Camping Baia Verde**** in Manerba del Garda Italië beoordelingen 8.1 | Zoover

Camping Baia Verde**** Manerba del Garda

Beoordelingen Camping Baia Verde****

Via Dell'edera 19, 25080, Manerba del Garda
Camping Baia Verde scoort een 8,1 uit 10, op basis van 133 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Baia Verde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Baia Verde**** in Manerba del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Camping Baia Verde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Baia Verde**** met andere accommodaties in Manerba del Garda.

125 beoordelingen over Baia Verde****

"Geweldige camping"
dennis050
13-9-2011 baia verde is een camping die ik mensen aan zou raden

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke kampeervakantie"
Ariënne
20-5-2012 Wij hebben bewust voor deze camping gekozen vanwege de plaatsen met privé sanitair en dat is ons prima bevallen! Camping is niet zo heel groot en heel overzichtelijk. Sanitaire voorzieningen zagen er netjes uit, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Winkeltje prima om 's ochtends een broodje of de krant te halen. Zwembad heerlijk voor een verfrissende duik, maar vanwege het windje gingen wij liever naar het meer, wat ongeveer 10-15 minuten lopen was. Verschillende keren afhaalmaaltijden gehaald en die waren prima. Receptie personeel is vriendelijk. Waren er ook nadelen? Te weinig wasmachines (2), maar beneden werd nog een ruimte klaargemaakt voor meerdere machines, slecht wifi bereik (alleen receptie) en voor de wat oudere kinderen (13 jaar) niet veel te doen. Kampeerplaatsen zijn ook niet zo heel ruim, maar dat is bekend in Italië.
Voor ons voor herhaling vatbaar, geslaagde vakantie !

met jonge kinderen, 2011
"Komen zeker terug"
Fam. de Vries
17-8-2011 Hebben hier ruim 2 weken gestaan met een tent. Mooie ruime plekken, 16A stroom en gras op de velden. Je kunt kleine kinderen rustig alleen laten op de camping, verdwalen niet, alles heel overzichtelijk. Animatie stelt weinig voor, leuk voor de allerkleinsten, wel elke dag twee keer dezelfde CD met voornamelijk NL-talige kinderliedjes. Kan meer variatie in het animatie gedeelte. Restaurant nette prijzen en lekkere pizza's. Overal vriendelijk en keurig personeel. Alleen vrouw in supermarkt zou een cursus lachen van de LOI moeten volgen. Zwembad schitterend, bubbelbad met fraai uitzicht, wij hebben genoten. Tot volgend jaar.

"Volgend jaar weer hoor!"
wieneke
23-8-2011 Super leuke camping, vooral voor jongere kinderen. Door de kleinschaligheid kun je ze met een gerust hart rond laten struinen over de camping. Veel Nederlanders op de camping, maar dat vonden wij wel gezellig en onze kinderen hadden heel veel vriendinnetjes. Alleen maar tussen die drukke Italianen met hun grote families zitten is ook niet altijd fijn weet ik uit ervaring! De animatie is inderdaad 2x per dag hetzelfde, dat is echter bijna overal op campings en tja hoe kunnen die kids anders al die dansjes leren? Vrij schoon sanitair, ziet er heel netjes uit, alleen die douchegordijnen mogen ze van mij weghalen. Eten en drinken op de camping helemaal niet duur en goed. Alleen jammer dat het strand niet aan de camping ligt, maar dat mocht de pret niet drukken, het zwembad was prima en er zijn genoeg strandjes langs het Gardameer te vinden. Al vaak naar het Gardameer geweest, maar het blijft mooi, vooral de baai van Salo en waarschijnlijk wordt het weer Baia Verde volgend jaar!

