Beoordelingen Camping Fornella****

25 mei 2013

Fornella****
Beoordelingen Camping Fornella****
Via Fornella 1, I-25010, San Felice del Benaco
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Fornella**** in San Felice del Benaco, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Fornella**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Fornella scoort een 8,3 uit 10, op basis van 200 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Fornella**** in San Felice del Benaco, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Fornella****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Fornella**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 158 vakantiefoto's van Camping Fornella**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Fornella**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Fornella**** met andere accommodaties in San Felice del Benaco.

187 beoordelingen over Fornella****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Nette camping"
Van Dorp
5-5-2013 In de mei vakantie zijn wij hier een week geweest. De caravan was netjes, helaas wel last van mieren. Nu was er de mogelijkheid om je auto op een onbezette plaats te plaatsen. Staat deze voor de caravan dan kan je echt niet lekker zitten. Het eten van het restaurant was erbarmelijk slecht. Tip ga naar het restaurantje Rio Verde 500 m verderop. Goed eten voor goede prijs. Mensen op camping behulpzaam en aardig. Onze dochter van 3heeft zich er goed kunnen vermaken. Wie weet volgend jaar weer.

met vrienden, Aug. 2012
"Mooie, dure camping"
linda
27-8-2012 Wij hebben 2 weken op deze camping gestaan.
Positief; rustig, 's nachts stil zodat je goed kunt slapen, schaduwplekken, overzichtelijk, direct aan het gardameer, privestrandjes bij de camping, zwembaden met ligbedden, goed en voldoende sanitair, eenvoudig campingwinkeltje, veel leuke uitstapjes te maken in de omgeving, wij hadden 2 weken mooi weer +- 30 graden :-).
Wat minder; de prijs; het was wel erg duur (betalen voor zowel de plek als de personen), er is een opzichter waardoor je 's avonds om half 11 echt wel stil moet zijn.
Verder: voornamelijk gezinnen met kinderen onder de +- 8 jaar, voornamelijk Nederlanders, ook wel Italianen, Fransen en Engelsen gezien.

"Super - goede service"
Fam de Graaf
24-3-2013 Wij hadden vorig jaar op het laatste moment besloten om toch op vakantie te gaan met onze eigen tent. De camping deed er alles aan om ons een plek aan te bieden, dit werd een 'Sunny'-plek. We besloten het erop te gokken en eenmaal aangekomen met ons baby van 12 weken ontdekten we dat we op een woestijnachtige plek met geen uurtje schaduw zouden komen te staan, wel heel erg Sunny dus. Maar dan kan je de camping niet verwijten, die keuze hadden we zelf gemaakt. We konden gelukkig 3 nachtjes bij familie verblijven en intussen hebben we gewacht op een betere plek. We gingen gewoon iedere dag vragen, en ja hoor op dag 3 hadden ze een top plekje! Heerlijk veel schaduw. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Zelfs met een jonge baby kan je prima kamperen.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heerlijke camping die een stuk groter is geworden"
Fam Velten
24-10-2012 Dit jaar hebben wij voor een tweede keer een tent gehuurd via een organisatie. In vergelijking met 3 jaar geleden is de camping een stuk groter geworden. Nadeel hiervan is dat de (prima!) zwembaden met ligbedden soms overvol waren. Dan krijg je gedoe met mensen die alvast een ligbed reserveren voor de rest van de dag, en er de eerste uren niet eens zijn, dat is jammer.
Verder een heerlijke camping met leuke animatie, en 's avonds laat rust. Daar zorgt een strenge nachtwaker dat de jeugd niet voor overlast zorgt.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Beste plek aan het Gardameer"
Fred
26-8-2012 Fijnste camping aan het Gardameer. 6 jaar geleden ook geweest. Toen slechte plek via touroperator, nu chalet 33 via camping (mooiste plek). Ruim, licht chalet, airco, uitzicht
Lekkere zwembaden, Gardameer direct binnen handbereik.
Sanitair zag er keurig uit, hoefden we niet te gebruiken. Kinderanimatie ook geen gebruik van gemaakt maar zag er wel prima uit.
Restaurant redelijk (eenvoudig, pizza's en schnitels maar wel lekker). Meer dan genoeg keuze aan restaurantjes in omliggende stadjes (Portese maar vooral Salo is erg leuk!)
Minpunten: campingbandjes, niet alle plaatsen staan even mooi, bediening bar was rampzalig (opgeschoten jochies met meer oog voor hun mobieltjes dan voor klanten), WiFi traag en onstabiel, lekkerste brood (baquettes) al om 8:15 uitverkocht.Bootje hebben we niet via camping gehuurd maar in Moniga (meer keus, mooiere boten, betere prijs).
Al met al, zoek je een lekkere camping met leuke faciliteiten maar toch geen kermiscamping, aan het Gardameer, ga naar Fornella!

