Camping Sereno*** in Moniga del Garda Italië beoordelingen 8.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.017 bezoekers online

Beoordelingen Camping Sereno***

-1  °C

7 februari 2012

Camping Sereno*** Moniga del Garda

Camping Sereno scoort een 8,1 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sereno***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sereno*** in Moniga del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Sereno*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Sereno*** met andere accommodaties in Moniga del Garda.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Sereno***

Camping minder dan andere jaren
Ed
23-8-2011 Ben er al jaren geweest,altijd goed,dit jaar toch minder,veel rumoer s'nachts
tot 3,4 uur.
andere jaren was de campingbaas Manuel nadrukkelijk aanwezig,dit jaar bijna niet,kun je toch merken,moeten ze mee oppassen anders halen ze de 8 niet meer

met oudere kinderen, Juli 2011
Camping aan de rustige kant van het Gardameer
Monique
26-8-2011 Ongeveer de helft van de camping is bezet met Italianen met een vaste staplaats. Leuk, want zo hou je toch een Italiaanse sfeer. De stacaravans en normale staplaatsen zijn in het hoogseizoen veelal bezet door Nederlanders (met groepen die er veelal jaar in jaar uit komen). Prima restaurant, zwembad, animatie, stacaravan en heerlijk strandje met schoon water. Jammer dat Moniga te ver is om te lopen, niet qua kilometers maar qua een bochtige, oplopende weg er naartoe. De omgeving vonden wij niet spectaculair, het is wat kaal. Voor wat meer bergen hoef je maar iets hoger te zijn, in Manerba, San Felice del Benaco, Salo of nog hoger. Limone en Riva zijn echte aanraders. Een prachtige weg er naar toe door tunneltjes via o.a. Gardone en Toscolano Maderno, ook prachtige plaatsjes. Met de trein vanaf Desenzano is Venetië in iets meer dan 2 uur goed te doen. Verder zijn er genoeg leuke plaatsjes te bezoeken in de buurt, allemaal op relatief korte afstand.

Sereno biedt rust en ideaal aan het meer
Susan
23-8-2011 Aardige en vrij rustige camping. Alles netjes en niet te duur, ligt ideaal bij het meer met zeer zuiver water. Op zich alles oke, maar ook niet meer dan dat. Het zwembad is groot genoeg, oogt eenvoudig, maar niet bijzonder sfeervol. Het restaurant heeft echt goed eten, ook hier mag het iets sfeervoller. Qua animatie is er niet zoveel voor tieners, wat jammer. Ook is lopen naar het dorp niet te doen, net te ver. Het 'formaat' van de camping is wel heel fijn, een fiets is echt overbodig.
Wij hadden een 4pers-stacaravan, de nrs vanaf 40 staan dicht bij het meer. Trappen af en je bent er. Mooie plek om te liggen en geleidelijk aan het meer in dat bij Moniga niet vies is zoals bij Peschiera.
Bezoek tal van dorpen in omgeving en je vakantie is geslaagd.

Nooit meer naar deze luidruchtige camping!!!!!!
Family Kuypers
2-8-2011 Het huisje waar we in zaten was mooi daar mogen we niets over zeggen maar we zaten met het huisje naast de animatie. Nog niet zo erg zou je denken maar de hele dag speelden op dat pleintje kinderen met skates of met een bal. De hele dag ballen tegen het huisje of kinderen die door je "tuintje" rennen om de bal te halen. Ook heel vaak geschreeuw van kinderen tot wel 23.30 uur wat allemaal maar werd toegelaten. 's Morgens om 7.00 uur kwamen de vrachtwagens het restaurant bevoorraden en werd er geveegd. Om 10.00 uur was er yogales en 5 avonden per week veel herrie van de animatie die telkens hetzelfde is. Het zwembad is mooi maar niet echt uitdagend. De ene dag mag je met een balletje spelen en dan weer niet is afhankelijk van de badmeester. De wc op de camping hebben allemaal geen wc brillen. Personeel is heel vriendelijk. Het restaurant is lekker maar niet speciaal. Na een paar keer heb je dat ook gehad. Het strandje is klein en mooi. De camping ligt net niet op loopafstand van het dorp

Super!
familie met kindere...
7-8-2011 Voor de 2e keer naar camping Sereno geweest en het was weer super.
Het heeft alles wat wij willen: rust, Italiaanse sfeer, heerlijk eten,
goed zwembad waar je altijd een ligbed hebt, lekker dobberen op het Gardameer,
leuke animatie, lekker beachvolleyballen, gezellige mensen en de kinderen hebben
het uitstekend naar hun zin gehad. Voor volgend jaar weer geboekt.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Geweldige echte italiaans camping
Fam. Wiersma
28-1-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze gezellige italiaanse camping. Gelegen direct aan het Gardameer, met een fijn zwembad en een restaurant waar je lekker kan eten.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Fijne camping met zeer goed betaalbaar restaurant
ilse van der Velden
7-9-2010 Hallo,

Afgelopen augustus zijn wij 2 weken naar deze camping geweest. De stacaravans staan geweldig opgesteld zodat je voldoende privacy hebt maar dat er wel kleine wijkjes zijn gemaakt. Je ziet de buren zonder dat je het gevoel hebt dat je privacy weg is. vooral als je met kleine kindjes komt kunnen ze in de buurt naar andere kindjes lopen en je verliest ze niet uit het oog.
S'morgens begin ik met een capuchino (1,20 euro) en een croisantje (cornetto) van 0,80 eurocent. .
Onze dochter werd erg ziek en er kwam meteen een heel kundige dokter aan onze caravan die de receptie voor ons had geregeld. Even naar de apotheek 1 km verderop en dat was dan ook goed geregeld.
Meertje was geweldig, wel even naar beneden klimmen, goed met de buggy te bereiken met een kiosk erbij waar je een koud biertje kon krijgen (vond mijn man wel heerlijk).
Enig minpuntje is dat de babydance ;laat begon (21.15u) en lawaaiig was. Zorg dat je een caravan uit de buurt van de animatiepodium boekt.

Gr Ilse

met partner, Aug. 2010
Fijne kleinzalige camping
Ellen van der Maat ...
4-9-2010 Dit jaar voor het eerst op Sereno geweest en hebben 3 heerlijke weken gehad.
Super leuke buren gehad uit Olland en Limburg waar we het heel erg mee getroffen hadden.
Plek/ligging is ideaal en je kunt hier vandaan alle kanten op (met de auto!)
Willen volgend jaar zeker weer terug komen.
Groeten Louis Ellen en Daan uit Amsterdam

met jonge kinderen, Juli 2010
Gied voor elkaar,vriendelijk personeel
Wim Smit
20-8-2010 Helemaal top, volgend jaar gewoon weer van de partij

met jonge kinderen, Juli 2010
Super camping
g. van der vegt
11-11-2010 voor het eerst op camping sereno dit jaar, kan geen slecht ding noemen,ga volgend jaar weer

1 2 3 4 5 volgende