Vakantie Beoordelingen Bibbona / Marina di Bibbona Toscane vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bibbona / Marina di Bibbona

5,4
6,4

30 mei 2012

Bibbona / Marina di Bibbona

Beoordelingen Bibbona / Marina di Bibbona

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bibbona / Marina di Bibbona. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bibbona / Marina di Bibbona. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bibbona / Marina di Bibbona? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bibbona / Marina di Bibbona scoort een 7,3 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 9 Appartementen, 8 Campings, 5 Vakantiehuizen, 7 Hotels en 1 Villa in Bibbona / Marina di Bibbona. Op Zoover vind je bovendien 11 vakantiefoto's van Bibbona / Marina di Bibbona. Je kunt 1 video van Bibbona / Marina di Bibbona bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bibbona / Marina di Bibbona. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane.

29 beoordelingen over Bibbona / Marina di Bibbona

4,8
5,8
met oudere kinderen, 2011
"Geen trekpleister!"
De Oppies
Sfeer
14-9-2011 Niet echt een leuk dorp om iedere avond doorheen te lopen, leuk voor even gezien te hebben maar heeft geen uitstraling, saai!

"Klein pittoresk plaatsje"
E Jacobs
Sfeer
23-9-2011 Bibbona zelf stelt niet zoveel voor, maar de omgeving (en bij ons camping le capanne wel)

"Bella Toscane"
Heerlijke vakantie ...
Sfeer
15-12-2011 Het plaatsje zelf stelt niks voor, maar je zit aan zee en je bent ook zo in mooie Toscaanse steden/dorpjes.

met vrienden, Mei 2011
"Positieve ervaring!"
J & A
Sfeer
29-5-2011 Gezien onderstaande beoordelingen die we lazen toen we al geboekt hadden, zagen we alles best somber in. Onterecht. MdiB zelf is erg toeristisch (hotels, campings en appartementen), maar toch heeft het voldoende eetgelegenheden (meer dan 25), en wat leuke winkeltjes, een Conad- supermarkt (ga voor meer keus naar de Coop in Cecina) en ook de omgeving herbergt een paar juweeltjes die je in de Capitool Toscane niet kunt vinden - onterecht wordt het hele gebied genegeerd. Als je fietsen huurt (een week kost gemiddeld 24 euro voor een sportfiets, gewone fiets zo'n 16 euro), kun je vlak langs de kust door de bossen naar Marina di Cecina en vandaar uit naar Cecina waar je winkels van Stefanel, Benneton, Tezenis etc. kunt vinden. Met de auto en erg mooi o.m.: Bolgheri, wel erg toeristisch geworden (10 km), Castagneto Carducci (zo'n 30 km -> schitterend etruskisch dorp), Suvereto (35 km), Campiglia Marittima (18 km) en Volterra (40km). Heerlijk zandstrand met ligbedden, wij gaan zeker weer!

met een groep, Sept. 2010
"In het naseizoen niets te beleven"
H.Pothmann
30-9-2010 dooie boel in het na seizoen
ongezellig en veel gesloten
Zeer weinig uitgaansgelegenheden,eettentjes

met partner, Sept. 2010
"Toscane leuk, maar geen bibona meer1"
Nieuwenhuizen
Sfeer
10-9-2010 niets tot weinig te beleven, wil je wel vertier dan moet je best veel kilometers rijden.
Ook geen ligbedden te huur op het strandje.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Klein maar fijn..."
esther
Sfeer
26-9-2010 Als je niet op de camping blijft hangen maar ook eens het binnenland bezoekt zijn er prachtige dingen te ontdekken en de stranden zijn van alle gemakken voorzien. Je moet wel houden van de natuur,(macchia della magona), cultuur (etruskische graven, middeleeuwse dorpen etc.) en lekker eten, een voorbeeld in het oude centrum van Bibbona de pizzeria Etruska, zelf dekken en eten halen maar geweldige pïzza en desserts voor tussen de 5 en 10 euro incl. wijn en water, Bolgheri is een heerlijk stadje waar de poeet Carducci zijn prachtige werken schreef verder de oudste olijfbomen bezichtigen, Casale Maritima een goed bewaard middeleeuws dorpje, waar je ook nog eens heerlijk kunt eten en feesten. In Cecina is het de hele zomer feest met dans en heerlijk traditioneel eten. Iets verder Pisa, Lucca, Volterra, Siena, Castagnetto Carducci, alles op redelijke rij afstand Voor mij de 1e keer maar ga zeker weer...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek"
bmguyt
Sfeer
5-1-2011 In de zomer vakantie van 2010 hebben wij 3 weken op camping La Capanna gestaan met onze vouwwagen. Wij hebben wel ruim van te voren gereserveerd, waardoor we een mooie ruime plek toegewezen kregen 90 vierkante meter. Had je niet gereserveerd kreeg je een plek van ongeveer 50 vierkante meter. Erg klein dus. De camping is ontzetten leuk voor jong en oud. Animatie vol op. Minidisco in het zwembad in de middag en in de avond bij het theater, daarna tot half 11 ook voor de volwassenen. Paar keer per dag ook sporten met Max. Aquagym 2x per dag. Fitness, fietsen, noem maar op. Tocane is natuurlijk geweldig. Fantastische steden. Florance, Siena, Volterra, Lucca, natuurlijk een dagje Elba met de boot. Teveel om op te noemen en te gaan bekijken. Gaan zeker nog een keer terug naar Toscane

met oudere kinderen
"Beste herinneringen"
c.randewijk
Omgeving
19-7-2009 Wij zijn hier van 1984 tot 1994 ieder jaar geweest en af en toe een paar dagen in de jaren daarna. Wij hebben hier heerlijke relaxvakanties gehad op camping casa di caccia:luieren lezen zwemmen.We waren er met nog 2 ander nederlandse gezinnen, kinderen speelden met elkaar en ouders wisselden boeken uit. Toen de kinderen tieners waren hadden zij veel vrienden onder kinderen van Italianen die in MdB een tweede huishebben. we gingen vanaf de camping een paar dagen naar Florence of zo( lieten tent daar, in de stad in hotel) mijn broer en onze en zijn beste vrienden hebben allemaal beste herinneringen aan MdB,om van de kinderen maar niet te spreken. Menigeen gaat tijdens vakanties in Italie nog een paar dagen langs: Ijsje bij Ijspaleis,ontbijten bij Il Giottoneen de afhaalpizza!!
Hoogtepunten ook:eten bij La Grotta in Sassa, wijn kopen in Bolgheri; oftewel geniet van het kleine.

"Klein stadje"
Charlotte Bijenveld
Omgeving
24-9-2008 Een klein stadje met 3 winkels, een restaurantje en een ijstent en dat is het. Wel lekker ijs :) Voor het stadje moet je dus niet gaan. Er is wel een mooi strand dat te bereiken is via een mooie weg door het bos. Wij stonden op camping Freetime. In de nabije omgeving is er ook niet veel te beleven en de dorpjes verderop die je kunt belopen zijn net zo weinig als Bibbona zelf ..