Camping San Giorgio Vacanze*** in Manerba del Garda Italië beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping San Giorgio Vacanze***

30 mei 2012

Camping San Giorgio Vacanze*** Manerba del Garda

Beoordelingen Camping San Giorgio Vacanze***

Localitá Punta San Sivino, 25080, Manerba del Garda
Camping San Giorgio Vacanze scoort een 8,5 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping San Giorgio Vacanze***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping San Giorgio Vacanze*** in Manerba del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Camping San Giorgio Vacanze*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping San Giorgio Vacanze*** met andere accommodaties in Manerba del Garda.

31 beoordelingen over San Giorgio Vacanze***

"Fantastische "camping" direct aan het meer"
Michaël
16-8-2011 In augustus 2011 in een vakantiebungalow geweest. Opvallend van deze bungalows was de ruimte, de hoogte en dat het zo schoon was. Ook stonden de huisje zo geplaatst dat je geen "overlast" had van je medebewoners. De "camping" had een beperkt animatieprogramma, maar het zwembad en de directe ligging aan het meer maakt dit meer dan goed. Ook voor onze kinderen. De eigenaresse van de camping had voor haar gasten zelfs veel ruimte op het grasveld aan het meer, voor een zonneweide.

Het restaurant op de camping is van voldoende kwaliteit, met lekkere pizza's en af en toe iets buiten de kaart om. In de buurt, Moniga, Manerba en San Felice zijn er voldoende restaurants om niet te hoeven koken. Ook BBQ lijkt wel een Italiaanse uitvinding.

Wij en onze kinderen hebben ons twee weken vermaakt op het park en de uitstapjes. Door de gunstige ligging en de ruime en schone huisjes zeker nog een nieuw verblijf waard!!

"Prima locatie!"
Michel
7-8-2011 Pirma locatie om met kinderen tot circa 12-14 jaar te verblijven. We kwamen er voor de derde keer! Er zijn meer gezinnen die vaker terug komen. Kleinschalige opzet en prima faciliteiten. Mooi zwembad met badmeester. Direct aan Gardameer. Eenvoudige huisjes, prima onderhouden en schoon! Wifi tegen betaling beschikbaar. Eten in restaurant is goed met een vriendelijke prijs. Uitzicht is super. Supermarktje voor vers brood en krantje. Grote supermarkt op 10 minunten. Salo en Desenzano zijn binnen 20 minuten prima plaatsen om 's avonds een stukje te lopen, te eten of een ijsje te eten. Binnen een uur Verona en Milaan.

"Supergezellige camping"
Bianca
13-8-2011 Wij hebben hier met de caravan aan het Gardameer gestaan. Er zijn hier drie plaatsen beschikbaar. Het was alleen wel een crime om de caravan goed neer te zetten want de grond is daar niet gelijk (zijn 5 uur bezig geweest). Maar als alles staat, is het wel perfect. Het Gardameer in je voortuin en het zwembad in de achtertuin. Camping is voornamelijk geschikt voor kinderen tot 14-16 jaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om naar Baia Bianca te gaan. Dit kan via het strand. Daar is elke avond muziek. Sanitair is verouderd maar goed schoon. Wat ik wel miste was babyvoorzieningen. Dus geen kinderbadje of een hoge plank waar je ze op kunt verschonen e.d. Wij hebben voor volgend jaar alweer geboekt. Echt top!! (vooral als je gezellige vrienden bij je hebt).....

De beste prijzen en lastminutes voor Camping San Giorgio Vacanze*** bi...

"Rustig familiecomplex"
fam Kamperman
8-8-2011 Een rustig familiecomplex met een mooi uitzicht op het meer. Wij hadden een 6 persoons huisje met uitzicht. Huisje was zeer schoon, maar karig ingericht, er was weinig of geen opbergruimte. Als je van koffie houdt, vergeet je koffieapparaat niet. De bedden waren van mindere kwaliteit, het kussen erg hard. Tip, neem je eigen kussen mee. De kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad met andere leeftijdsgenootjes. Het restaurant was zeer goed, vriendelijk personeel. Kortom een heerlijke vakantie om nooit te vergeten.

"Mooie ligging, basis bugalows"
A.B
16-7-2011 Leuk rustig en goed onderhouden park, in het weekend veel drukker dan doordeweeks door italianen die in het weekend komen. Het strandje bij het park ook doordeweeks lekker rustig maar in weekend erg druk doordat het een publiek strand is. Bungalows netjes maar wel basis en vrij harde bedden. Receptie erg aardig. Supermarkt met dagelijks vers brood (wel bestellen)en krantje. Heel mooi zwembad dat zeer goed onderhouden wordt door de badmeester. Restaurant kan wel modernisering gebruiken wel heel schappelijke prijzen.

