Camping Le Palme*** in Pacengo di Lazise Italië beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Le Palme*** Pacengo di Lazise

Beoordelingen Camping Le Palme***

Via del Tronchetto 2, 37010, Pacengo di Lazise
Camping Le Palme scoort een 7,8 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Palme***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Palme*** in Pacengo di Lazise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Camping Le Palme*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Palme*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Le Palme*** met andere accommodaties in Pacengo di Lazise.

95 beoordelingen over Le Palme***

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Perfecte vakantie op Le Palme"
Frederika
9-10-2011 Ook wij waren op camping Le Palme, hebben daar een perfecte tijd doorgebracht. Wij hadden een Mobile Home in het midden van de camping en onze dochter en schoonzoon een Mobile Home onder ons. Het weer was prachtig ander halve dag regen en de rest alleen maar zonnenschijn. Ik begrijp niet dat mensen zich druk maken over dingen die de camping alleen ten goede komen, zoals vuil naar de parkeerplaats brengen dit vind ik perfect zo hoef je nooit bang te zijn voor ongedierte en je hebt ook nog een mooie wandeling. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door het personeel van de camping ook al waren wij moe van een lang reis, maar daar kan het personeel niets voor. Het eten in het restaurant was goed het personeel vriendelijk een mooi uitzicht vanaf het terras. Het email verkeer met de camping was prima ook wij moesten terplaatsen betalen maar was precies het bedrag wat op de rekening stond die wij per email kwam. Voor ons was het de eerste keer op deze camping maar zeker niets de laatste keer

"Gezellige familiecamping"
Joyce
29-8-2011 Wij zijn net terug van 10 dagen Le Palme, voor ons de 1e keer in Italië, maar het is ons supergoed bevallen. De kinderen hadden op de 1e dag al aansluiting met andere, nederlandse kinderen. Lekker overzichtelijk terrein, en redelijk rustig.
Het zwembad prima, groot genoeg ook al stond de camping vol.
We vonden het leuk dat de animatie deels in het Nederlands was.
Onze plek (nr 90) was groot genoeg voor onze caravan met voortent, auto en bijzettent, met altijd de mogelijkheid om in de schaduw te zitten.
Sanitair niet altijd even schoon, maar dat ligt met name aan de gasten, er werd 2x per dag schoongemaakt. 1x goed en een snelle ronde.
Omgeving leuk: Sirmione en zijn kasteel, Garda, en natuurlijk Lazise zelf.
We gingen meestal meteen na het ontbijt op stap omdat je anders te maken hebt met de drukte rond Gardaland, dat vlakbij ligt.
Boodschappen kun je ook 's avonds doen, Familla (richting Peschiera) is tot 21 uur open.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad. Voor herhaling vatbaar!

"Leuke kleine camping"
Loes
18-8-2011 Leuke camping, wel klein. Sanitair was alleen ´s morgens om 8 uur schoon. Water om af te wassen was slechts handwarm. Vloeren sanitair ruimte leken wel een stal, zo vies. Allemaal haar en modder. Wc doorspoelen lukte vaak niet (verstopt) Voor de bezetting op de camping werd er veel te weinig schoongemaakt. Eens maar nooit meer. Wel mooie omgeving. Campinghouders zouden er goed aan doen om te investeren in de staat van het strandje.

met jonge kinderen, 2011
"Camping met voor- en nadelen..."
H.
17-8-2011 Pluspunten: Leuke, kleine camping. leuke animatie voor kleine kinderen. Leuk restaurantje - wel klein - goede supermarkten in de buurt....

Minpunten: te weinig bedjes bij het zwembad, te dure broodjes in het winkeltje, super onvriendelijk en stug personeel aan de receptie. Vanaf 23 uur moet iedereen muisstil zijn! Sanitair niet altijd schoon, er spelen vaak kinderen rondom de sanitairblokken met waterballonnen e.d. hoop lawaai dan ook, ook savonds..., vies strandje

"Perfecte vakantie"
M&F
29-8-2011 Twee weken in een luxe stacaravan met air conditioning. Stacaravan was ruim en netjes met goede bedden . Eigen overdekt terras en schaduw van bomen, alleen in de namiddag zon op terras. Iets meer keukengerei zou welkom zijn (keukenmes/fruitmes en wat meer glazen)

Leuk en brandschoon zwembad met veel ligstoelen (maar natuurlijk altijd meer mensen dan stoelen). Openbaar strand vanaf camping te bereiken, kiezeltjes en een steiger en leuke waterfietsen.

