31-8-2011
Normaal brengen wij onze vakantie door op kleinere familiecampings, maar we konden onze vakantie verlengen met 5 dagen bij vrienden op deze camping. Onze plaats was groot genoeg voor grote tent, auto en aanhanger en dan hadden we nog plaats over. Schaduw genoeg. De ontvangst is wat formeel, maar correct. Het zwembad is ruim en goed bewaakt, gelukkig geen badmuts nodig en af en toe animatie die niet stoort. Aantal ligstoelen aan de krappe kant. Het winkeltje is goed voorzien en goed georganiseerd. Het strand typisch Gardameer. De kinderen hebben zich goed geamuseerd. Sanitair is voldoende, maar afspuiten met een tuinslang is niet echt kuisen.. Probleem van elke camping aan het Gardameer is de drukte buiten. Je staat voor alles in de file. Lekker eten kan in de buurt, maar dan moet je het binnenland in. Wel grappig wat er allemaal op die cadac gegooid wordt! Als bourgondische Vlamingen konden we daar telkens goed mee lachen!
kortom voor een grotere camping best goed.
28-8-2011
Camping Lido is een supercamping,niet te massaal,eten is er perfect,en animatie voor de kinderen super,we komen er zeker weer terug
21-8-2011
prima plaatsen vooral rij 30 vlakbij het meer, sanitair en winkeltje; plaatsje pacengo met pinautomaat, restaurantjes <5 minuten lopen; geen badmuts nodig met zwemmen;
animatie met name voor de kleintjes tot 10 jaar; voor 10-16 jarige te weinig te doen sávonds. Ze vermaken zich samen wel.
lasize, pechiera, supermarkt, garda- en movieland bijna om de hoek met de auto (ook met de fiets te doen);