Villa La Casa del Sole in Arezzo Italië beoordelingen 9.6 | Zoover

villa by night

Beoordelingen Villa La Casa del Sole

Arezzo
Villa La Casa del Sole scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa La Casa del Sole? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa La Casa del Sole in Arezzo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Villa La Casa del Sole vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Villa La Casa del Sole met andere accommodaties in Arezzo.

2 beoordelingen over La Casa del Sole

met vrienden, Mei 2010
"Geweldige ruime, mooie en verzorgde villa"
Ad Geers
1-6-2010 Villa Casa del Sole, dat oorspronkelijk bij de gemeente Staggiano hoort, ligt gewoon tegen Arezzo aan en alle bezienswaardigheden zijn daar te vinden, Staggiano stelt niets voor.
In het huis ontbreekt het aan niets, is schoon, ruim en gezellig.
Het villa heeft een enorme mooie ruime tuin, die zeer goed is onderhouden, mooi en ruim zwembad met voldoende ligbedden, stoelen en kussens.
Een zeer aardige eigenaar, die alles naar u zin wilt maken en niets is teveel voor hem.
Ik moet wel opmerken, dat de eigenaar in deze tuin een klein huisje aan het bouwen is, waar je overigens geen last en/of zicht op heb, maar dat er mogelijk in de toekomst het zwembad gedeeld moet worden met andere, maar dat weet ik niet helemaal zeker.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Aanrader!!"
els
22-11-2009 Wat een fantastische vakantie hebben wij hier gehad.
De villa is groot en mooi ingericht, de tuin enorm en het zwembad heerlijk.
De eigenaar van de villa woont 's zomers ergens anders om de villa te kunnen verhuren aan vakantiegangers. De eigenaar is heel aardig en kwam zelfs een kadootje brengen toen ons dochtertje jarig was.

Er is een originele pizzaoven en een vaste BBQ buiten, genoeg speelgoed voor in het zwembad en een moestuin waar je alles uit mag halen (tomaten, druiven, vijgen ed)

Echt een aanrader deze villa! We zijn eind augustus geweest toen viel de prijs ook nog mee.