Beoordelingen Camping Piani di clodia****

20 mei 2013

Piani di clodia****
Beoordelingen Camping Piani di clodia****
Via Fossalta, 42, I-37017, Lazise
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Piani di clodia**** in Lazise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Piani di clodia**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Piani di clodia scoort een 8,2 uit 10, op basis van 474 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Piani di clodia**** in Lazise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Piani di clodia****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Piani di clodia**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 256 vakantiefoto's van Camping Piani di clodia**** vinden. Je kunt 6 video's van Camping Piani di clodia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Piani di clodia**** met andere accommodaties in Lazise.

429 beoordelingen over Piani di clodia****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Super in voorseizoen!!"
irene
11-5-2013 Helemaal prima in het voorseizoen! Men mag eigen plek kiezen. 2 zwembaden open (kinderbad en met de hoge glijbanen). Niet verwarmd, erg koud. Zeer schoon sanitair. Goede campingwinkel. Heerlijke pizza's. Prettig personeel, (behalve in het restaurant). Al vroeg lekker rustig op camping. Wel donkere paden.

met jonge kinderen, 2012
"Super"
m van der hulst
17-12-2012 Je moet er van houden natuurlijk, maar wij vonden het massale heerlijk.
Geweldige zwembaden voor onze kids van 7 en 10.
Wat wij een nadeel vonden is dat onze m3 caravan helemaal boven stond, ongezellige mensen en ver weg van alles.
De prijs voor de caravan voor 2 weken, bijna 2600 euro was ook wat aan de hoge kant.
Wij hebben voor 500 euro een geweldige sleurhut gekocht op de camping en in de stalling gezet.
In 2013 gaan we weer terug maar nu tussen de gezellige sleurhutten en voor bijna 1500 euro minder.

Wij vonden het een nette camping, helemaal gezien de massa.
Op bijvoorbeeld La Quercia is het een stuk minder schoon en sta je veel meer in en op elkaar.
Receptie dames zeer behulpzaam en vriendelijk.
Maar.... Dat ligt ook aan jezelf natuurlijk.
Als je daar als zeikerd staat zonder een beetje vriendelijk te zijn kun je verwachten dit terug te krijgen.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Hele mooie camping"
Ellen
29-9-2012 Wij vonden de camping heel mooi en netjes. De openbare ruimtes waren ook heel erg netjes.
Onze stacaravan viel helaas wel tegen. Deze was oud, klein en niet al te schoon. We willen zeker naar deze camping teruggaan, maar dan wel naar een ander huisje.
Het eten in het restaurant viel helaas wat tegen. Dit was volgens ons gewoon opgewarmd in de magnetron. De pizza's waren daarentegen wel lekker. De broodjes in de winkel waren ook super!
We zijn vrijwel iedere avond naar Lazise gegaan. Er reed van 18:00 tot 22:00 uur een busje van de camping naar Lazise en weer terug. Ideaal gewoon!
Het is wel minder dat Wifi alleen op bepaalde plekken toegankelijk is en dat de internetruimte maar op beperkte tijdstippen open is.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Piani di clodia**** bij:

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Een paradijs voor kinderen!!!"
Dionne-Robin
27-1-2013 Super leuke camping.
M3 stacaravan viel heel erg tegen. Oud, erg smerig (eerst zelf schoongemaakt bij aankomst) en vooral ongezellig! Wij waren veel aan ons huisje gebonden ivm kindje van 1 jaar. En dan merk je het juist heel erg. Jammer, want voor de rest is de camping en zijn de zwembaden prachtig.
ivm ergeren aan handdoekleggers bij het Apenbad raden wij aan om lekker naar 1 van de andere 6 zwembaden te gaan. Net zo leuk, genoeg ruimte en veel ontspannender sfeertje. Willen wel terug maar dan wel met eigen tent/caravan/camper.

