27-8-2011
Leuke camping, wij hadden een ook zeer mooie plek alleen geen schaduw, en dat is met 38 graden niet echt fijn. Het personeel in het winkeltje moet je niet al te serieus nemen,die zijn niet al te vriendelijk,de rest is wel vriendelijk.Als je het regelement van de camping leest wordt je een beetje bang, maar het zijn de de gasten uit Italie die er een zooitje van maken, wij hebben twee honden meegenomen en deze elke keer buiten de camping uitgelaten, hier kan het eigen volk iets van leren. In het weekend is het druk bij de vaste plaatsen( familiedag voor de Italiaan ) hierdoor staan er veel auto's op lege plekken, jammer dat de eigenaar hier niets mee doet.Sanitair is oud, maar wel soort van schoon, na 23.00u was het echt wel stil op de camping. wat wel jammer was, is dat wij met de camping gemaild hadden, of de honden mee op het strand mochten, dit was geen probleem, nu bleek dat de honden alleen voor 9.00u en na 21.00u op het strand mochten, beetje jammer LaRocca! had dit gemeld!!!!
20-8-2011
Wij hebben een stacaravan met airco gehuurd, zag er netjes uit en was heel compleet, goede douche, vrij kleine bedden.
Leuk zwembad, jammer dat badmutsen verplicht zijn. Gezellig terras, vriendelijke bediening, eten is best lekker, maar niet meer dan een pizza, bordje pasta, tosti, enz. Genoeg restaurantjes in de omgeving! Tienerdochter heeft het ook erg naar haar zin gehad met een groep leeftijdsgenoten. De dames van de receptie vonden wij niet erg vriendelijk.