Camping Rio Ferienglück** in Manerba del Garda Italië beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Rio Ferienglück**

6,3

30 mei 2012

Camping Rio Ferienglück** Manerba del Garda

Beoordelingen Camping Rio Ferienglück**

Via del Rio 36, I-25080, Manerba del Garda
Camping Rio Ferienglück scoort een 7,5 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Rio Ferienglück**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Rio Ferienglück** in Manerba del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping Rio Ferienglück** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Rio Ferienglück** met andere accommodaties in Manerba del Garda.

28 beoordelingen over Rio Ferienglück**

6,7
5,9
"Dit is camperen !!!!"
frankie uit huissen
21-8-2011 hai voor het eerst in rio feriengluck geweest en wij gaan volgend jaar weer . wat een ligging super toen wij aankwamen werden wij van alle kanten geholpen waar een plek was , ja zo kan het ook !!! het klopt dat sommige mensen er al jaren en jaren komen , het water was niet altijd werm maar ja dan ga je toch wat later , vroeger onder de kraan , heb smorgens heerlijk de krant gehaald en super verse broodjes . kijk dat is vakantie '' ik vond het een leuke goedkope vakantie achja er is altijd wat te zeuren maar zo zijn wij nederlanders ,onse kinderen vonden het zwembad leuk geen badmeesters die de hele dag fluiten dit mag niet dat mag niet niet duiken , ja dat is 4 sterren !!!!!! de ongeving is ook super , het was ook een leuke straat waar wij aan zaten leuke overburen naast ons ook een leuk stel en moet zeggen iedereen is vriendelijk tegen elkaar ( ook onze oosterburen )hahahahah dus zo kan je het ook zien ,op elke camping is iets an te merken !!!! camping

"Een van de mooiste plekjes aan het Gardameer"
Jan
20-7-2011 Camping met "Gebruiksaanwijzing" Ken je deze dan heb je een fantastische tijd, ken je hem niet of wil je hem niet kennen , dan is het lastiger.

Unieke ligging aan het gardameer met breed strand (6 tot 10 meter) en 350 meter breed.

Veel plekken met schaduw en alles "gelijkvloers"

Oke het sanitair is verouderd , maar daar ik ben maar 10 tot 20 min per dag , de rest van de dag geniet ik van mijn plekje

Tip er zijn 4 toiletgebouwen , deze worden elke dag maar gedurende de dag schoongemaakt. Dus er is altijd wel een schone

Kinderen ( 7 en 10) hebben zich prima vermaakt

"Niet weer in de toekomst een andere camping"
ten cate
8-8-2011 Sluit me aan bij de vorige schrijfster. De walm van urine komt je tegemoet, zodra je je caravan deur open doet. Dit is miscchien iets overdreven. Maar de vele honden die op de camping aanwezig zijn doen hun behoefte, vooral het urineren, op de camping waardoor er wel een aparte geur ontstaat. De camping ligt erg mooi aan het Gardameer en is door het ontbreken van goede schoonmaak en service, goedkoop. gevlucht naar een andere plek wel duurder maar een stuk schoner. Nee voor ons is dit de 1ste en vooral laatste keer op deze camping. Reserveren kan niet dus doen de gasten die er al jaren komen het maar zelf, is niet tussen te komen. Kom je nieuw en ken je niemand dan zijn de slechste plekken voor jou.

"Camping met een zeer afwijkend beleid"
Fam Harmsen
6-8-2011 Op deze camping mag je je plaats zelf uitzoeken. Het was voor ons erg wennen dat op de meeste mooie plaatsen auto's stonden van campingbezoekers die hier ieder jaar weer terug komen. Om een mooi plaatsje te bemachtigen moet je direct brutaal en niet denkend aan je mede campeerders te werk gaan. Het sanitair wordt door de mannen van de vuilophaal dienst 1x per twee dagen "schoongemaakt" dit gebeurd met een tuinslang waar koud water uit komt en een fles gloor die alleen voor de vloer bestemd is. Vreselijk vies dus en je ziet na drie weken nog dezelfde vliegen enz in de toiletten en douche ruimte's. Wanneer je boodschappen doet in de campingwinkel (ruim assortiment) moet je altijd je bon nakijken. De eigenaresse tikt met dubbele cijfers en een "tweede" kassalade. Eigenaren verlenen geen enkele service, zelfs niet toen wij een heel ziek klein kind hadden. ligging is wel prachtig, maar voor ons NOOIT MEER!!!