"Kleine tegenvaller"
Jeroen F
9-10-2012 Met twee kids van 3 en 7 twee weken in Augustus naartoe geweest.
Zwembad was prima maar de eetgelegenheid was werkelijk waar dramatisch.
We hadden er wel meer van verwacht, de plekken waren kleiner dan we vooraf gedacht hadden en we stonden heel erg dicht op onze overburen.
's Avond wel lekker rustig, maar aangezien het vooral een camping voor jonge gezinnen is is het wel vroeg weer rumoerig.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Dit is geen 4 sterren waard,maar 3!"
tennekes
27-8-2012 Wij hadden een nieuwe stacaravan van select,super. Het is een [zeer]rustige camping voor kinderen tot 11 jaar. Het leeft niet echt op de camping. S'avonds is er echt niets te doen, erg jammer. Voor een potje voetbal moet je 8euro betalen,belachelijk! Het zwembad is mooi. Superweer gehad. Wij hadden wel wat meer van deze camping verwacht en gaan hier dus niet meer heen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie en fijne camping."
Fam. K.
31-7-2012 Hele fijne camping, mooie plaatsen, veel variëteit. Alleen jammer dat op het nieuwe terrein waar wij stonden, in een gehuurde safari-tent, er te weinig douches en toiletten waren. Verder top dus!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie camping"
Jeroen
30-8-2012 Voor de derde keer in een chalet op La Fornella. Camping is en blijft toch een van de topcampings voor gezinnen met jonge kinderen (tot een jaar of 10) rond het Garda Meer. Oudere kinderen lijken mij zich al snel wat te vervelen. Met de recente uitbreidingen lijkt de familie Cavazza te pogen nog meer uit de camping te persen. Helaas zijn sommige faciliteiten hier niet geheel meer op ingesteld. Vooral het aantal ligbedden en parasols bij het grote zwembad is vooral 's middags ontoereikend. (wat ook een gevolg is van het soms a-sociale gedrag van sommige gasten) naast de polsbandjes misschien ook eens wat gedragsregels rondom de bedjes zou best aardig zijn.
Het restaurant is vrij eenvoudig maar redelijk van kwaliteit. bediening was en is een drama. Rio Verde op 10 minuten lopen blijft een goed alternatief. De animatie blijft een van de sterkere punten van deze camping alsmede het service niveau in het algemeen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuke familiecamping"
edjol
30-7-2012 Eerste 2 wkn van juli hier geweest met kids (15en 18). In caravaan zonder airco. Airco was overdag wenselijk geweest in de avond koelde het voldoende af. Caravaan was oké, goede bedden. Plek mocht iets groter, maar wel gras en voldoende schaduw (bomen). Mooi zwembad, voldoende ligbedden/parasols. Leuk animatieteam (you love it ;) ). Supermarkt voldoende uitgerust, bar/terras na half 11 's avonds niet veel meer te beleven. Restaurant met leuk uitzicht en kwalitatitef voldoende tot goed eten. Erg leuke (groene) omgeving, Salò, Sirmione en Verona zijn zeker een bezoek waard. Brescia is niet leuk! Kortom een leuke, gezellige en groene familiecamping. Zelfs onze wat oudere dochters hebben het er naar hun zin gehad. Ons zien ze nog wel eens terug.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?