"Prima camping prachtig gelegen"
Gerda
12-8-2011 We zijn net 3 weken geweest met onze kinderen van 3 en 0 (bijna 1) jaar. Het zwembad was super met prachtig uitzicht over het meer! Van 1 tot 3 uur is het dicht, maar het meer, met een ruim kiezelstand, is ook heerlijk! De werknemers van de camping zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam! Sanitair is echt verouderd (wel schoon), voor ons echt een minpunt. Ruime campingplaatsen, maar wel erg verspreid over verschillende gedeelten van de camping. Hierdoor werd het contact maken voor onze oudste wat moeilijker. Het restaurantje is prima, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. Ze schenken overdag wel heerlijke Latte Macchiato (1,80 euro!) die je mee kunt nemen naar het zwembad! Als dat geen feestje is? Erg leuke avondmarkt in Manerba op dinsdagavond. Genoeg te doen in de omgeving. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Italië blijft een geweldig vakantieland!

"Mooi schoon kindvriendelijk park"
fam R
11-8-2011 Wij zijn hier geweest met 2 kinderen van 14 en 16.
Over het algemeen waren er meer kleine kinderen op dit park.
Mooi zwembad, ligging direct aan het meer.
restaurant is goed, alleen kun je voor het geld beter de auto pakken en in de omgeving gaan eten. Je zit nl op een boven verdieping waar enkele ramen van open kunnen.Tip vraag een huisje niet direct achter het zwembad. erg veel overlast van de animatie in de avond. Harde muziek. Wifi gebruik erg duur 5 euro voor 1 uur.
Huisjes zijn netjes schoon. elke ochtend ging de eigenaar met een bladblazer rond om 9 uur. veel geluidsoverlast van gehad , maar na een melding deed hij dit een half uur later.
Voor pubers is er niks te doen. Wel kunnen ze bij de receptie aan geven als ze naar de disco willen in manerba. ze worden dan met een taxi gratis gehaald en gebracht.(Taxi van de Disco)

"Volgend jaar zeker weer !!"
Sonja Bolderman
14-7-2011 Net terug van dit park en het was perfect.
Wij zaten in een van de huisjes met uitzicht op het meer, fantastisch.
De pizza's in het restaurant met zeer vriendelijke bediening waren perfect.
Het zwembad was met lifeguard Abel goed beveiligd.
Wij gaan zeker volgend jaar weer !!

"Rustig gelegen vakantiedorp"
Fam. Janss Maastric...
2-8-2011 Wij zijn net terug van een fijne vakantie. Het vakantiepark is overzichtelijk en rustig gelegen. Fijn zwembad met badmeester (niet duwen, geen bal overgooien als het druk is etc.) Mooi uitzicht op het meer en een ruime ligweide met ligbedden bij het strandje.
Voor de kinderen is er 1x per dag iets te doen: voetbal-, tafeltennis-, jeux-de-boules-, etc. (Italiaans en wat gebrekkig, maar verstaanbaar Engels) Zou het park niet echt aanraden voor kinderen boven een jaar of 16 aangezien er in de nabije omgeving van het park weinig te doen is.
Het Gardameer loopt hier vrij snel af waardoor misschien iets minder geschikt voor jonge kinderen.
Huisje verder eenvoudig ingericht. Wij misten wel een kastje waar je wat spulletjes in kwijt kon. Wel heel schoon!! Neem wel je eigen kussen mee.
De leuke plaatsjes in de buurt zoals Sirmione, Lazise, Peschière zijn een uurtje rijden dus snel een terrasje ergens pakken is aan deze kant van het meer niet echt goed te doen. Wel fijn restaurant op het park

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer goed bevallen"
Fam.
6-6-2011 Wij zijn in Augustus 2010 voor de 2e keer geweest. Erg mooi en net park met zeer vriendelijke beheerders. Pizzeria was goed, het terras met uitzicht op het zwembad en het meer. Huisjes waren zo goed als nieuw. Wij zaten in een huisje met 2 aparte slaapkamers. Het park ligt direct aan het meer en is niet zo massaal. In het dorpje vlakbij is een enorme supermarkt waar alles verkrijgbaar is. op het park zelf is een kleine supermarkt waar vers brood en een nederlandse krant e.d. verkrijgbaar zijn. Tip: Op bestelling ligt het elke morgen voor je klaar, zodat je verzekerd bent van datgene wat je wilt hebben. Onze kleine man van 3 1/2 heeft zich weer prima vermaakt. Dit jaar wilden we weer, maar waren helaas te laat met boeken.