9-10-2011
Ook wij waren op camping Le Palme, hebben daar een perfecte tijd doorgebracht. Wij hadden een Mobile Home in het midden van de camping en onze dochter en schoonzoon een Mobile Home onder ons. Het weer was prachtig ander halve dag regen en de rest alleen maar zonnenschijn. Ik begrijp niet dat mensen zich druk maken over dingen die de camping alleen ten goede komen, zoals vuil naar de parkeerplaats brengen dit vind ik perfect zo hoef je nooit bang te zijn voor ongedierte en je hebt ook nog een mooie wandeling. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door het personeel van de camping ook al waren wij moe van een lang reis, maar daar kan het personeel niets voor. Het eten in het restaurant was goed het personeel vriendelijk een mooi uitzicht vanaf het terras. Het email verkeer met de camping was prima ook wij moesten terplaatsen betalen maar was precies het bedrag wat op de rekening stond die wij per email kwam. Voor ons was het de eerste keer op deze camping maar zeker niets de laatste keer
29-8-2011
Wij zijn net terug van 10 dagen Le Palme, voor ons de 1e keer in Italië, maar het is ons supergoed bevallen. De kinderen hadden op de 1e dag al aansluiting met andere, nederlandse kinderen. Lekker overzichtelijk terrein, en redelijk rustig.
Het zwembad prima, groot genoeg ook al stond de camping vol.
We vonden het leuk dat de animatie deels in het Nederlands was.
Onze plek (nr 90) was groot genoeg voor onze caravan met voortent, auto en bijzettent, met altijd de mogelijkheid om in de schaduw te zitten.
Sanitair niet altijd even schoon, maar dat ligt met name aan de gasten, er werd 2x per dag schoongemaakt. 1x goed en een snelle ronde.
Omgeving leuk: Sirmione en zijn kasteel, Garda, en natuurlijk Lazise zelf.
We gingen meestal meteen na het ontbijt op stap omdat je anders te maken hebt met de drukte rond Gardaland, dat vlakbij ligt.
Boodschappen kun je ook 's avonds doen, Familla (richting Peschiera) is tot 21 uur open.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad. Voor herhaling vatbaar!
18-8-2011
Leuke camping, wel klein. Sanitair was alleen ´s morgens om 8 uur schoon. Water om af te wassen was slechts handwarm. Vloeren sanitair ruimte leken wel een stal, zo vies. Allemaal haar en modder. Wc doorspoelen lukte vaak niet (verstopt) Voor de bezetting op de camping werd er veel te weinig schoongemaakt. Eens maar nooit meer. Wel mooie omgeving. Campinghouders zouden er goed aan doen om te investeren in de staat van het strandje.