Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** in Giardini Naxos Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort****

29 mei 2012

Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** Giardini Naxos

Beoordelingen Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort****

Via Recanati 26, 98035, Giardini Naxos
Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** in Giardini Naxos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sicilië. Vergelijk Vakantiepark ATA Naxos Beach Resort**** met andere accommodaties in Giardini Naxos.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over ATA Naxos Beach Resort****

met vrienden, Okt. 2011
"Ik had er meer van verwacht"
Bart
Onderkomens
8-10-2011 Het hotel is moeilijk te vinden. Mooi, groot en verzorgd complex. We hadden een standaardkamer in het hoofdgebouw en deze kamer vond ik eerder aan de kleine kant, evenals de badkamer. Het personeel is uitermate vriendelijk. Het eten viel wat tegen. 's Morgens geen vers fruitsap, wat je toch wel mag verwachten in een 4*hotel. 's Middags en 's avonds als hoofdgerecht: 2 vleesgerechten en 1 visgerecht die in de paar dagen dat we er waren al eens terugkwamen. Dus weinig keuze en afwisseling maar wel lekker van smaak. Ook telkens heel lekkere pasta. Het eten wordt op je bord geschept door het personeel. Nog een gebrek: 's middags geen dessert, behalve wat fruit zoals een appel of een banaan... We hadden "all in", maar 's avonds mochten we niets bestellen in de gezelligste bar waar ook live muziek was. Wie "all in" had werd verdreven naar een onaangename poolbar. Jammer...

"Beoordeling Naxos beach resort"
Hemelings
Onderkomens
27-9-2011 Prijs-kwaliteit was dit resort dik in orde, zeer verzorgde keuken, voldoende keus uit verse bereidingen, goed onderhouden, propere kamer, zeker een aanrader- enige minpunt is de toevloed van Russen welke het niet nauw nemen met algemene wellevendheid en tafelmanieren.

"Goede keuze"
Familie Wichman
Onderkomens
21-8-2011 Net zoals alle andere positieve berichten sluiten wij ons hier helemaal bij aan.
Geweldige vakantie gehad in een mooi, zeer verzorgd hotel.

"Prima georganiseerd resort"
Nelly
Onderkomens
16-8-2011 Dit resort draait als een goed "ge oliede" machine. Wij Vonden het park in werkelijkheid mooier dan op de plaatjes te zien is.
Wij verbleven in familiekamer, aparte kamer voor onze kinderen, 2 aparte bedden
+ indien je s'avonds/s'nachts aankomt, is er nog gelegenheid tot eten/drinken
+ Klant/Bagage wordt met golfwagentje, naar kamer begeleid
+ Lekker eten/drinken/ijs
+ Geen handdoekje leggen, voldoende ruimte bij zwembad
+ Gratis reserveren van strandstoelen+badhanddoekservice (all.incl)
+ Terrein wordt goed bewaakt
+ 1xper week, wordt er een barbeque georganiseerd in de tuin.
+ leuk animatieteam, iedere avond afwisselende show's .
+ vriendelijk personeel/animatieteam
+ goede bedden
+ keurig onderhouden tuin
+ geen verplicht armbandje tijdens je verblijf, men werkt hier met een pasjessysteem
+ gratis busservice(wel reserveren bij receptie) naar Taormina, gondel/ kabelbaan(tegen betaling) brengt je hogerop naar leuke winkelstraatjes/restaurantjes, theater/arena

