24-10-2012
Dit jaar hebben wij voor een tweede keer een tent gehuurd via een organisatie. In vergelijking met 3 jaar geleden is de camping een stuk groter geworden. Nadeel hiervan is dat de (prima!) zwembaden met ligbedden soms overvol waren. Dan krijg je gedoe met mensen die alvast een ligbed reserveren voor de rest van de dag, en er de eerste uren niet eens zijn, dat is jammer.
Verder een heerlijke camping met leuke animatie, en 's avonds laat rust. Daar zorgt een strenge nachtwaker dat de jeugd niet voor overlast zorgt.
26-8-2012
Fijnste camping aan het Gardameer. 6 jaar geleden ook geweest. Toen slechte plek via touroperator, nu chalet 33 via camping (mooiste plek). Ruim, licht chalet, airco, uitzicht
Lekkere zwembaden, Gardameer direct binnen handbereik.
Sanitair zag er keurig uit, hoefden we niet te gebruiken. Kinderanimatie ook geen gebruik van gemaakt maar zag er wel prima uit.
Restaurant redelijk (eenvoudig, pizza's en schnitels maar wel lekker). Meer dan genoeg keuze aan restaurantjes in omliggende stadjes (Portese maar vooral Salo is erg leuk!)
Minpunten: campingbandjes, niet alle plaatsen staan even mooi, bediening bar was rampzalig (opgeschoten jochies met meer oog voor hun mobieltjes dan voor klanten), WiFi traag en onstabiel, lekkerste brood (baquettes) al om 8:15 uitverkocht.Bootje hebben we niet via camping gehuurd maar in Moniga (meer keus, mooiere boten, betere prijs).
Al met al, zoek je een lekkere camping met leuke faciliteiten maar toch geen kermiscamping, aan het Gardameer, ga naar Fornella!
9-10-2012
Met twee kids van 3 en 7 twee weken in Augustus naartoe geweest.
Zwembad was prima maar de eetgelegenheid was werkelijk waar dramatisch.
We hadden er wel meer van verwacht, de plekken waren kleiner dan we vooraf gedacht hadden en we stonden heel erg dicht op onze overburen.
's Avond wel lekker rustig, maar aangezien het vooral een camping voor jonge gezinnen is is het wel vroeg weer rumoerig.