"Wederom een mooie vakantie op Baia Verde"
Mark
10-8-2011 Dit jaar voor de vierde keer op Baia Verde geweest , ook dit jaar weer een fijne vakantie gehad op deze camping.
Kinderdisco zou wel iets meer variatie mogen hebben, twee keer per dag exact hetzelfde verveeldook voor kinderen.
Ze meeste staanplaatsen zijn kleiner geworden. Scheelt op sommige plaatsen zo'n twee meter in de breedte. Je kan er nog steeds goed staan met een caravan en auto, moeten echter niet kleiner worden.
Verder een prima camping met vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.

"Prima camping!"
Schilders
7-8-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad op deze prima, schone, overzichtelijke camping! Onze stacaravan lag gunstig maar je kan ook pech hebben en in een klein hofje terecht komen waar je erg dicht op elkaar staat. Lekker eten in het restaurant en een gezellig zwembad met aardige badmeesters die overal goed op letten. Het strand net voorbij de camping viel wel tegen. Je kan er ook niet via de camping komen maar moet er een stukje omheen lopen. Prima vakantie gehad, kindjes hebben zich goed vermaakt.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie ligging, goede voorzieningen."
Piet
1-8-2011 Mooie ligging, goede voorzieningen. Maar erg vol met al die auto's. Voor kinderen vaak uitkijken geblazen. Gehorig, ook. Vrijwel uitsluitend Nederlanders; moet je van houden als je in Italie op vakantie bent. Volgende keer toch maar niet Baia Verde. Was ook even wennen toen we van het idyllische San Giorgio kwamen. TO bood ons deze camping als alternatief aan omdat San Giorgio vol was, maar dat was toch niet helemaal wat we hadden verwacht. Onze avondwandeling naar het haventje en de baai maakte enig ongemak (overvol zwembad, dicht op elkaar staande tenten en caravans) weer helemaal goed. Heerlijk Spritz drinken en bootjes kijken. En vooral aardige Italianen. Naar het Gardameer gaan we zeker terug.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima"
Perry
25-7-2011 Wij zijn er nu voor een weekje. Caravan redelijk schoon en netjes
Camping is klein, netjes en goed, vnl nederlanders als gasten.
Van alle klachten die hieronder te vinden zijn herken ik alleen dat er weinig privacy is omdat alles dicht bij elkaar staat.
Dan moet je dus een hutje op de hei huren dan heb je optimale privacy; dat heb je op een camping sowieso nooit.
De grootste caravans zijn echter inderdaad wat apart neergezet waardoor je dicht op elkaar zit en dat is niet ideaal.Wij hebben echter een kleine caravan aan de doorgaande weg en dat is prima.
Personeel is vriendelijk, een klacht over een kapotte opstap was binnen vijf minuten verholpen.
Restaurant is prima en betaalbaar; het vertier 's avonds is inderdaad niet echt bijzonder voor de groep 16+ maar dat kan zeker buiten de camping worden gevonden.
Kortom aanrader en wat ons betreft voor herhaling vatbaar

"Mooie rustige camping"
Giezenaar
1-8-2011 kleine, rustige maar prima camping. vlakke ruime staanplaatsen. goed, schoon sanitair.

Leuk zwembad, geschikt voor kleinere kinderen. 400 meter lopen naar het meer.

"Leuke gezellige en gemoedelijke camping"
Marleen
8-8-2011 Wij hadden een stacaravan Charme gehuurd, splinternieuw. Deze stond niet in een hofje zoals andere caravans, maar stond in het straatje bij de campeerders. Helemaal prima! De sfeer is gemoedelijk op de camping, zwembad heerlijk en het restaurant heeft prima eten. Vooral de spaghetti aglio e olio! Een cappucino slechts eur 1,50, 1/4 liter witte wijn (sparkling) eur 2. Dat zijn nog eens prijzen. De mensen van de receptie zijn erg aardig en behulpzaam. Salo is een leuk stadje om te bezoeken. Venetië ligt op ongeveer 130 km afstand, is qua afstand goed te doen en zeker de moeite waard. Al met al hebben wij daar een prima week gehad, zeker voor herhaling vatbaar!