21-8-2011
hai voor het eerst in rio feriengluck geweest en wij gaan volgend jaar weer . wat een ligging super toen wij aankwamen werden wij van alle kanten geholpen waar een plek was , ja zo kan het ook !!! het klopt dat sommige mensen er al jaren en jaren komen , het water was niet altijd werm maar ja dan ga je toch wat later , vroeger onder de kraan , heb smorgens heerlijk de krant gehaald en super verse broodjes . kijk dat is vakantie '' ik vond het een leuke goedkope vakantie achja er is altijd wat te zeuren maar zo zijn wij nederlanders ,onse kinderen vonden het zwembad leuk geen badmeesters die de hele dag fluiten dit mag niet dat mag niet niet duiken , ja dat is 4 sterren !!!!!! de ongeving is ook super , het was ook een leuke straat waar wij aan zaten leuke overburen naast ons ook een leuk stel en moet zeggen iedereen is vriendelijk tegen elkaar ( ook onze oosterburen )hahahahah dus zo kan je het ook zien ,op elke camping is iets an te merken !!!! camping
20-7-2011
Camping met "Gebruiksaanwijzing" Ken je deze dan heb je een fantastische tijd, ken je hem niet of wil je hem niet kennen , dan is het lastiger.
Unieke ligging aan het gardameer met breed strand (6 tot 10 meter) en 350 meter breed.
Veel plekken met schaduw en alles "gelijkvloers"
Oke het sanitair is verouderd , maar daar ik ben maar 10 tot 20 min per dag , de rest van de dag geniet ik van mijn plekje
Tip er zijn 4 toiletgebouwen , deze worden elke dag maar gedurende de dag schoongemaakt. Dus er is altijd wel een schone
Kinderen ( 7 en 10) hebben zich prima vermaakt
8-8-2011
Sluit me aan bij de vorige schrijfster. De walm van urine komt je tegemoet, zodra je je caravan deur open doet. Dit is miscchien iets overdreven. Maar de vele honden die op de camping aanwezig zijn doen hun behoefte, vooral het urineren, op de camping waardoor er wel een aparte geur ontstaat. De camping ligt erg mooi aan het Gardameer en is door het ontbreken van goede schoonmaak en service, goedkoop. gevlucht naar een andere plek wel duurder maar een stuk schoner. Nee voor ons is dit de 1ste en vooral laatste keer op deze camping. Reserveren kan niet dus doen de gasten die er al jaren komen het maar zelf, is niet tussen te komen. Kom je nieuw en ken je niemand dan zijn de slechste plekken voor jou.