4-10-2012
Prima camping. Vooral het sanitair was een dikke vette plus van deze camping. Brandschoon!
De plekken zijn wel okay. Niet bijzonder. Vriendelijk personeel die meerdere talen spreken.
Pizzaria is goed verzorgt.
Campingwinkel is wel duur, maar dat is overal volgens mij. De supermarkt naast de camping is ook erg duur. Gelukkig is er een Lidl op 5 minuten afstand.
Het strand bestaand voornamelijk uit steentjes. Prima om met je handdoek op te liggen, maar het water in wandelen is niet prettig op blote voeten.
31-8-2012
wat een afknapper na 2 weken sicilie !
wat bezielt mensen om met zn allen te klitten op te weinig m2?
uitslapen?...nee dus...dan heb je geen brood meer...even met de auto brood halen, ja, als je in de file wilt staan die er 24/7 voor de deur staat!!
hutje mutje in het zwembad, hutje mutje op het strandje met vies water en zonder parasols of bomen.
meer dan 1000 euro voor 1 week met 3 personen in een viletta...voor dat bedrag zit je 2 weken met ontbijt in een agriturismo in sicilie!
25-8-2012
Deze camping ligt super centraal naast Lazise,met super schoon sanitair.
Helaas zijn sommige plekken te klein voor een caravan en auto.Tevens lopen er een hoop mensen rond die er al jaren komen en ook denken dat hun alleen recht op parkeerplaatsen hebben door deze af te bakenen met fietsen etc.Ook staan er veel families die totaal geen rekening houden met de rest van de camping,qua geluid en geschreeuw na 23 uur!Maar goed,dat zal je op alle campings wel vinden....deze gezellige hollanders!Verder hebben wij een leuke vakantie gehad,maar volgend jaar toch weer richting de zee,qua tempratuur en wind voor ons een stuk beter uit te houden.