 Leuke camping op een goede, centrale plek. Uitstapjes zijn vanuit de camping goed te maken, het strand is een klein kwartiertje lopen maar door een beschut bos, dus heerlijk!
Geen last gehad van muziekoverlast. Het was gezellig en niet te laat afgelopen. Wel vonden wij het sanitair slecht, vies, en te weinig toiletten.
Zwembad, animatie en restaurant prima.
Wij hebben een top vakantie gehad.

"Super leuke camping voor iedereen."
Fam. RV
13-8-2011 Wij hebben deze camping geboekt via een touroperator, en hebben een uitstekende stacaravan tot onze beschikking gehad met veranda en BBQ op terras, we werden top ontvangen door Wim en Loes van de touroperator top mensen die graag wat extra deden waar mogelijk.Camping was gezellig en een mooie omgeving, op kleine 10min lopen heerlijk strand en ook een prachitg bos voor een heerlijke lange wandeling. Het zwembad was prima en gezellig, wij hebben een zoon van 9 en die heeft het top gehad en dus wij dan ook.

We willen graag nog meer zien van de omgeving zoals Pisa - lucca en overige. Ook twee dagen in florence geweest, gave stad en mooie cultuur.

Volgendjaar zeker weer terug. we hebben genoten.............

met een groep, Juli 2011
"Nette gezellige camping"
marjoleinleusink
9-8-2011 Ik was hier met familie, 5 volwassenen. We zijn wezen camperen in een stacaravan en een tent, 2 weken in het hoogseizoen. De camping was gemoedelijk en rustig. We hadden een plekje naast het zwembad en het restaurant/bar en hebben daar absoluut geen last van gehad. Het personeel is ontzettend vriendelijk en probeert je in het engels met alles te helpen. Het restaurant is simpel, maar goedkoop en lekker. Ook zijn er elke ochtend verse broodjes en een winkel voor de hoognodige dingen. Strand is 10 minuten lopen (vlak, en koel in de schaduw). Wel is het strand zwart en druk. Het strand van Vada daarintegen (net boven Cecina) was prachtig blauw, rustig en witte stranden (aanrader!). 's Avonds hoor je de openlucht disco van de buren, maar dat klonk alleen heel gezellig en is om 12 uur weer voorbij. Een goede ligging voor bezoeken aan Lucca, Volterra, San Gimignano, Siena, Pisa en Florence. We hebben een prachtige vakantie gehad!

"Kindvriendelijke, rustige camping"
fam. de Keijzer
24-7-2011 Wij hebben begin juli 2011 op deze camping een tent van TO gehuurd, deze was niet nieuw, maar voldeed prima. De camping is klein en overzichtelijk, ideaal voor gezinnen met jongere kinderen.
Er is voor alle leeftijden animatie, zoals kinderdisco en knutselen en s'avonds is er iedere avond een activiteit, van bingo (in het italiaans) tot schuimparty's en disco. Deze avonden zijn erg gezellig en ons oudste kind (10 jaar) vond het een feest. Het duurt tot 24 uur stipt en daarna lekker slapen. Er is bewaking op de camping die toeziet op de rust. Je kunt dus gewoon lekker rustig slapen.

De winkel is klein, maar heeft alles van brood tot BBQ spullen.
Het zwembad is prima voor alle leeftijden en overzichtelijk. Er is wel een badmeester die streng toeziet dat je geen bommetjes maakt.....
Het personeel van de camping eis vriendelijk en behulpzaam. Het personeel van TO is ook vriendelijk, echter te jong om veel advies te geven over de omgeving.(enige minpunt).