9-12-2012
Dit jaar voor de 2e x naar Baia Verde geweest. We kwamen met een grote caravan en daar is voldoende plek voor. Het zijn mooie plekken, goed bijgehouden en vlak. Goede drainage. Als t heeft geregent zie je daar al snel niets meer van. Vooraf krijg je een plek aan gewezen dus je hoeft niet te zoeken. Onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben het weer geweldig gehad. Klein en overzichtelijk. Onze kinderen konden zelf de camping rond struinen. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen niet zomaar t water inlopen. Staat een hek omheen. Super oplettende en aardige badmeester. Animatie niet heel uitgebreid maar voor onze kinderen meer dan genoeg. Gardameer ongeveer 10 minuten lopen (met kinderen). Wij hadden een bolderkar mee, daar hadden we al onze spullen in. Fietsen voor wielrenners top maar voor gezin met zelf fietsende kinderen niet zo'n succes. Achter camping leuk watertje om met schepnet visjes te vangen.Veel leuke uitstapjes rondom het Gardameer Nog lang niet alles gezien. 2013 gaan we weer!!!
7-8-2012
Twee weken met een grote tent op Baia Verde gestaan. We hadden een plek met eigen sanitaire en dat is ons heel goed bevallen met 3 kleine kinderen. De plekken zijn wel echt te klein voor als je een grote tent of caravan hebt, omdat ook je auto op de plek moet staan. De camping is heel overzichtelijk en goed geschikt voor mensen met kinderen tot 12 jaar. Er is weinig animatie, maar dat is voor ons geen probleem. Hoewel het op de camping best rustig is, is het echt mega druk rondom de camping dus iedere avond lawaai van de omringende campings of optredens in het dorp. Het zwembad was super en ook naar het meer is het maar 10 minuten lopen. Al met al een goede vakantie gehad, maar wij zoeken volgend jaar een camping met grotere staplaatsen in een wat rustiger omgeving.
5-8-2012
mooie camping,niks voor kinderen boven de 10,personeel in ons geval echt niet vriendelijk,weinig te beleven zeker voor onze kids van 9 en 13,,savonds wat rondhangen op de camping. zou ook es een x een disco of bingo avond adviseren.Caravans zeer kort op elkaar en wij hadden geen stukje groen alleen parkeerplaatsen.Nr 35.Ook miste ik een oventje. Meer vond ik een aanrader,lekker water,schoon en zeer mooi. Verder rondom t meer ook weinig te beleven,al bij al hadden wij er meer van verwacht. Deze camping dus niet meer voor ons, om 23.00 werd ons al gevraagd om onze drankjes te betalen want ze gingen sluiten terwijl er nog mensen op het terras zaten,vind ik niet bepaald vriendelijk,,,ik betaal dik voor een caravan en vakantie,dan wil ik daar ook van genieten.