Appartement La Fattoria in Lazise Italië beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement La Fattoria

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement La Fattoria

Via Gabbiola 44, 37017, Lazise
Appartement La Fattoria scoort een 8,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement La Fattoria? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement La Fattoria in Lazise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Appartement La Fattoria vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Appartement La Fattoria met andere accommodaties in Lazise.

6 beoordelingen over La Fattoria

met vrienden, Apr. 2012
"Super appartement met uitzicht op het Gardameer"
Martijn
2-5-2012 Wij zaten in de dependance op de bovenste etage met een geweldig uitzicht over het meer. Appartement is modern ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Op het grasveld voor de appartementen is een klein speeltuintje met wat oude speeltoestellen. Helaas waren wij deze keer maar voor 3 dagen in Lazise, maar voor een langer verblijf is dit appartement ook zeker geschikt!

"Zeer goede vakantie gehad"
S. Willemsen
14-8-2011 Appartement is schoon en heeft alles wat je nodig hebt.
Wij hadden de studio en was perfect voor 2 personen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Zwembad is super met grote ligweide en genoeg ligtoelen, er is ook een afgeschermd hoekje waar je met je hond mag zitten.

"Heerlijk"
Ingeborg
8-8-2011 We hebben dit appartement als overnachtingsplaats gebruikt.
We hadden een ruim 5p. appartement bij de receptie. Dit houdt in dat je dan even een stukje (100 m.) moet lopen naar de parkeerplaats, zwembad en speeltuin.
Allen toegankelijk met een kaart en omsloten door een hek.
Super gastvrij en na het inchecken loopt iemand met je mee om de kamer te laten zien.
Op het pleintje voor de receptie staan tafeltjes waar je ook kunt zitten om met eigen spullen lekker te lunchen.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement La Fattoria bij:

met oudere kinderen, Juli 2010
"Schittend appartement"
teve
3-7-2011 Mooi appartement op een hele mooie locatie.
Vriendelijk personeel.
Het zwembad ligt op een mooie locatie en het is ook vrij rustig bij het zwembad. Het is alleen voor de badgasten van het appartement.
We hebben genoten van een mooi appartement op een leuke locatie. En oh ja het dakterras is geweldig vooral bij zonsondergang

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooie, rustige en vooral goed uitziende locatie"
P. Faber
11-8-2009 Net terug met ons gezin van 5 personen uit Lazise.
Heerlijke vakantie gehad daar. We zaten in een groot appartement (apart van de andere appartementen) met ook een eigen zwembad.
Heerlijk rustig want de andere appartementen waren eigendom van Italianen en die waren er alleen het weekend.
Lekker en ruim zwembad, en we mochten ook gebruik maken van het andere zwembad bij de andere appartementen wat ook heerlijk was.
Het enige minpuntje was dat de winkels en oa een bakker/supermarkt een beetje te ver was om te lopen (vanwege hellingen) daar moest je dan al gauw de auto voor pakken.
Mooi ingericht en van alle gemakken voorzien, alleen jammer dat als je beneden zit je de bovenburen wel snel hoort. Maar goed dat mocht de pret niet drukken.

met partner, Juli 2008
"Keurig ingericht appartement."
S.R Roelofs
31-7-2008 Wij zijn zojuist terug van een prima vakantie in Lazise. Het appartement waar wij zaten was een dependance van La Fattoria en kan worden gezien als een prive appartement wat los staat van
La Fattoria zelf. Het was een zo goed als nieuw appartement en was keurig ingericht. Het lag op de begane grond en had een eigen terras. 10 meter van het zwembad (20m x 10m).

Het appartement ligt op loopafstand van het centrum en op steenworp afstand van de Lidle (supermarkt).

Dit appartement is zeker geschikt als je van rust houd! Wij hebben er van genoten.