Beoordelingen Camping Baia Verde****

18 juni 2013

Baia Verde****
Beoordelingen Camping Baia Verde****
Via Dell'edera 19, I-25080, Manerba del Garda
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Baia Verde**** in Manerba del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Baia Verde**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Baia Verde scoort een 8,2 uit 10, op basis van 151 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Baia Verde**** in Manerba del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Baia Verde****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Baia Verde**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Camping Baia Verde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Baia Verde**** met andere accommodaties in Manerba del Garda.

143 beoordelingen over Baia Verde****

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Mooie camping"
nlreferrals
13-10-2012 Laatste week dat de camping open was een stacaravan gehuurd voor een midweek als zomerstop met onze rondreis. Geluk gehad met het weer (zon, 25 graden). Op de camping was nog wel wat volk aanwezig, maar de omgeving leek wel een spookstad. Restaurant op de camping was dicht en er was geen animatie meer. Voor ons geen probleem.

Stacaravan is prima, net als de hele camping. Uit 2007 dus alles is nog redelijk nieuw. Bed was niet echt best, aangebouwde veranda wel erg prettig.

Zwembad mooi, ruim en kindvriendelijk maar wel spartaans koud. Wellicht doordat we er begin oktober waren? In het zonnetje ben je gelukkig snel weer lekker warm.

met partner, Sept. 2012
"Mooie rustige camping"
Ad
13-10-2012 Camping ca 5 jaar oud, met goede plekken en sanitair dat keurig schoon werd gehouden. Zwembad en whirlpool heel mooi, maar onverwarmd dus 2e helft september weinig gebruikt vanwege temperatuur. Winkeltje heeft brood maar stelt verder niet veel voor. Overigens voldoende alternatieven binnen een paar km.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Prachtige camping!"
Mienie
2-10-2012 Fijne camping; niet te groot, overzichtelijk. Het zwembad is erg goed! Ligbedjes eromheen, een erg oplettende badmeester, het loopt langzaam af van ondiep naar diep. Enige minpuntje; erg koud water! Alhoewel kinderen zich daar niet echt aan lijken te storen! :)
Gelegen vlakbij het Gardameer, ongeveer 5-10 minuten lopen.
Restaurant en winkel ook prima. Niet groot, maar er zijn restaurants en supermarkten genoeg in de buurt.

met oudere kinderen, 2012
"Leuke camping"
bert
11-8-2012 leuke vakantie op dit kleine camping,met een heerlijke zwembad waar ons zoon van 13 niet uit te slaan was.elke dag werd het zwembad schoongemaakt.gardameer was voor ons niet bestemd,kieselstenen waar glas een vuil in zat.er werd ook geschreven dat er voor oudere kinderen niks te doen was.dit was voor onze zoon niet zo,er waren genoeg kinderen waar hij mee op trok .de plekken zijn inderdaad klein als je auto er ook bij moet staan,wij waren met een vouwwagen op zich ging het prima.al met al een hele fijne vakantie gehad.

"Heerlijke camping!!!"
assie2610
12-8-2012 leuke gezellige niet te grote camping. aan de rustige kant van het gardameer. kinderen kunnen lekker zelf hun weg gaan want het is er echt heerlijk overzichtelijk. caravans staan idd wel wat dicht op elkaar maar als je het treft met de buurtjes (zoals wij ;-)) is het super!!! Het restaurantje is niet bijzonder maar ze hebben heerlijke dingen voor een goede prijs, en je kan er ook lekker afhalen. het winkeltje is te duur. De caravan is goed. jammer alleen dat de schoonmaaksters iets beter hun best moeten doen daar was wel wat te wensen over;-( maar over het algemeen een super camping een aanrader!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een aanrader als je van drukken gardameer houdt"
Bas Oomen
24-7-2012 + niet te groot maar wel alle voorzieningen aanwezig (wij zijn 'vies' van die massa campings die je veel te veel ziet!)
+ camping oogt heel erg netjes en goed onderhouden (zie je maar weinig)
+ zeer mooi zwembad met lagune en helemaal rondom natuursteen (en bruine en gespierde badmeester voor de dames)
+ kleine maar prima winkel met gezellige bar / restaurant
+ ruime plaatsen voor Italiaanse begrippen.

- stevige prijzen voor winkel (beetje 'te' vinden wij)
- strand wat ver weg en wat vies maar sowieso zijn die grind stranden niet echt een aanrader.
- afval buiten de camping wegbrengen (afvalbakken op camping overvol).
- zwembad rondom voorzien van grondvlakken. Niet fijn voor de voeten (wel voor het voorkomen van het weglopen van kleine kinderen!).

Al met al een hele fijne camping. Wij waren voor de eerste keer aan het Gardameer. Persoonlijk houden we meer van de rust en cultuur van Toscane maar we hebben tijdens ons verblijf meerdere campings gezien en dan steekt deze er bovenuit!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Rustige en plezierige camping"
Peter van Giessel
15-8-2012 Camping op zo'n 500m redelijk gelegen tov Gardameer. Wij waren er dit jaar voor de 2e keer (mobile home), parkeerplek dit keer superklein. Staat van caravan was erg goed, wel klein maar goed te doen, zelfs met 3 kinderen (4,6 en 8). WiFi capaciteit laat te wensen over, dit is storend. Ook heeft de camping slechts 1 wasmachine, dit is echt te weinig. Bij voorkomende problemen is personeel zeer behulpzaam en reageert snel. Sanitair en zwembad worden uitstekend schoon gehouden. Restaurant levert simpele maar wel erg smakelijke gerechten tegen uitstekende prijzen. Winkeltje is niet goedkoop maar er zijn genoeg supermarkten in de buurt. Camping is aanrader voor gezinnen met jonge kinderen, vermaak mogelijkheden voor tieners zijn er beperkt.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Wederom voor herhaling vatbaar"
Linda van Dijk
9-12-2012 Dit jaar voor de 2e x naar Baia Verde geweest. We kwamen met een grote caravan en daar is voldoende plek voor. Het zijn mooie plekken, goed bijgehouden en vlak. Goede drainage. Als t heeft geregent zie je daar al snel niets meer van. Vooraf krijg je een plek aan gewezen dus je hoeft niet te zoeken. Onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben het weer geweldig gehad. Klein en overzichtelijk. Onze kinderen konden zelf de camping rond struinen. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen niet zomaar t water inlopen. Staat een hek omheen. Super oplettende en aardige badmeester. Animatie niet heel uitgebreid maar voor onze kinderen meer dan genoeg. Gardameer ongeveer 10 minuten lopen (met kinderen). Wij hadden een bolderkar mee, daar hadden we al onze spullen in. Fietsen voor wielrenners top maar voor gezin met zelf fietsende kinderen niet zo'n succes. Achter camping leuk watertje om met schepnet visjes te vangen.Veel leuke uitstapjes rondom het Gardameer Nog lang niet alles gezien. 2013 gaan we weer!!!

"Leuke kleinschalige camping"
A. Buisman
7-8-2012 Twee weken met een grote tent op Baia Verde gestaan. We hadden een plek met eigen sanitaire en dat is ons heel goed bevallen met 3 kleine kinderen. De plekken zijn wel echt te klein voor als je een grote tent of caravan hebt, omdat ook je auto op de plek moet staan. De camping is heel overzichtelijk en goed geschikt voor mensen met kinderen tot 12 jaar. Er is weinig animatie, maar dat is voor ons geen probleem. Hoewel het op de camping best rustig is, is het echt mega druk rondom de camping dus iedere avond lawaai van de omringende campings of optredens in het dorp. Het zwembad was super en ook naar het meer is het maar 10 minuten lopen. Al met al een goede vakantie gehad, maar wij zoeken volgend jaar een camping met grotere staplaatsen in een wat rustiger omgeving.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Niet meer voor ons"
fam van cde kerkhof
5-8-2012 mooie camping,niks voor kinderen boven de 10,personeel in ons geval echt niet vriendelijk,weinig te beleven zeker voor onze kids van 9 en 13,,savonds wat rondhangen op de camping. zou ook es een x een disco of bingo avond adviseren.Caravans zeer kort op elkaar en wij hadden geen stukje groen alleen parkeerplaatsen.Nr 35.Ook miste ik een oventje. Meer vond ik een aanrader,lekker water,schoon en zeer mooi. Verder rondom t meer ook weinig te beleven,al bij al hadden wij er meer van verwacht. Deze camping dus niet meer voor ons, om 23.00 werd ons al gevraagd om onze drankjes te betalen want ze gingen sluiten terwijl er nog mensen op het terras zaten,vind ik niet bepaald vriendelijk,,,ik betaal dik voor een caravan en vakantie,dan wil ik daar ook van genieten.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?