Restaurant goed met prachtig uitzicht vanaf het terras. Kampwinkeltje is klein, maar goed gevuld en alle dagen verse broodjes en kranten. Onze kinderen hebben zich 14 dagen vermaakt met de zeer actieve en leuke animation en in het zwembad.

"Een leuke vakantie in italiaanse sferen!!"
Marieke
24-8-2011 een prima vakantie gehad. in de omgeving wel erg druk, maar als je hier je 'reistijd' op aan past dan om zeil je de drukte op de weg richting b.v. Peschiera of lazise. de ervaring leerde dat door als je 's ochtends wat vroeger vertrok (voor 10.00u) of in de namiddag in plaats van acvond dit veel files scheelde.
camping is als prima ervaren. de omgeving is is qua bezoekjes en atracties zeer de moeite waard.

"Prima Camping, goede uitvalsbasis"
Fam. Gunsing
25-8-2011 Wij zijn twee weken op Le Palme geweest in een Mobile Home en hebben een prima tijd gehad. Het is inderdaad een niet al te grote camping waardoor alles voor de kinderen zelfstandig te doen is. Het zwembad is netjes, wordt goed bijgehouden, maar er is wel een "handdoeken-leg" cultuur, maar goed, dat ligt niet aan de camping. Winkeltje is klein maar goed, elke dag verse broodjes. Restaurant biedt fatsoenlijk eten tegen een nette prijs. Het strandje aan het Gardameer is niet superschoon, maar vanaf de steiger prima te bezwemmen. Als nadeel kan genoemd worden dat alles verder met de auto gedaan dient te worden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke camping!"
Diane
24-8-2011 Wij stonden op plek 152 (een ruime hoekplek) met onze tent. We schrokken even van alle pretparken in de buurt, maar daar hebben we (buiten de verkeersdrukte!) geen last van gehad. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de kampeerplek bleek erg mooi. We stonden achter het restaurant (geen probleem). Het strand is klein en niet superschoon, maar wij namen altijd een duik vanaf de steiger en dan heb je daar geen 'last' van.
Er zijn veel leuke dorpen in de buurt en ook Verona en Venetië zijn goed te doen. De winkel is niet heel uitgebreid, maar verder prima en anders kan je ook makkelijk naar de kampeerwinkel in de naastgelegen camping of met de auto naar de migros (een paar minuutjes rijden).
De douches zijn erg prettig (geen franse drukknop!).
Wij hebben weinig gebruik gemaakt van de animatie (zoon is 11). Maar er was wel elke ochtend een tafeltennis- of voetbaltoernooi waar hij aan mee deed. Wij hebben gewoon een heerlijke vakantie gehad op Le Palme!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Kleine camping"
Ben
4-10-2011 Onze eerste indruk was goed, we hadden een leuke en nette stacaravan aan meer.
Zwembad en sanitaire was super goed en douche heel ruim en schoon.
We kwamen toch dingen tegen die we niet leuk vonden als eerst moest je de vuilnis wegbrengen buiten de camping en dat was geen pretje om met vuilniszakken de heuvel op te lopen.
s'avonds moesten we binnen in de caravan zitten omdat je dan zeer veel ongedierte hebt bij de caravan, dat is dus het nadeel van een caravan aan het meer.
Het restaurant was super slecht we werden geholpen door een dame die volgens ons liever naar huis wilde dan ons te helpen en vervolgens kregen we koud eten baah.
even verder op aan het meer richting lazise zat een goed restaurant met leuk personeel.
Heel vervelend vonden we dat we dat we de rekening voor onze stacaravan daar ter plekke moesten betalen en dat we honderdvijftig euro meer moesten betalen dan van tevoren was afgesproken via email.

"Erg Leuk!"
Fam. Somsen
31-8-2011 Wij hebben een erg leuke tijd doorgebracht op de camping. We werden erg vriendelijk ontvangen met een duidelijke uitleg van de mogelijkheden van de camping. Leuk en erg schoon zwembad met een badjuf die een goed overzicht had. Misschien wat streng, maar zeker rechtvaardig! Voor Italiaanse begrippen ruime plekken. De camping werd dagelijks schoongehouden door de "tuinman". Een tof animatieteam met leuke activiteiten. Zou wel wat meer afwisseling kunnen bieden, maar de kids vonden het erg leuk. Het sanitair was erg schoon, echt geen enkele keer modder, zooi o.i.d. gezien rondom de wc's en douches. TOP!!! De natuur in de omgeving viel mij wat tegen, maar de stadjes waren erg leuk met goed en betaalbaar eten. We komen zeker een keer terug!