"Slechte camping!"
Fam Propper
6-8-2011 Sorry, maar ik heb nog nooit zulk smerig sanitair gezien! Hooguit 1x per dag schoonmaak, maar ik vrees minder!!!
Het grootste gedeelte van de dag koude douches, vooral tijdens spitsmomenten, kindjes staan dus onder een koude douche!!!
Ze weten totaal niet wat service is, alle moeite is te veel. zijn heel erg onvriendelijk en spreken totaal geen engels.als ze je niet begrijpen lopen ze weg.
vies en vaak ijskoud zwembad.
Op deze camping zitten veel mensen die er al tientallen jaren komen, je komt er dus moeizaam tussen.
wij gaan hier nooit meer naar toe!!!

"Ieder z´n mening..."
Remy
1-9-2011 Deze camping is idd qua ligging meer dan top.....het zou alleen wat de service en schoonmaak betreft 100x beter kunnen!!!
Een stugge eigenaresse, met zeker geen vrolijk personeel.
De schoonmakers van de toiletten hebben nooit les gehad in schoonmaken volgens mij.....dus dat is zeker in hoogtijdagen zeer slecht en te weinig. Een paar dameshanden zou niet verkeerd zijn! Al moet ik natuurlijk wel zeggen dat je je dan afvraagt of het erg moeilijk is om de wc of douche gewoon als gast zelf weer netjes na gebruik schoon achter te laten. Want daar wringt ook de kous...iedereen doet maar laat alles lekker liggen en ruimt niks op.....ja dat doe je thuis toch ook niet? Kleine moeite????? Maar goed al met al qua prijs vind je dit niet veel meer....en dan kijken we een beetje door het personeel heen...een vakantie maak je zelf en wordt bij ons niet bepaald door de eigenaresse!

met jonge kinderen, 2010
"Erg naar ons zin"
Maaskant
15-12-2010 Komen al 12 jaar op deze camping. Super leuk met hier en daar wat gebruiksaanwijzingen.
De ligging is top1, pal aan het meer...
De eerste weken van Juli is het super....keuze zat qua plaats. Na de 20ste wordt het steeds drukker en is het`wie het eerst komt....`
Daardoor onstaan nogal eens wat schermutselingen. Sanitair vind ik eigenlijk nog het meest slechte van de camping...op hoogtijdagen wordt er echt tè weinig schoongemaakt...en niet nauwkeurig genoeg. Dat is mijn minpunt. Verder prima camping....gaan er graag naar toe.

met partner, Aug. 2010
"Leuke camping meteen aan het gardameer"
CW
29-9-2010 twee jaar op deze camping geweest. ruime plekken, vrij kiezen. Camping is eenvoudig met schoon sanitair. Er is een campingwinkel en een bar/cafetaria. Het mooie van deze camping is de ligging aan het meer en de omgeving

met jonge kinderen, Juli 2010
"VERSCHRIKKELIJK - NIET VOOR HERHALING VATBAAR"
Gerrie Vandewegge u...
31-10-2010 Staat van het sanitair op deze camping is echt slecht, smerig. Schoomaken is niet meer als een tuinslang. Verder onvriendelijk personeel, spreken amper Duits of Engels. Alles is sterk verouderd, zeker niet aan te raden zijn de appartementjes.
Deze camping raadt ik zeker niet aan andere mensen aan.

" een jare lange blijver !!"
michiel de schrijve...
14-2-2010 Ik ga al een aantal jaren naar deze camping en het is er is echt GEWELDIG!!! ik ga er al jaren met een bootje en ik neem ook altijd mijn duik matriaal en wat hengels mee dus kan ik mijn tijd er wel goed spenderen :) een echte aanrader is een restaurantje even wandelen van de camping genaamd "grill garten" hier kun je voor weinig geld héél véél eten!

kortom vamping rio ferriengluck is een echte blijver !!!