Camping Garda*** in Limone sul Garda Italië beoordelingen 7.4 | Zoover

Camping Garda*** Limone sul Garda

Beoordelingen Camping Garda***

Via IV Novembre 10, 25010, Limone sul Garda
Camping Garda scoort een 7,4 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Garda***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Garda*** in Limone sul Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Camping Garda*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Garda*** met andere accommodaties in Limone sul Garda.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Garda***

6,7
6,1
"Super camping"
H. Wolbers
31-8-2011 Voor de 2e keer geweest, prima camping met vriendelijk personeel en een geweldige ligging.de stacaravan is mischien wat gedateerd maar schoon en onderhouden. zwembad is top net als het restaurant. er is mooi strand met fantastisch uitzicht op de Monte Baldo. komen zeker terug!!

"Mooie plek aan het Gardameer"
Marjolijn
15-8-2011 Met een gezin met 2 kids 9 en 6 jaar hier 2 weken geweest in een mobilehome.
Tot mijn grote verassing was de mobile home zeer ruim. Wel oud maar voldeed nog. Ruime douche. Ruime kamers en voldoende opbergmeubels. Wel hadden we problemen met de afvoer maar de camping beheerders namen gelijk aktie. Wij deelden samen met buren een ruim terras. Gelukkig waren onze buren leuk en dan is het geen probleem. Het zwembad was mooi geen badmuts nodig en je mag er in springen ballen etc. Voldoende ligstoelen is ook wel eens anders geweest. Best lekker restaurant en een camping winkel. Prima voor broodjes en wat andere zaken. In het begin van de vakantie 1x heleboel gehaald bij de Lidl iets voorbij Riva. Andere artikelen duur. Dicht bij Limone zelf een leuk plaatsje met kleine straatjes. Ook de tocht met een boot naar de overkant is een aanrader. Prachtig meer schoon goed strandje. Kiezels. Voor wie met een tent gaat tot mijn verbazing stonden sommigen wel heel slecht. Zeer kleine op elkaar plaatsen

"Fantastische omgeving"
Familie uit Rekken
8-8-2011 We waren in het mooiste deel van het gardameer.
Camping was helemaal vol, alles stond op en aan elkaar.
Wij hadden ook een terras wat we moesten delen, de buren waren leuk, maar had toch liever een eigen terras gehad. Stacaravan was sober, maar door het mooie weer er haast geen gebruik van gemaakt.
Limone is een schitterend plaatsje, en via het leuke strand makkelijk bereikbaar.
Strand bij de camping is ook prima, prachtig uitzicht en zeer helder water.
Jammer dat de muggen erg actief waren.
We hebben een heerlijke week gehad.

"Heerlijk plekje aan het Gardameer"
Michiel
27-7-2011 Stacaracan met airco op 50 meter van het meer met veel bomen en dus veel schaduw. Heerlijk plekje met voldoende andere kinderen voor de kinderen.
Topper was het restaurant van Franco, aan het water, met goede pizza's, uitstekende service en heerlijke capucino.
Eigenaar was vriendelijk en fexibel: we waren al 's ochtends om 11 uur gearriveerd en konden gewoon onze caravan in. Wel irritant dat we 1 paspoort bij hem moesten achterlaten

"Nooit meer deze camping"
moos
7-8-2011 Veel te kleine oude caravan sle.
chte bedden te kleine plekken voor parkeren auto's drama met uit en in parkeren, dus krassen op auto.

"Rustige Camping zonder veel poespas"
Wim & Tineke Doppen...
20-8-2011 Het is een leuke maar wat verouderde Camping het Sanitair laat wat aan de wensen over.
vriendelijke Mensen en erg behulpzaam,er is een kleine supermarkt en een gezellige Restaurant met de lekkerste Pizza van Italië,er is een Zwembad ook voor de kleintjes.
geen animatie of iets dergelijks maar gezelligheid moet je zelf maken.
Soms wordt er wel eens wat georganiseerd door de vaste kampeerders zoals playbackshow of Tiroler avond door Anton uit Tirol.
wij komen er nu al 10 jaar aan 1 stuk en het verveeld ons niks.

