Vraag & Antwoord Sirmione

1 2 3 volgende

Reisinformatie (2 reacties)
Jeffrey
4-8-2012
Wij vertrekken binnenkort naar deze camping. Nu is het de eerste keer dat wij met de auto gaan reizen. Nu ben ik benieuwd welke route je beter kan nemen, door oostenrijk of Zwitserland. En heeft in iemand of een leuk hotelletje voor weinig die wij onderweg kunnen boeken ??

Berkhof
10-8-2012
Wij zijn via oostenrijk gereden fernpass, brennerpas en hebben de heenweg overnacht in Tirol in Fugen hotel sonne. Tip ga snachts rijden dan heb je min der last van file's.

brenda-10
21-2-2013
hallo,jeffrey.en een leuke vakantie gehad in garda village??ja ik vind het toch altijd leuk,om een reactie te horen van vakantie-vierend nederland!maar echter nog geen positief cq negatief nieuws mogen lezen!laat het de mensen even weten!!

Renrew
23-7-2012
Ik ben benieuwd of je hier met een zwemshort mag zwemmen of ben je verplicht om met een zwemboxer te zwemmen?

nicky
10-8-2012
Alleen de badmuts is verplicht, voor de rest maakt het niet uit.

Wie weet dit over het zwembad in Tiglio? (0 reacties)
Camping Villaggio Tiglio (+ app.)****
Angelique
1-7-2012
Hallo, Over 2 weken gaan wij naar camping Tiglio, in een tent van TO. Graag zouden wij wat meer willen weten over het zwembad. Mag je met opblaasdingen in het zwembad spelen, en is het zwembad de hele dag open? Ik kan nog wel meer tips en ideetjes gebruiken, dus mocht iemand mij willen mailen: anniebee@live.nl Dan mail ik nog wat dingetjes die ik graag zou willen weten.

Beddegoed (1 reacties)
Anneke
30-6-2012
Wie kan mij iets vertellen over het beddegoed in de willerbystacaracans, is dit goed en voldoende? Of is het beter om zelf nog iets mee te nemen.

M.M. de Jong
25-7-2012
Ga er niet in het is verschrikkelijk,lees mijn ervaring.

bungalow (2 reacties)
Edith
8-6-2012
Ik zie op foto's ook appartementen,maar in de beschrijving lees ik alleen maar over bungalows? Weet iemand hier wat over?

10-6-2012
voorbij receptie,ad linkerkant nw mobilhomes-vervolgens de app.2-hoog deze lopen tot aan zwembad en gaan over in bungalows.persoonlijk: de leukste kant van het park! maar de mobilhomes bij restaurant,cq supermarkt en richting meer zijn ook aan te bevelen! adria (met horren)voor ramen en burstner ook ruim-4pers.en de grotere achter de supermarkt! ook hier veel privacy!deze twee zijn echt aan te bevelen.de willerby ligt iets ongunstig maar zijn wel goedkoper! jaren geleden gecampeerd,maar ik ga nu echt voor een mobilhome,trouwens ook leuk voor de kids met die konijntjes voor de deur! en naast het zwembad! parkeerplaats op nr van hetgeen je huurt,dus altijd plaats !ik zeg gewoon DOEN!! zijn nu een ervaring rijker en hebben de sleurhut verkocht!! dit is LUXE!

10-6-2012
nog even ter aanvulling,de nw app.begin receptie bij nw mobilhomes zonnig! maar fiets nodig voor supermarkt.de oudere app.t.o.zwembad schaduw!

vakantie (0 reacties)
Hotel Garten Lido***
Madelon
3-6-2012
wat zijn de kosten v een kamer vanaf 16 juli t/m 23 juli voor 2 personen. Ik hoor gr van u. Met vriendelijke groet, Madelon

badmuts en grote van de standaard bungalow (2 reacties)
marloes
1-6-2012
Weet iemand of het ook verplicht is om een badmuts te dragen als je kaal bent? En de 2de vraag, weet iemand hoeveel m2 de standaard bungalow is, de ene touroperator heeft het over 26m2 en de andere over 30m2. Alvast bedankt voor de reactie.

irma
11-6-2012
volgens mij rekenen sommige touroperators het terras ook mee in de m2 .

Harolds
22-5-2013
Als je kaal bent moet je volgens mij we, een badmuts dragen. Mijn vader droeg hem tenminste wel.

Auto parkeren (1 reacties)
Camping Villaggio Tiglio (+ app.)****
Marit
7-5-2012
Kan iemand mij vertellen of je de auto kwijt kan bij je tent/caravan. Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Italie en door ervaringen van kennissen met hagel etc kregen we de tip als de auto naast je tent mag dan een partytent mee te nemen voor zowel de hitte als bij hagel. Gr. Marit

Jan Kruse
30-5-2012
Hallo Marit, Wij zijn net terug van camping Tiglio. Het is moeilijk om hier zo maar ja of nee op te zeggen. De grootte van de plaatsen varieert nogal. Er zijn ruime plaatsten waar je makkelijk een party tent bij op kunt zetten, maar ook plaatsen waar dit best wel krapjes wordt. Hangt natuurlijk ook van de afmetingen van jullie eigen caravan/tent af. Het is dus lastig om vooraf te bekijken of dit wel of niet kan, het hangt er gewoon vanaf wat voor plaats je kunt krijgen. MVG Jan

11 juli (3 reacties)
son
27-2-2012
Wie gaat er nog meer rond 11 juli naar deze camping? Wij gaan met 2 gezinnen met 4 kids 12 14 en 15 jaar! Hebben jullie nog tips dan horen wij ze graag!

Blokhuis
12-3-2012
Er staan geen koffieapparaten in de huisjes en caravans

18-5-2012
zie tips,omtrent mobilhomes.Gardaland-Aquapark-Sirmione(old)bij de receptie is menig folder voor evt leuke trips.weet niet waar de kinderen zo van houden?want dan hebben, ook jullie vakantie! leuke markten-boottochten-monte baldo(malcesine)hier met kabelbaan omhoog. bij camping Francesco t.o.ingang garda village traktatie op holl.frikandellen?? noem maar even iets! en niet te vergeten het ann.team-er zijn kids en deze willen gewoon het park niet af?maar jullie komen hier heus wel uit hoor. er staat nml ook een goed pizza-rest.op de site(bij splitsing-rotonde(bord old sirmione)gewoon doen!! is er al een overnachtingshotel?anders Irschenberg aanhouden.ad snelweg en goed van eten en drinken! zie site!

18-5-2012
oke dan,denk inderdaad dat meerdere dit jaar nog even willen genieten van hun Vakantie, wie weet wat ons voor volgend jaar te wachten staat?? Maar Den Haag, alvast bedankt namens ons allen!!!!!!!!!

Adria caravan (2 reacties)
Sandra
6-2-2012
Wie weet welke Adria caravans het mooist liggen, die bij de sportvelden of bij het zwembad? Iemand verder nog leuke/nuttige tips?

Irma
12-3-2012
De huisjes en caravans bij het zwembad liggen het meest centraal

9-5-2012
caravans gelegen bij de sportvelden.liggen tegenover de ingang van camping Francesco! waar je trouwens frikandel spec. kunt krijgen echt hollands he? maar de camping-gasten mogen ook gebruik maken van het zwembad, wat bij jullie is gelegen.tevens lopen hier buiten het hek,honden van de gasten.advies: boek een mobilhome bij de supermarkt.dichtbij zee-zwembad restaurant en strand.type adria e/o burstner. van garda village. fijne vakantie en hier treft men geen honden aan, alleen konijntjes.

gewoon vraagje (0 reacties)
Appartement Villaggio Lugana Marina***
guy
23-8-2011
goeiendag ik zou graag volgend jaar in augusuts naar sirmione willen gaan het appartement maar ik zou graag de prijzen willen weten indien mogelijk voor 4 personen aub of alleen de prijs voor appartement is ook goe .mvg scheers G het is wel villaggio tiglio.

stacaravan Adria (2 reacties)
Mirjam
12-3-2011
Welke is dat nou op de foto's gezien. Die met het rode of groene dak? Wie heeft er foto's van in de binnenkant gezien? En op de site van de camping staat dat er ook handdoeken bij zitten???! Klopt dat? Groetjes!

Irma
12-3-2012
Je krijgt inderdaad een aantal handdoeken en lakens.de Adria caravans zijn mooier dan de huisjes. Elke plek op de camping is mooi.

9-5-2012
de mobilhomes met rode daken is de Adria en groen Burstner.neem als preferentie dichtbij supermarkt-zwembad-restaurant en meer.

comfortbungalow (1 reacties)
cindy
1-2-2011
is het verstandig om te gaan of niet? je leest lovende commentaar maar ook veel over vierigheid en schimmel in bungalow koelkast, douche ed...?

Diana
6-12-2011
Onze bungalow zag er prima uit. Eenvoudig (maar dat is Italie-eigen) maar schoon en compleet.

1 2 3 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?