"Dit nooit meer"
S. Gerritsen
29-8-2012 De 4 sterren zijn waarschijnlijk gebaseerd op de zwembaden, want de overige faciliteiten zijn zeker geen 4 sterren waard. Zwerfafval blijft zeker een week liggen voordat het opgeruimd wordt. De bediening van het restaurant is zeer slecht, slechts 1 ober mag/moet de bestelling opnemen en mag afrekenen. Om 21.30u kan je nog uitsluitend pizza's bestellen, ook al probeer je vanaf 21.00u een ober te krijgen. het eten zelf is prima maar er is totaal geen sfeer en je zit aan een metalen tafel en op ijzeren stoelen. Om 23.00 gaat letterlijk en figuurlijk het licht uit. Je kan dan nergens meer wat drinken of even lekker na tafelen. De "shows" zijn vreselijk, het animatieteam doet erg haar best en is leuk voor kinderen maar verder wordt er niets leuks georganiseerd voor volwassenen. Dat je nergens bij de zwembaden mag roken vindt ik prima, maar dat dit nergens vermeld wordt, noch op de site noch in de folder vind ik slecht.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Luxe camping op toplocatie"
Jolanda
19-8-2012 Ideaal dat je 's morgens je brood zo voor uit de winkel kunt halen. Ook de Telegraaf van dezelfde dag is er 's morgens vroeg al. Je hoeft door de uitgebreide supermarkt en de goede restaurants de camping helemaal niet af en dat is ideaal met de temperatuur elke dag boven de 30°. Campingplaatsen zijn voor Gardameer begrippen heel ruim, bijna allemaal meer dan 90 m² . Restaurant en terras bij het podium zijn prima. Eten en drinken goed en zeker niet duur. Glas witte wijn van 0,25 liter € 1,30 waar vind je dat nog ?

"Geweldige camping!"
Stephan
8-9-2012 Wat een camping zeg. Ik moest in het begin even wennen aan de massaal overkomende camping, het is gewoon een dorp op zich.
Heel goed geholpen door het personeel met het uitzoeken van een plekje. Met een golfkarretje naar de verschillende plekken gereden die nog beschikbaar waren.
Heerlijk gegeten bij het restaurant voor een schappelijke prijs met entertainment voor de kids.
Sanitair wordt de gehele dag schoongemaakt, maar het is moeilijk voor het personeel om bij te houden, want het is zo´n grote camping dus veel toiletbezoeken.
Het zwembad is grandioos voor de kids. Niet vaak bij het zwembad met de glijbanen geweest, want daar was het bijna letterlijk vechten voor een bedje met parasol. Het andere zwembad voldeed ook aan onze eisen en was een stuk rustiger.
De kinderen kunnen in principe de hele dag vermaakt worden door een leuke groep jonge mensen die de entertainment verzorgen.
Kortom volgend jaar weer!

"Leuk maar geen 2e keer"
daanrichard
1-9-2012 Het is een mooie camping aan het meer, wij hadden een maxicaravan die netjes en schoon was, leuke 7 zwembaden met 12 glijbanen maar buiten de zwembaden is er eigenlijk niks te doen, alles sluit al heel vroeg in de avond. Er zijn geen leuke bar's met terras waar je lekker kan zitten of een strandtentje. Restaurants zijn niet echt gezellig om te eten. Supermarkt erg druk in de ochtend maar het gaat redelijk snel. Leuk om te doen; Kabelbaan de bergen in, de markt in Lazise, het dorpje sirmione, de watervallen van Parco delle Cascate. Leuke Camping maar niet voor ons geen 2e keer.

met oudere kinderen, Aug. 2012
""Geweldige camping""
Fam. Van Bruggen
11-9-2012 Mooie camping met schitterende zwembaden, genoeg ligstoelen voor een plekje om op te zonnen, goede controle ivm veiligheid, onze 2 zonen, 13 en 15, en wij hebben ons prima vermaakt op Piani di Clodia. Ons onderkomen, een maxi caravan M3, was netjes en schoon, heerlijk dat er airco in zat. Leuke groep jongeren waar onze beide zonen iedere dag en avond mee optrokken. Busje(s) na Lazise helemaal goed! Je werd opgehaald en gebracht vanaf de camping s'avonds. Als je van drukte, warmte en gezelligheid houdt is deze camping helemaal top! Genoeg te doen en te beleven op gebied van (sport)vermaak. De camping had wel een klein kiezelstrand, geen zandstrand, wel goede ligging mbt de leuke plaatsjes aan het Garda meer.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Topvakantie! Voor herhaling vatbaar!"
lizzy
24-8-2012 Mooie accomodaties, vriendelijk personeel (niet zo chagrijnig als de Fransen), prachtige zwembaden, nette mensen (over het algemeen weinig 'plaatjesvolk'), leuke speeltuintjes, matige animatie (voor kleintjes wel leuk), veeeeel muggen, wespen en mieren, prachtige omliggende plaatsjes. Wij zijn na 2 weken nog niet uitgekeken!!! gaan graag nog een keer terug!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit