31-10-2011
Zelf direct bij camping geboekt. Gevraagd om rustige en vrije plaats die we kregen. Een aantal horren waren aanvankelijk kapot, na een klacht werden ze de volgende dag gerepareerd. Vriendelijk personeel, wel een redelijk dure camping. Restaurant op de camping duur, maar ga gewoon bij een van de vele andere tentjes in de buurt of in Alghero eten. Ook boodschappen moet je elders doen. (Huur)auto wel een vereiste!
22-4-2012
Wij hebben met ons gezin een prachtige vakantie gehad op deze camping. De omgeving is schitterend en je kan er heerlijk mountain bicken. 's Middags lekker in het zwekbad of naar het strand. Zeer de moeite waard. Wij hadden een huisje gehuurd en daar was alles prima geregeld. 1 x was iets stuk maar dat werd direct gemaakt. Wij gaan zeker nog een keer terug.
23-7-2011
Erg dure camping, waardeloos sanitair.Van de 5 dagen hebben we één keer kunnen genieten van een warme douche! Het was vooral aan- en uitkleden tot je een douche had die het deed.Grote afstanden lopen naar sanitair en waterkraan, als je achter bij tententerrein stond. Klachten deed het onvriendelijke personeel niks mee. Nee voor minder geld zijn er leukere campings in de buurt zijn we later achter gekomen! Het enige leuke was het fijne zwembad, dat was wel schoon.