"Zou er zo weer naartoe gaan!"
laura_honders
Onderkomens
3-8-2011 Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad in het Naxos Beach Resort! Kindvriendelijke (2 en 4 jaar) door de animatie, personeel heel vriendelijk, alles heel erg verzorgd, huisje schoon, noem maar op! Normaal gesproken gaan wij nooit 2x naar hetzelfde toe maar hier zie ik mezelf wel weer naartoe gaan.
Opvallend: zelfs in het hoogseizoen (13 t/m 27 juli) geen overbevolking bij zwembad en altijd wel een ligbed vrij.
Kortom, niet te lang nadenken maar gewoon boeken!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goed geregeld"
fam Eernst Rosberg
Onderkomens
8-8-2011 hele goede prijs / kwaliteit verhouding. het buffet was erg lekker en veel variatie. all inclusief met kaartjes is even wennen maar je kunt er dan ook wel bijna alles voor krijgen. handdoeken en bedjes op het strand, magnumijsjes. Goede sport accomedatie. Zeer uitgebreide animatie, die alleen (als enige minpuntje) geen engels spreekt.
aanrader dus

"Fantastische plek"
carla
30-7-2011 van 29 juni tm 13 juli

mooi hotel,personeel doet erg hun best om het naar de zin te maken.
-tuin heel mooi onderhouden
-elke dag nederlandse krant aanwezig(wel van de dag ervoor)
-strand netjes verzorgt,schoon ,verkopers worden weggestuurd,boel wordt goed in de gaten gehouden.
-we hadden al in,strand zonnebed zat daarbij in met elke dag schone handdoeken,
-annimatie erg italiaans, maar heel leuk en lief tegen de kinderen
-show was top,live gezongen
-kortom het was een top vakantie gaan zeker terug
o ja russen die zitten overal,maar geen last van ze gehad,beetje stug

"Geen 4 sterren hotel!"
LJ50
Onderkomens
28-6-2011 Wij zijn van 10 t/m 24 juni 2011 in dit hotel geweest. Zijn vooral af gegaan op de hoge waardering die ddeze locatie van de beoordeelaars van Zoover kregen. In praktijk viel ons het hotel wat tegen. Als je van veel Russen of aanverwanten houdt ben je hier wel op je plaats. In onze periode was, naar ons gevoel, de helft van de grote complex gevuld met Russen. Wij vonden dat niet echt prettig. Ook de bungalows waarin wij zaten waren erg gehorig en de schoonmaak liet te wensen over. Het ontbijt is veel van hetzelfde maar het avondeten is echt heel goed. Ook positief was dat je elke avond een fles wijn en water bij het eten gratis krijgt. Hebben we nog niet vaak meegemaakt bij half pension. De animatie is vooral gericht op kinderen en volgens onze beoordeling erg goed en proffesioneel. Het resort is erg groot en ligt wat uit de richting van het plaatsje. Alles overziende vinden wij het geen 4 sterren hotel.

met partner, Mei 2011
"GOED HOTEL."
biencop
16-5-2011 +punten:

- mooie, verzorgde kamers
- vriendelijk personeel
- lekker eten; wordt regelmatig aangevuld
- 2 prachtige zwembaden; 1 olympisch, kinderplonsbad en peuterbad
- prachtig park
- weinig Oosteuropeanen

-punten:

- geen map met uitleg op kamer
- geen enkele animatie
- geen autoverhuurbedrijf in hotel
- geen aankondiging v/h menu a/h restaurant
- geen showcooking
- geen "langeslapersontbijt"
- de schotels zijn niet benoemd i/h restaurant
- te weinig keuze; behalve op donderdagavond
- geen nederlandstalige kranten
- "Olympus Caffe" is betalend - ook voor ALL IN gasten

4*waard, maar 8+ is te hoog. Eerder 7,8.
NOOT: op 50 m v/h hotel bevindt zich het autoverhuurbedrijf "AUTO EUROPE - Sicily by car". De admin. procedure voor huur wagen is zeer omslachtig (wel 10 handtekeningen)
en het duurt te lang. Bovendien wordt uw CREDITCARD GEBLOKKEERD tot haar LIMIET tijdens de huurperiode!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Goede kwaliteit, maar 1x is genoeg"
frank
Onderkomens
9-5-2011 prachtig complex met veel voorzieningen, in deze periode is nog niet alles in bedrijf,
eetzaal is wel erg massaal en lawaaiig, strand zo/zo, eten is prima van kwaliteit

1 2 3 4 5 6 volgende