Wim & Tineke Doppenberg Ermelo Nederland

"Mooie omgeving"
I.E.
17-7-2011 Kleine sfeervolle camping. Camping plaatsen zijn mooi vast aan het meer maar erg klein echt super weinig ruimte. Wij hadden een stacaravan gehuurd met twee badkamers. Deze was nog vrij nieuw stond helemaal boven in, 8 minuten lopen van het meer dat is het maximum wat je moet lopen. De caravans met één badkamer waren veel ouder en stonden erg ongunstig echt geen privé.
De omgeving is prachtig je loopt zo naar het gezellige centrum van limone sul garda met veel eetgelegenheden.
Naar de monte baldo aan de overkant van het meer is echt een aanrader. Je staat wel een uurtje in de rij voordat je met de gondel naar boven kunt. Zicht op het garda meer vanaf zo'n 2000 meter (koud daar).
Riva is een geweldige stad je ziet de rijkdom van vroeger aan de prachtige gebouwen. Je kunt er leuk winkelen en uit eten gaan. Er is ook een lidl handig om het adres op te zoeken en in je tomtom te zetten want de campingwinkel is echt onbetaalbaar. In Limone zelf zijn twee supermarktjes.

"Nooit meer"
abbokloppenburg
31-7-2011 Deze camping is geen aanrader. Elke centimeter wordt volgezet en je auto ergens plaatsen is een crime, je mag blij zijn als geen krassen in je lak krijgt. Erg kind onvriendelijk behalve het zwembad en het meer is er niets voor kinderen. Ook is het gevaarlijk op de camping veel mensen rijden te hard. Restaurant is maar zozo. Bij Jacky in Limone kun je wel goed eten. Je hebt nauwelijks privacy. Ik begrijp dan ook niet hoe zij de 3 sterren hebben gekregen. De oude caravans zijn klein en uitgeleefd. Ook het afgeven van je ID is volgens mij wettelijk niet toegestaan maar het moet anders laten ze je niet toe. Scheiden van afval wordt niet gedaan. Het is dat Limone leuk is anders was het helemaal een flop. Voor mensen die willen fietsen begin er niet aan het levensgevaarlijk (spreek uit ervaring was bijna platgereden) Voor ons nooit weer.

"Prima camping"
Hans
8-8-2011 Wij zien hier de laatste twee weken van juli 2011 geweest. De camping is prima, voor kinderen relatief weinig te doen. Zwembad is prima, lekker overzichtelijk als je kinderen hebt in de leeftijd van 3 tot en met 9. We zaten in een stacaravan die geschakeld was meteen andere caravan, prima caravan aan het meer. Wat ons wel opviel dat lles erg dicht op elkaar werd gezet. Maar dat schijnt in Italie normaal te zijn. Leuke is wel dat alles door elkaar heen staat, stacaravans, caravans, campers en tenten. Limone en Riva zijn prachtig, Limone is te lopen in 10 minuten langs het strand, Riva, met LIDL, ben je in een kwartier.
Al met al een prima camping, jammer dat het weer een beetje tegenviel.

"Tegenvaller"
Ann Lemmens
16-6-2011 Wij zijn net terug na een ingekorte vakantie op deze caming. Wij verbleven in een stacaravan die echt afgeleefd was. Daarbovenop was deze voorzien voor 5 personen maar in het leefgedeelte kon je je niet draaien of keren omdat het zo piepklein was. Wij hebben al verschillende keren een stacaravan gehuurd, maar deze was beneden alle peil. Het weer viel ook nog dik tegen, dit is dus een vakantie om snel te vergeten.
Het zwembad zag er wel mooi uit....
De ligging is prima, kort bij het gezellige stadje Limone Sul Garda.

1 2 3 4 5 6 7 volgende