Camping Garden Tourist in Manerba del Garda Italië beoordelingen 7.6 | Zoover

Camping Garden Tourist Manerba del Garda

Beoordelingen Camping Garden Tourist

VIA REPUBBLICA , 25080, Manerba del Garda
Camping Garden Tourist scoort een 7,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Garden Tourist? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Garden Tourist in Manerba del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Garden Tourist vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Garden Tourist met andere accommodaties in Manerba del Garda.

6 beoordelingen over Garden Tourist

6,3
Familie, Aug. 2008
"Geweldige camping dicht bij het strand !"
Rolf en Marleen Ber...
1-8-2008 Geweldige camping met zeer vriendelijke camping beheerder, we vertrekken dit jaar voor het 3e jaar naar deze camping. We hebben zelf altijd een appartement, wat uitstekend bevalt, schoon, netjes en alles aanwezig wat nodig is. Het gardameer op nog geen 100 meter, en de kinderen vermaken zich prima in het zwembad.
Voldoende eetgelegenheden op loopafstand, een camping waar we elk jaar met veel plezier naar terug gaan

met partner, Juni 2008
M. van den Berg
19-6-2008 Camping Garden Tourist is een rustige nette camping, gelegen tussen veel groen. Het sanitair wordt 2 x dagelijks keurig bijgehouden. Het zwembad met gratis ligstoelen, is klein, maar netjes. Niet geschikt voor kleine kinderen. Restaurant naast de camping. Ook enkele appartementen te huur. De weg naast de camping kijkt uit op het Garda meer, ca. 100 mt.
Voor mensen die van kleinschalig houden, is dit een ideale camping.

Familie, Mei 2008
Leonard Stoop
16-6-2008 Nadat we 6 jaar de camping niet bezocht hadden, hebben we dit jaar de meivakantie in een appartement op de camping doorgebracht.Voor ons was het weer een heerlijke vakantie op een goed en vertrouwd adres. Op de camping is een goe onderhouden zwembad weliswaar niet geschikt voor kinderen die niet zwemmen kunnen.Er omheen zijn ligstoelen geplaatst.De camping ligt op korte afstand(80meter) van het meer waar je vanaf het strand(kiezel) een prachtig uitzicht over het meer hebt. Er is een gezellige bedrijvigheid met boten. Verder zijn er in de directe omgeving diverse restaurants en gezellige bars te vinden. Met de auto zijn gezellige plaatsjes makkelijk bereikbaar. Per dag is er in de buurt wel een markt te bezoeken. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er supermarkten in de buurt. Venetie, Verona en Milaan zijn via de autostrada goed beriekbaar. Voor mensen die in Italie op vakantie willen zonder massale toeristendrukte is dit een goed adres. Voor ons een p[lek om terug te komen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Garden Tourist bij:

Familie, Mei 2008
R Stoop
12-6-2008 Heerlijke rustige kleine camping met een aantal mooie appartementen en een lekker zwembad waar de kinderen onder toezicht van ouders makkelijk kunnen zwemmen.Vele gasten hebben hier hun vaste vakantie adres van gemaakt en komen jaarlijks terug.Dit mede door de gastvrijheid,goede ligging en heerlijke klimaat.De camping is makkelijk te bereiken via grote weg van Desenzano naar Manerba(zwitserland),of langs Riva het Garda meer afzakken (oostenrijk).De omgeving is ook heerlijk,genoeg eetgelegenheden,cafes,winkels,elke dag een heel gezellige markt in een van de nabij gelegen plaatsen en het meer op 50 meter loopafstand.Vanaf het strand(kiezels) en de terrasjes kan je leuk de activiteiten in en op het water bekijken,goed zwemwater.Uitstapjes naar o.a Venezia en Verona zijn makkelijk via de autostrada.Echt de moeite waard.

Vincent de Graaf
1-8-2006 Appartement bij de camping gereserveerd op basis van omschrijving 'rustige familiecamping' en 'uitermate geschikt voor jongen gezinnen'. Zwembad piepklein en niet geschikt voor kleine kinderen, absoluut niet rustig, veel fatsige luie ouderen met bierbuik, geen speelgelegenheid voor kleine kinderen, vlakbij drukke laad- en losplaats plezierboortjes dus geen rust en geen fijn zwemwater, moeilijk te vinden, heel slecht eten, geen aandacht voor kinderen. Afrader!!! Weggegooid geld.

met jonge kinderen, Juli 2006
"Rustige nette camping met fijn strandje"
inez
1-12-2008 Wij zijn hier 3 jaar geleden geweest, we konden zo achter een hekje uit en met onze kano in 1 minuut naar het strandje lopen. Voor het Gardameer was dit een fijn gezellig strandje. Wel waterschoenen aan voor de stenen. Appartement was mooi, douche was niet veel. Er zaten wel veel oude Duitsers. Verder ook veel Italiaanse gezellige tantes die maar achter onze kindjes aanrenden. Eigenaar erg aardig en behulpzaam. Een paar restaurants en winkels in de buurt. Verder erg afgelegen van een centrum. Simpele rustige camping. Aanrader voor een avondwandeling is Desenzano. Erg mooi dorpje is Sirmione en Toscolano-Maderno.