Vraag en Antwoord Camping Du Parc***

Du Parc***
Vraag en Antwoord Camping Du Parc***
Loc. Sentieri, I-37017, Lazise

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

locatie van viletta de lux (1 reacties)
Willie
30-1-2013
Hoi, ik vraag me af waar je het beste kunt zitten als je een villeta de lux hebt geboekt. Helemaal vooraan bij de receptie of ergens midden op het camping terrein?

patrick
18-2-2013
Hi, we hebben al twee keer een viletta de lux gehuurd en beide keren stonden we vooraan bij de receptie. Erg makkelijk wanneer je een dagje zwembad doet. Iets lastiger wanneer je naar het stadje toe gaat. Nou eigenlijk als je terug komt. Je moet dan 'helemaal' naar boven toe lopen....... Je mist bij de receptie wel iets van het campingleven. De viletta bij de receptie zijn nieuw of die beneden ook nieuw zijn, weet ik niet.

plaatsje in zone 2? (1 reacties)
Carola de Jong
28-1-2013
Hallo, Wij willen deze zomer, deze camping gaan uitproberen. Via de mail geven ze aan, dat ze ons alleen een plaatsje in zone 2 kunnen geven (9x9m). Hoe is jullie ervaringen, met deze plaatsen en kloppen de afmetingen? Wij hebben nl. een grote caravan en zouden er de voortent ook graag nog bij willen hebben staan!

An
28-4-2013
Dat past makkelijk. De plaatsen zijn ruim genoeg voor grote caravan en grote voortent.

Past er een campingbedje (ledikant) in stacaravan (1 reacties)
Daan
7-1-2013
Hallo, Wie weet of er een campingbedje (ledikantje) past in de slaapkamer met twee 1 persoonsbedden? Zitten de bedden vast of zijn ze verschuifbaar? dit in 1 van de stacaravans. We hebben eerder in een viletta gezeten maar willen nu echt een stacaravan. Dank voor jullie antwoord!

Harm
30-4-2013
Wij hebben de 2 losse bedden op elkaar gestapeld en zo kon ons campingbedje er net naast staan. Is wel krap, maar goed te doen!

Te water laad plaats en huurboei voor rubberboot. (1 reacties)
Rene Struik
30-12-2012
Kan iemand ons vertellen of er bij de camping een te water laad plaats is voor een rubber boot en of je een boei bij de camping kan huren en wat is de prijs? Is er een mogelijkheid om de boot op het droge te leggen? Wij hebben een caravan van 6,5 mtr lang en een voortent van 3.5 mtr diep. Past dit op de plekken van de camping?

19-1-2013
Hoi! Je kunt een boei huren op de camping (wel van te voren doen). Maar wij legde onze rubberboot aan de zwemmerslijn. Dit met heeel veel mensen met ons.Geen probleem.Van ondiep tot diep, wat je graag wil.

Animatie tijdens meivakantie? (0 reacties)
Eva
27-12-2012
Hallo, Ik ben mij aan het oriënteren voor de meivakantie (eind april tot tweede week mei). Heeft iemand ervaring in deze periode op du parc? Is er tijdens deze periode animatie aanwezig? Het zou wat onze kinderen betreft met name gaan om de mini disco 's avonds. En wat is de ervaring qua weer?

kampeer plekken aan het meer (1 reacties)
susi oosterheerd
15-10-2012
Wie weet hoe groot de kampeerplekken aan het meer zijn???

19-1-2013
Bij het meer zijn de plekken wel groter, maar als je echt onder aan staat (de lidoplekken) wordt je niet blij als het echt hardregent.

hoogte verscil (2 reacties)
M Sturkenboom
3-10-2012
Wie kan mij iets zeggen over het hoogte verschil vanaf de ingang camping tot aan zone 1 is dat erg steil? ivm trekken van mijn auto dus hoe veel procent al vast bedankt voor jullie reacties MVG Mart

19-1-2013
Verschil bij de campings er naast is deze camping niet heel stijl en ook geen hele lange berg op.Nog nooit gezien dat het een probleem was voor de auto.

Martin
20-1-2013
Hoi Gerda bedankt voor het reageren. Dan hoop ik maar dat het gaat lukken. zijn de wegen op de camping van asfalt of van grind. alvast bedankt Mart

welke plaats is het meest aan te raden? (2 reacties)
Vanessa
26-9-2012
Hallo, Wij hebben nog nooit gekampeerd maar willen graag volgend jaar voor het eerst onze vouwwagen uit proberen. We zitten aan de bouwvakvakantie vast. We hebben twee kinderen van dan 5 en 4. Nu heb ik gezien dat de Lido plaatsen wat duurder zijn, zijn die dan ook wat groter? zijn die meer aan te raden dan de zone 1 of 2 plaatsen? Misschien iemand nog een specifiek nummer wat aan te raden is? Alvast hartelijk dank!

