Camping San Francesco**** in Desenzano del Garda Italië beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping San Francesco****

Camping San Francesco**** Desenzano del Garda

Beoordelingen Camping San Francesco****

Strada vicinale San Franceso, 25015, Desenzano del Garda
Camping San Francesco scoort een 7,5 uit 10, op basis van 262 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping San Francesco****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping San Francesco**** in Desenzano del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 269 vakantiefoto's van Camping San Francesco**** vinden. Je kunt 1 video van Camping San Francesco**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping San Francesco**** met andere accommodaties in Desenzano del Garda.

245 beoordelingen over San Francesco****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Drukke camping, maar wel echte familiecamping"
Jolanda
30-9-2011 Wij zijn net terug van 3 weken op camping San Fransesco. We hadden een lodgetent gehuurd, zeer compleet, genoeg ruimte en prima bedden. Minpunt was dat we met 8 tenten bij elkaar stonden, zeer dicht tegen elkaar, je kon bijna zo oversteken naar de buren, zonder de grond te raken ! Veel geluidsoverlast van de naastgelegen camping. Verder fantastisch weer gehad, dus we verbleven toch niet al te veel in de tent.
prima ligging tov Verona, venetie, desenzano en sirmione.
Al met al een prima camping, leuk personeel, maar voor ons niet meer.
dit mede ivm de grootte van de camping, te massaal en drukte en te dicht op elkaar staande accomodatie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie camping aan Gardameer"
Chris
26-8-2011 Via touroperator Stacaravan Garda Suite de Luxe gehuurd. Deze staan op een nieuw gedeelte bij het zwembad. Er loopt een redelijk drukke weg langs dat gedeelte. Via onderdoorgang naar oude gedeelte, Gardameer en winkel. Restaurant en take away is een drama als je pizza's bestelt (wachttijden een uur en langer). Zwembad prima. Voor zwemmen in meer heb je waterschoenen nodig, omdat er overal stenen liggen. Veel animatie (geluidsoverlast op sommige tijden). Supermooie caravan met airco, wel onzinnig dat er om zes uur in de ochtend tegen de caravan al gesproeid wordt.

"Goede ligging, goed onderhouden camping."
an.losser
24-11-2011 De camping is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Zwembad voor een groot gedeelte geschikt om kinderen "vrij" in te laten spelen. Nette sanitaire voorzieningen. Bereikbaarheid van supermarkten en toeristische plaatsen is zeer goed. De mobilehomes van sommige verhuurders wel erg dicht op elkaar, moet je van houden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima camping"
Annemieke
16-2-2012 In augustus 2011 hier 2 weken verbleven met partner en 2 kinderen van 14 jaar. We zaten in een Garda Suite Deluxe waar helemaal niks op aan te merken valt. Nieuwe caravans met 2 badkamers, ideaal. Veel ruimte ook, je zit zeker niet neus aan neus met je buren. Deze caravans liggen op het andere gedeelte van de camping, aan de overkant van de weg, waar ook het zwembad zich bevindt. Vooral 's avonds rustig en totaal geen overlast.
De kinderen vonden op de eerste dag al aansluiting en hebben we 2 weken nauwelijks gezien.
Restaurant en afhaal iets minder. Duurt inderdaad vreselijk lang voordat het klaar is. Hebben anderhalf uur op pizza's moeten wachten.
Verder is de camping een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes. Milaan, Venetie en Verona heel goed te rijden en ook de kleinere steden dichtbij.
Supermarkt aan de overkant van het park.

Al met al wat ons betreft een aanrader.

"Prima vakantie gehad met onze 4 jonge kids"
Bart
15-8-2011 Prima tijd gehad op deze camping (in mobile home) met onze kids (4,5,8,8).
Zwembad was ok en aan Gardameer was het ook prima vertoeven.
Iets meer strand was wel lekker geweest. Sta caravan was nog in zeer goede staat. Voldoende ruimte om de caravan.
Hoeft niet te twijfelen na het lezen van soms wel hele negatieve reacties. Wij zijn best kritisch en hebben het hier prima naar ons zin gehad.

"Leuk voor een keertje"
Rico
14-9-2011 Prima camping om een keer het Gardameer te bezoeken. Ligging is perfect met uitval richting Verona, Milaan, en de kleinere plaatsjes. Stacaravan van Vancanesoleil was oke, niet veel bijzonders. Wel mooi dat er airo aanwezig is, wat ook wel nodig was. Slaapkamer daarentegen erg krap. Restaurantje was prima, altijd wel druk. Animatie is niet aan ons besteed, maar verder dan het dagelijkse helicopterdansje kwamen ze niet. Leuk zwembad, met chagrijnige badmeesters en personeel bij de ijstent. Sowieso is ons dat wel meer opgevallen, Italianen zijn een (wat wij meehebben gemaakt in 2 weken tijd) asociaal, arrogant, chagrijning en klantonvriendelijk volk. In supermarkten, het ov, (de meeste) op de camping, en in winkeltjes, een lachende Italiaan die ons vriendelijk te woord stond hebben we niet kunnen ontdekken. Ander minpunt is dat voor elk kerkje, musea, park entree wordt gevraagd bij een bezoekje. Italie (en de camping) was leuk, mooi weer, maar de komende jaren gaan we ergens anders heen.

met een groep, Aug. 2011
"Niet weer Camping San Fransesco"
B. Hoekstra
6-9-2011 .. wat we erg vies vonden waren de vele honden op camping & strand, en.. in het water. brrr. het was er al niet zo schoon .. en dan een hond die naast je opduikt... (even onthouden volgende keer camping zonder honden). De caravan (Garda Suite) was prima, schoon en compleet. Precies genoeg inventaris voor 5pers, meer ook niet, maar dat kun je verwachten. Helaas stond onze caravan haaks op die van de buren en daardoor zeer weinig privacy. Door de enorme hoeveelheid bladeren die de hele dag door van de bomen vielen, deed het herfstig aan. Iedere ochtend terras schoonvegen. Werd gelukkig wel goed opgeruimd. Hoog 'tokkie' gehalte op de camping, soms wat luidrichtig. Gelukkig een redelijk geluiddichte caravan... Animatie: iedere avond raak, maar meestal kort na 11-en wel stil. Ook bij het naastgelegen Gardaland trouwens. Personeel was vriendelijk en de omgeving is mooi. De hittegolf was een beperking, dat maakte ons verblijf minder aangenaam, gelukkig airco...

met vrienden, Aug. 2011
"Geweldig camping!"
Irene
2-9-2011 We zijn pas nog geweest voor 12 dagen. We hadden toen bungalow de luxe, met twee slaapkamers en beide hadden eigen badkamers met douche en wc. We waren met zijn vieren.

De camping is aan het gardameer, we gingen heerlijk bijna elke s'avonds een duikje nemen om afkoelen.

Sanitair zag prima uit (we hebben niet veel gebruik van gemaakt)..

Service echt geweldig, er werkt een mevrouw die Nederlands spreekt wat voor ons erg prettig is (we zijn namelijk slechthorenden/doof).

Zwembad aanwezig, badmeesters/juffen aanwezig, maar wel badmuts verplicht..

Openbaar vervoer, de bussen rijden erg onregelmatig wat niet geweldig is. We moeten soms erg lang wachten of juist kort, ze volgen niet het schema. Gelukkig hadden we eigen auto.

Desenzano centrum en Peschiera niet ver met auto, Sirmione ook niet. Maar Sirmione kan je beste met bus of per boot gaan (zeker niet met auto!)..

De camping heeft eigen restaurant en "take away" waar je eten kan afhalen. Bazaar ook aanwezig maar erg klein!

"Niet voor herhaling vatbaar!"
Annet
7-9-2011 Geen geweldige camping, kleine plaatsen, onvriendelijk personeel aan de receptie, enorm lange wachttijden bij het restaurant, en enorm veel honden op de camping die overal zijn. Overlopen, enorm vol en luidruchtig. Voor ons was dit geen vakantie, maar eerder een paar dagen vol ergenissen. We zijn doorgegaan naar een andere camping met onze drie kinderen en het daar wel enorm naar ons zin gehad.
We gaan vaak naar italie op vakantie maar hebben zelden zoiets meegemaakt.
Wij gaan er niet meer heen in ieder geval!

"Camping met te veel sterren"
Herald
9-8-2011 vanaf Ca Savio (***) naar het gardameer gereden. we hadden gereserveerd bij San Fransesco, volgens de website een mooie luxe 4 sterren camping. maar wat een teleurstelling. de camping plaatsen zijn erg klein, iedereen loopt over en langs je plaats. het sanitair wordt maar 1x per dag schoon gemaakt en de prijzen in de winkel en restaurant zijn erg hoog voor wat je krijgt, als ik het vergelijk met Ca Savio bij Venetie wat dan maar 3 sterren heeft dan mag San Fransesco maximaal 2 of 3 krijgen. nooit meer. daarnaast overal honden en vieze vliegen. de omgeving is wel mooi, maar de camping is een fiasco.