Appartement Residence Le Corti del Lago**** in Padenghe sul Garda Italië beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Residence Le Corti del Lago****

6,4
6,7

29 mei 2012

Appartement Residence Le Corti del Lago**** Padenghe sul Garda

Beoordelingen Appartement Residence Le Corti del Lago****

Lungo Lago Marconi 91, 25080, Padenghe sul Garda
Appartement Residence Le Corti del Lago scoort een 7,8 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Residence Le Corti del Lago****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Residence Le Corti del Lago**** in Padenghe sul Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Appartement Residence Le Corti del Lago**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Appartement Residence Le Corti del Lago**** met andere accommodaties in Padenghe sul Garda.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Residence Le Corti del Lago****

6,6
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Goed"
heer Moreno Gomez
15-4-2012 goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer goede liging aan het mer en vlak bij grote stad als Desenzano

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
dewaele sylvie
13-8-2011 leuke, rustige plaats. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Indien er iets niet werkte, werd dit direct hersteld. Netjes, zicht op het meer vanop het terras. Alles heel dichtbij, parking, zwembad, receptie, het meer,... Zwembad sober maar voldoende, niet veel volk ook. Altijd ligbedden over zodat je niet vroeg hoefde op te staan om er eentje te bemachtigen. Heel ruime ligweide met veel schaduwplekken. Niet zo voor jeugd want op het domein zelf is er niks. Wel ideaal gelegen voor uitstappen. Ook de mevrouw van onze touroperator kwam iedere dag langs en was heel vriendelijk met uitleg of andere hulp. Aparte afgesloten parking. Het is er ook ideaal om een bootje te leggen op het meer. Je kan gezellig eten langs het strand in 1 van de restaurantjes daar, met zicht op het meer. Aanrader : Il piccorino rechtover het park. Pizza's van 1m :) en heel lekker!

"Uitzicht en ruimte prachtig, huisje gemiste kans"
Jolanda
18-7-2011 le Corti del Lago ligt op een schitterende plek. Ook de opzet is erg ruim. Des te jammer is de inrichting van het appartement. Wij hadden een 2 kamer appartement voor 3 personen geboekt. Bij het inchecken bleek dat er een babybedje voor onze - overigens vrij lange - dochter van 5 was geplaatst. Het alternatief was een appartement met een slaapbank. We hebben daar toen voor gekozen. De slaapbank bleek een muf ruikend 2 zitsbankje. Verder was het ook niet schoon in het appartement. Gelukkig hadden we schitterend weer en waren we alleen in het appartement om te douchen en te slapen. Het keukentje nodigde niet uit om te koken. Wel veel gebruik gemaakt van het uitstekende restaurant aan de overkant van de weg waar je ook de heerlijkste pizza's af kunt halen. We heb leuke trips gemaakt. Bij het vertrek hebben we zelf schoon gemaakt maar bij controle vond men het niet schoon genoeg. Vreemd omdat het veel schoner was dan bij onze intrek. We hadden het toen wel gezien en hebben 25 euro betaald

"Rustig maar zeker niet saai vakantiepark"
Arend
28-6-2011 Le Corti del Lago is een rustig (geen animatie!) vakantiepark direct gelegen aan het Gardameer. Alle appartementen hebben uitzicht op het meer. Het personeel is zeer vriendelijk en klachten worden snel verholpen. Winkelvoorzieningen zijn in de buurt ( broodjes op 100 meter, een behoorlijke supermarkt op enkele kilometers). De appartementen zijn klein, eenvoudig maar netjes ingericht. Ideaal is het overdekte terras waar we twee weken lang alle maaltijden buiten konden gebruiken (naar keuze in de zon of in de schaduw).

met oudere kinderen, Juni 2011
"Aangename rustige vakantie"
Daphne
8-1-2012 Toen we (te vroeg) toekwamen kregen we meteen onze sleutel. De man heeft ons goed uitgelegd waar ons huisje zich bevond, hoe de poort werkte enz. Aan de receptie liggen folders met bezienswaardigheden. Ik had een huisje samen met mijn moeder en oorspronkelijk hadden we 1 slaapkamer en in de keuken een slaapbank. De man vond het blijkbaar niet kunnen dat ik bij mijn moeder moest slapen dus hij heeft ons gratis een upgrade gegeven dat we 2 slaapkamers hadden. Het huisje zelf was niet heel schoon. Er zaten veel spinnen en webben. Verder was het huisje wel goed ingericht en hadden we een ruime badkamer. Er was een mooi overdekt terras met uitzicht op het meer. Een hele mooie ligweide met GRATIS ligstoelen (kom je niet vaak tegen in Italië). Het strand was een beetje krap maar de ligweide maakte alles goed. Als je zelf de schoonmaak doet, breng dan je materiaal mee want het is heel beperkt. Er is niets te doen maar in de buurt gezellige stadjes supermarkt op 5min rijden. Auto is wel handig

"Heerlijke locatie maar simpele huisjes"
dennis.dutchd
19-6-2011 Fantastische vakantie gehad. Huisjes zijn erg simpel en het was ook niet echt schoon. De ligging was echt geweldig, direct aan het Garda meer met een zwembad en een hele nette tuin.

Op korte afstand van het hotel zijn een paar hele goede restaurants waar je echt Italiaans kan eten zoner al te veel geld uit te geven.

Het resort ligt wel aan een drukke weg, opzich valt het overlast hiervan wel mee maar het oversteken of een stukje wandelen kan levensgevaarlijk zijn.

Resort is lekker rustig met een goede balans van de bezoekers leeftijden. Over het algemeen veel Nederlanders en Duitsers.

Desenzano is een leuke plaats om te shoppen. Er zit een kleine natuurwinkel aan de overkant van de weg(pas op met oversteken) en de Simply supermarkt zit op ongeveer 3km van het resort. Om dit te lopen is de drukke weg niet ideaal omdat het voetpad ineens stopt en je over de weg moet.

We hadden via vrijuit geboekt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alles prima geregeld.

met partner, Aug. 2010
"Rustig en netjes"
Wendy
23-8-2010 Het appartementencomplex zag er erg knus uit. We zaten helemaal op het eind waardoor we weliswaar gedeeltelijk op de naastgelegen parkeerplaats uitkeken, maar daardoor was het ook erg privé. Het appartement was netjes en alles was aanwezig. Ze deden totaal niet moeilijk over hoeveel er van wat was.
Bij onze boeking (via touroperator) hadden we inclusief beddengoed en handdoeken, maar dat viel tegen: 2 lakens (1 voor matras, 1 om onder te slapen), 2 kussenslopen, 2 badhandoeken, 2 theedoeken. Zelf handdoeken meenemen.
Nadelig vonden we dat er nog geen barretje op het park zat, dus voor elk uitje moest je met de auto weg.
Wel fijn was de grote ligweide met heel veel schaduw (maar altijd te weinig ligstoelen). Het strand stelt erg weinig voor: twee meter kiezels tot aan het meer, maar met zo'n ligweide heb je eigenlijk geen strand nodig.

Kortom, het was naar onze smaak iets te rustig, maar netjes en voorkomend was het zeker!

met partner, Aug. 2010
"Mooi park fijne accomodatie"
A. Verspeek
7-9-2010 plaats Padenghe is niets te beleven
De plaats Desenzano is erg leuk en druk,alleen niet te voet te bereiken,
wel per auto ( 4 km)
weing restaurantjes in de omgeving
het meer is een klein kiezelstrand en heel steil aflopend
Schitterende omgeving

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke appartement met een fantastische ligging!"
Marian
26-7-2010 Ik ben zelf werkzaam als manager op een reisburo en heb dus inmiddels al veel gezien in de wereld.
Het appartement (2-kamerappartement) is niet luxe maar schoon en ruim genoeg voor 2 volwassen en 2 kleine kinderen. Bent u met meerdere volwassenen of grotere kinderen raad ik een 3-kamerappartement aan. Het park ligt aan een smal kiezelstrandje. Bij het zwembad en daar omheen zijn voldoende ligbedden. Het personeel is erg aardig. Padenghe is een gehucht en Desenzano een kleine plaats met een aantal winkeltjes en restaurantjes. Peshiera del Garda is een leukere plaats om heen te gaan, ligt op 14 kilometer. Sirmione is ook een aanrader.
Ik vind het een aanrader omdat het 1 van de weinige parken is die direct aan het gardameer ligt.

met een groep, Juli 2010
"Zeker een plek om weer terug te gaan1"
mev jansen
8-8-2010 wij zijn net terug van vakantie waren met 4 volwassen en hadden een huisje met 1 slaapkamer in de woonkamer was een bedbank waar wij heerlijk op hebben geslapen niks mis mee!!! personeel erg aardig (ik lees dat ze geen extra kopjes enz willen de geven daar was bij ons niks van te merken wij kregen alles waar we om gevraagt hebben) dat de schoonmaak 50 euro kost klopt maar je kunt het ook zelf doen zoals wij gedaan hebben en dan wordt het daarna gecontroleert en dat bespaard je de 50 euro ook het bedden goed kun je zelf meenemen en dus daarop ook geld besparen het is maar net wat je zelf wilt !!! verder uitstekende plaats aan het meer met heerlijke lig weide zo direct aan het meer het zwembad was koud maar goed je hebt een prachtig meer om in te zemmen !!!! voor ons was het een top vakantie en zou er zeker terug komen!!!

1 2 3 4 5 volgende