Marjan
22-12-2012
In alle zones zijn er kleine en grote plaatsen. In lido zijn de plaatsen niet per definitie groter. Wij hadden een redelijke plaats in zone 2. De caravan+voortent en auto konden op de plaats. Maar echt hele ruime plaatsen moet je niet verwachten.

19-1-2013
Met een vouwwagen wil ik niet onder aan staan. Dit voor als het hard regent en daar is meer geluidsoverlast. (vuilniswagen, groepen mensen die er al jaren komen) Wij staan met onze kleine kids altijd in zone 2.Plaats 67 tm 85 of plaats 101 tm 117. geef je voorkeur op bij reservering, ook als je bijv niet op een hoek wil staan. Dit is centraal gelegen, dichtbij supermarkt, wc en precies tussen het meer en zwembad in. En veel rustiger!!! Veel jonge gezinnen. Vroeg reserveren.

mei vakantie 2013 (1 reacties)
mariska
13-9-2012
Hallo, wij gezin met 4 dochters in de leeftijd 3 t\m10 jaar, denken er over om in mei 2013 naar deze camping te gaan met eigen caravan. Wie is er weleens in een mei vakantie geweest,en heeft toen een plek aan het meer gehad? Zijn er dan ook wel wat kinderen of is het heel rustig? Welke plaats is lekker ruim en kijkt mooi weg? Het lijkt ons een leuke camping,maar zou graag een reactie hierop krijgen,alvast bedankt!! Groet, Mariska

Maureen
20-9-2012
Hallo Mariska, Wij zijn in 2011 eind mei, begin juni op deze camping geweest en in sept 2012 maar dan wel in een stacaravan. In ons opzicht zijn de staanplaatsen niet echt groot,een caravan met voortent en daarnaast de auto en het is vol, dus geen extra stukje over. Dat zijn zo'n beetje de plekken vlak aan het water, maar het uitzicht is super. Het naastgelegen Spiaggia dóro heeft wel heel veel ruime plaatsen en een mooier strand maar daar kan je vanaf du Parc naartoe lopen. Er waren vorig jaar niet veel kinderen.

wegen op de camping (2 reacties)
Ingrid
10-9-2012
Mijn man loopt met krukken. Is het erg stijl om van het meer naar het zwembad te lopen. Is de animatie aan de kant van het meer of bij het zwembad. Welk deel van de camping is vlak.

Maureen
20-9-2012
eigenlijk is er vanaf het water al een stijgende lijn naar boven en zeker naar het zwembad

sanjo15
22-12-2012
De animatie is aan de kant van het meer. Bij alles wat je op de camping doet zul je bij de helling op en af moeten. Van het meer naar het zwembad is alleen maar stijgen, het zwembad ligt boven aan de camping.

leeftijd kinderen (1 reacties)
Ingrid
10-9-2012
Wij willen in 2013 naar deze camping toe met onze kinderen van 9 en 13. Is Du Parc een camping voor alleen kleine kinderen of ook voor tieners.

willy
15-9-2012
wij gaan waarschijnlijk volgend jaar hier weer terug met kinderen van 14 en 10 jaar er zijn nog genoeg pubers die hier komen ze verzamelen zich bij de pingpong tafel of meer.

ligging caravan Burnster van vacanselect (1 reacties)
heidi
28-8-2012
Wie weet waar de caravans Burnster van vacanselect liggen? Op de plattegrond van de camping kan ik deze namelijk niet terugvinden? Alvast bedankt! Gr. Heidi

Mona
7-9-2012
Vancanselect verhuurt de caravans van de camping zelf. De 5 persoons caravan is de de maxicaravan van de camping zelf, dat weet ik zeker. De burnster is geloof de lido caravan van de camping, maar 100 % zeker weet ik dat niet. Het zou ook evt de Maxilago of de maxibeach kunnen zijn. Dat zijn alle drie prachtige caravans.

Maxi Lido (1 reacties)
dirkmarloes
26-8-2012
kan iemand mij vertellen waar de Maxi Lido's staan op de camping?

desammetjes
2-9-2012
De meeste staan boven in de camping bij het zwembad. Er staan er ook een aantal vlak bij het meer en redelijk dicht bij de supermarkt.

Ligbedden bij meer (1 reacties)
Georgina
21-8-2012
Kun je ligbedden bij het Gardameer huren, en zo ja, wat kost dat ongeveer?

desammetjes
2-9-2012
Bij camping du parc zijn de ligbedden op de ligweide gratis, alleen voor een parasol moet je betalen en die kost 3 euro per dag.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit