Vraag en Antwoord over vakantie in Lazise in Plaatsen rond het Gardameer | Zoover

Vraag & Antwoord Lazise

wifi (0 reacties)
Camping Fossalta***
Rick
31-5-2012
Hallo is er wifi internet op deze camping en wat kost dit ? Fijne vakantie allemaal greetz Rick

A B of C staanplaats (0 reacties)
Ank
30-5-2012
wij gaan in juni naar deze camping. Heb begrepen dat je bij aankomst zelf een plaats mag kiezen die nog vrij is. Maar welke zijn t mooist?

kids (0 reacties)
M.Pot
30-5-2012
Wie gaat er nogmeer van 17juli tot 31 juli met kinderen naar deze camping? Zoon 15jaar Dochter 13jaar ??? Het is onze eerste keer op deze camping!

BoEi en toiletgebouw (0 reacties)
Fam. À vd Laan
30-5-2012
Hallo Weet iemand de tarieven om een boei te huren. Ik zou graag foto's willen zien van de toiletgebouwen. Heeft iemand ze? Bedankt.

Vraagje over maxicaravans (0 reacties)
guido.aarnoutse
30-5-2012
Goedemorgen, Deze camping heeft mijn interesse gewekt. Kan iemand mij iets meer vertellen over de maxicaravans ? Zijn deze ruim, schoon etc ? Ik heb ook de plattegrond van de camping geprint en zie daarop dat er nogal wat locaties zijn waar deze maxicaravans staan. Zijn daar plaatsen bij die meer de voor- of afkeur verdienen dan anderen ? Bedankt voor eventuele reacties alvast !

oppervlakte staanplaats (0 reacties)
Stefan
29-5-2012
Weet iemand hoe die 90m2 staanplaats verdeeld is? wij hebben staanplaats premium plus gereserveerd, onze tent is 8m70 x 4.50 meter. Past deze tent wel? het is een tunneltent, ingang aan de voorzijde, zitten wij straks met onze knieen buiten aan de straat?

waarlangs (0 reacties)
Camping Du Parc***
Roelof
29-5-2012
Gaan deze zomer naar camping Du Parc,wie kan mij vertellen waar we het beste en goedkoopste langs kunnen rijden.Hgr Roelof.

Waarlangs (0 reacties)
Camping Du Parc***
Roelof en Harmina
29-5-2012
Hallo.We gaan deze zomer naar camping Du Parc aan het Gardameer.Wie kan ons advieseren over de beste en goedkoopste route.We vertrekken van Groningen.Hgr Roelof en Harmina.

Krijg ik ANWB korting? (0 reacties)
pronk
28-5-2012
Hallo, Kan iemand mij vertellen of wij korting krijgen met de ANWB campingpas? mvg C Pronk

mogen er 2 kleine tentjes bij de vouwwagen staan? (1 reacties)
Monique
28-5-2012
Wij gaan in jullie op goed geluk naar de camping. Weet iemand misschien of wij bij onze vouwwagen 2 kleine tentjes mogen zetten? Mvg Monique

Wim
28-5-2012
Ja hoor wanneer je hiervoor nog ruimte hebt mag dat gerus,.maar plekken zijn over het algemeen niet groot.

hoeveel personen op 1 plek? (2 reacties)
Carlo
27-5-2012
hoi vakantie gangers, graag wil ik weten met hoeveel personen e op 1 plek gestaan mag. Wij zijn met ons 4en maar m'n schoonezus met haar 2 kids komen er ook bij staan, mag dat om met 7 pers op de plek te staan? Gr. Carlo

Wim
28-5-2012
Ja dit mag wel, als je de extra personen maar gewoon meld bij recptie, je betaald immers de plaats met daar overheen het aantal personen.

Simone
31-5-2012
Volgens mij mag je maar met maximaal 6 personen op 1 plek, dat was onze ervaring vorig jaar. Om het zeker te weten kun je het best een e mail sturen naar de camping. Toto nu toe kregen wij elke keer een snelle reactie terug.

Ek voetbal 2012 kijken (0 reacties)
Freddy
24-5-2012
Wie kan er vertellen of het ek voetbal komende juni goed te volgen is op deZe camping? Op tv of groot scherm, ook in het Nederlands of alleen Italiaans commentaar? Misschien heeft er iemand dus ervaring hiermee in andere jaren dat er een groot voetbaltoernooi is geweest. Alvast bedankt voor uw reactie

Maxi Garda caravan (0 reacties)
Camping Belvedere***
Lotte
19-5-2012
Hoi, Nog 7 weken en dan vertrekken wij naar Belvedere voor een vakantie in een van de Maxi Garda caravans. Ik heb al eerder e.e.a. gevraagd over deze caravan, maar zou het leuk vinden om nog meer ervaringen te horen. Misschien dat er mensen in juni gaan die iets kunnen vertellen? Hoe is het beddengoed in de caravan; er staat dat er dekens aanwezig zijn. Is dat wat? Zijn die voldoende schoon en warm? Weet iemand of je mag barbecueen bij de caravan? Verdere tips e.d. zijn meer dan welkom!

handdoeken huren (0 reacties)
GK
19-5-2012
Hallo, wie weet hoeveel handdoeken er in een handdoekpakket zitten die je kunt huren op de camping?

wie weet hoe groot de staanplaatsen zijn (0 reacties)
vd heuvel
14-5-2012
we hebben nl een erg grote vouwwagen. Zijn deze plaatsen ook aan het meer gelegen, enig idee of we moeten reserveren in juni? En de laatste vraag, heb je een klein beetje privacy op de staanplaats ? (omgeven door heggen ofzo)

Olivi / Gelsi (2 reacties)
beppies
13-5-2012
Wie kan ons vertellen hoe de caravans Olivi en Gelsi zijn. Welke staan op een leuk plekje en hoe is de ervaring geweest om daar te verblijven Bedankt alvast

endeavour
20-5-2012
Olivi staan op een mooie plek en die anderen eigenlijk ook. Je krijgt de caravan pas toegewezen bij aankomst dus je hoeft je nu nog nergens druk over te maken...

beppies
20-5-2012
Dank je endeavour voor het beantwoorden van mijn vraag. Aan de olivi/gelsi zal het dus niet liggen om een heerlijke vakantie te hebben ;>))))

Rotspennen? (1 reacties)
Ruud
7-5-2012
Wie kan mij vertellen hoe de grond van de staanplaatsen zijn? Rotspennen nodig?

endeavour
8-5-2012
Nee, dat is niet nodig. Gebruik stevige metalen haringen. Er zitten stenen in de grond, dus neem wat extra mee...

bijzet tenten (0 reacties)
Christiaan
7-5-2012
Goededag mensen, Wij gaan met 2 stellen naar de camping, nu is alleen mijn vraag of je op de camping ook voor een extra bijzet tentje ( naast normale bungalow tent ) moet betalen, en zo ja hoeveel p.p.p.n ? Ik zou graag van jullie horen

Maxi caravan 1 tm 37 (0 reacties)
Suzanne
6-5-2012
Wij willen volgende week 12 dagen naar deze camping. Nu hebben ze nog maxi-caravans bij het meer nummer 1 tm 37. Deze zijn 8/9 jaar oud. Wie is recent in deze caravans geweest? Zijn ze netjes en schoon? Wij hebben een dochter van 2 en zou leuk zijn als de caravan nog goed is van binnen. Als ik op de plattegrond kijk zie ik dat nummer 21 tm 37 niet direct aan een weggetje liggen, klopt dit? Hebben deze meer gras/speelruimte om zich heen?

BOOT IN HET WATER LATEN EN PARKEREN . BOOTHELLING? (0 reacties)
Arjan Wild
4-5-2012
kan iemand mij vertellen of het goed te doen is om op camping delle rose de speedboot te water te laten en of hier kosten aan verbonden zijn. wij hebben een 5 meter speedboot op een kanteltrailer. alvast bedankt voor de reactie GROETEN VAN FAMILIE WILD

luxe caravan? Is die ook echt luxe? (1 reacties)
van g
23-4-2012
Wij komen deze zomer naar de camping met 2 pubers.1 van bijna 17 en 1 van 14. Wij hebben een caravan de luxe van de camping zelf. Met 3 slaapkamers. Wie heeft er ervaring mee?

jan_neef
23-4-2012
wij zijn er jaren geweest met pubers, iedere avond gaat er een bus naar de disco en ieder jaar komen de kids hun vrienden op de camping weer tegen. De caravans vinden wij geweldig, dit jaar gaan we met z'n tweetjes nou dat zegt genoeg!

Hoe is het in Lazise eind mei (0 reacties)
Suzanne
23-4-2012
Wij hebben vakantie rond pinkster en hemelvaart en overwegen dan naar Lazise te gaan. Hoe is het hier eind mei? Wij hebben een dochtertje van 2,5 welke camping is dan het leukst en zijn er in deze periode al Nederlanders? Wij zijn hier nog nooit eerder geweest, dus alle tips zijn welkom.

Inventaris (1 reacties)
L vd Eijk
22-4-2012
Wie kan mij vertellen hoe het met het bestek enz. zit. Is het helemaal compleet? En het servies ook? Heeft iemand nog tips om iets mee tenemen wat er niet is? Alvast bedankt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende