Beoordelingen Camping Piantelle****

19 juni 2013

Piantelle****
Beoordelingen Camping Piantelle****
Via San Cassiano 1/A, I-25080, Moniga del Garda
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Piantelle**** in Moniga del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Piantelle**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Piantelle scoort een 8,3 uit 10, op basis van 193 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Piantelle**** in Moniga del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Piantelle****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Piantelle**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 201 vakantiefoto's van Camping Piantelle**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Piantelle**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Piantelle**** met andere accommodaties in Moniga del Garda.

175 beoordelingen over Piantelle****

met partner, Mei 2013
"Prachtige camping!"
De Vries
17-6-2013 2,5 week op Camping Piantelle verbleven. Mooie rustige camping, vlak aan het meer. Wij hadden een caravan gehuurd van touroperator. Dat was uitstekend, ook door de goede service van Ron en Shirley. Mooi zwembad. Enige minpuntje was de slechte dekking van de Wifi, maar deze camping is zeker een aanrader!

met vrienden, Mei 2013
"Geweldig."
Simon
13-6-2013 Camping Piantelle is een rustige camping. De ontvangst door touroperator medewerkers Henny en Coby is zodanig dat je na 1 minuut al weet dat je vakantie niet meer stuk kan!!! Klasse!!!
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Veel prachtige plaatsen te bezoeken in de omgeving. Restaurant op de camping was van prima kwaliteit.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Volgend jaar weer"
jack en jos willems
3-6-2013 Wij huurden een Casa Royal van touroperator van 11 tot 25 mei. Bij aankomst een warm welkom door de vertegenwoordigers van touroperator Coby en Hennie.
Super de luxe: grote plek, perfect schone caravan, fijne verwarming toen het een paar dagen en avonden wel fris was, aangenaam warme badkamer, tv met alle zenders die je je kunt bedenken, breed bed (160) met goede matrassen. Camping had op 3 plaatsen wifi, ligt niet aan een lawaaierige doorgaande weg, maar wel direct aan het meer. Iedere ochtend gewandeld langs het meer voordat we brood haalden bij de campingwinkel. Ondanks het niet zo goede voorjaarsweer toch een perfecte vakantie.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Fijne rustige camping"
Susan
12-5-2013 Wij hebben 2 weken in een stacaravan gelogeerd. Deze was van de camping zelf. De caravan was schoon en alles was aanwezig. Ik kan geen minpunten verzinnen. Het was nog rustig. Onze kids hebben veel gezwommen en gespeeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Mooi gelegen camping"
marel
13-5-2013 In de meivakantie met onze kinderen (16 en 13 jr) naar deze camping geweest. We hebben een 3-kamer stacaravan van de camping gehuurd, deze had een groot houten terras en was zeer goed schoon gemaakt. Wij stonden op plaats T2 en hadden heel de dag zon. Er zijn ook een aantal nieuwe 3-kamer stacaravans geplaatst. Wij vonden het eten in het restaurant lekker. De mensen die op de camping werken zijn allemaal heel vriendelijk. Het zwembad heeft genoeg ligbedden en is 1.40 diep.
Op 10 min lopen van de camping is er een grote supermarkt. Er zijn in de omgeving genoeg steden/dorpen om te bezichtigen.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Best leuk"
sandrajeurissen
17-9-2012 De camping is best ruim en niet heel volgepakt. De mobile homes zijn netjes, wij hadden er een van TO. Het nadeel was dat de veranda niet overdekt was en naar achteren was gericht. Dus geen straatje om contact te leggen en om te spelen voor de kinderen dat was jammer. Dichtbij het meer... 2 minuten het terrein af. In omgeving aantal restaurants. Ruime caravan maar hele kleine douche/wc ruimte.
Bedden met spiralen, deze worden voor het nieuwe seizoen vervangen is ons verteld.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima camping voor gezin met kinderen tot 10 jaar"
ooij
31-8-2012 Twee weken verbleven op camping Piantelle via touroperator. Prima verzorgde camping met een prachtige ligging pal aan het gardameer. Animatie is top voor de kinderen, zwembad is heerlijk overzichtelijk en perfect voor kleine kinderen. Badmeesters zijn niet overdreven streng zoals hier wel eens beweerd werd.

Piazzaria is een leuke plek met prima pizza's. Ligging aan het Gardameer is uniek, je rolt vanaf boven op de heuvel zo het gardameer in. Mooie vergezichten.

Onze kinderen van 4 en 7 konden heerlijk zelf over de camping waar het lekker rustig is. Geen last van groepen jongeren en na elf uur rustig op de camping.

Al met al een aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke camping met grote plaatsen, maar..."
Leen
25-8-2012 We stonden op een XXL plek op de hoek. Ontzettend fijne plek want heel groot! Super vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen met vragen aan de receptie. Ook lekker bruin brood te verkrijgen in het winkeltje.

Het is een fijne camping maar ik wil lezers graag behouden voor de nadelen van de camping. Het sanitair van bij de XXL plaatsen kan beter worden bijgehouden. Ik heb mijn twijfels over het aantal keer en de mate van schoonmaken. Details zal ik maar niet vermelden...
Naast de camping ligt een andere camping waar ze erg houden van live-muziek. Deze karaoke klinkt in de weekenden en feestdagen tot wel 1 uur 's nachts heel luid over de camping!
De bodem van het zwembad bestaat uit kleine tegeltjes van ongeveer 1,5 cm bij 1,5 cm. Deze laten los, je kunt er je aardig aan stoten.

We hebben hier een erg fijne vakantie gehad!!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldige, zeer nette, camping!"
Monique
31-8-2012 Net terug van een week op deze camping met ons 2 jarig zoontje en vrienden. We zaten in een mobile home Casa Royal van touroperator. We kregen van tevoren zeer uitgebreide info. De mobile home was erg netjes en modern. De camping zelf is ook goed onderhouden. Het Nederlandse echtpaar wat hier touroperator vertegenwoordigt is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het personeel van de camping is erg vriendelijk. Ons zoontje was nog te jong voor de activiteiten van het animatieteam maar hij vond het dansen wel erg leuk. Hij heeft zich ook prima vermaakt in het zwembad wat erg fijn is voor de kleine kinderen. Het eten bij het restaurant op de camping is erg lekker en niet duur. Het winkeltje is erg klein maar ideaal voor verse broodjes. Vanaf de camping loop je zo naar het Gardameer. Kortom, onze eerste buitenlandse vakantie met ons zoontje op een camping is uitstekend bevallen!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Hele leuke camping voor gezinnen!"
lis
11-10-2012 De camping is heel overzichtelijk en ideaal voor gezinnen met kinderen. De animatie is erg leuk! Wij hadden een stacaravan via de camping zelf gehuurd en dit was dik in orde!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?