Beoordelingen Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

22 mei 2013

Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**
Beoordelingen Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**
Via Coppo, I-37014, Castelnuovo del Garda
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** in Castelnuovo del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso) scoort een 7,9 uit 10, op basis van 134 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** in Castelnuovo del Garda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Appartement Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)** met andere accommodaties in Castelnuovo del Garda.

117 beoordelingen over Residence Eden (Parc Hotel Paradiso)**

met partner, Sept. 2012
"Nooit meer"
Wike
2-10-2012 Het appartement en zwemgelegenheid voldeden aan alle wensen. Maar PAS OP!!!!! Als je hier boekt zit er een groot risico aan vast. Rondom de appartementen complex ligt een golf baan. En het terrein is niet goed afgezet met vanghekken om golf ballen tegen te houden. Dat betekent dat golf ballen overal over het terrein schieten.
Ze liggen zelf bij het zwembad waar ook kleine kinderen spelen.
Dit is zeer gevaarlijk. En je bent niet blij als zo’n bal een dag voor je wilt vertrekken tegen je voorruit van je auto komt zo als het bij ons is gebeurt.
En zoek dan maar uit wie de dader is.
Alle risico is voor jou dus zoek het maar uit is het motto daar.

met partner, Aug. 2012
"Mooi park"
Ton en Ria Smedts
8-9-2012 afgelopen week teruggekomen. Ondanksdat het niet elke dag zwemweer was, toch een fijne vakantie gehad. Mooi park met goede animatie en het eten in het hotel was goed. Dit hebben we ter plaatse voor 3 dagen bijgeboekt. Alleen jammer dat er 's avonds veel muggen zaten.
Ook het terrasmeubilair werd vaak "geleend", omdat er niet overal voldoende meubilair aanwezig was. Een kluisje in huis zou een goede aanbeveling zijn. Verder is het genieten geblazen en zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooi park maar slechte service!"
evelyn
11-9-2012 het is een mooi park met prima appartementen. ons app zag er keurig schoon uit.
mooie zwembaden, ijskoud water helaas.
wij hadden vooraf een kinderbed erbij gehuurd. bij aankomst stond er alleen een bedombouw. bij de receptie konden ze ons niet helpen. dit was standaard. onze dochter heeft dus een week op een harde ondergrond geslapen. ook touroperator hier later over gemaild maar die hebben er verder niks aan gedaan helaas. we wilde graag snachts terug rijden naar nederland maar ook dat was geen optie want je kon alleen maar uitchecken tussen 8 uur en 10 uur.
dus prima park maar zeer slechte service!

met oudere kinderen, 2012
"Opgepast voor dieven op parking !!!"
Sandra Van Peteghem
4-8-2012 We zijn net terug van een 10-daags verblijf.
Jammer genoeg is het voor ons niet zo goed begonnen.
Toen we aanmelden aan de receptie werd er ingebroken in onze auto.
We stonden er amper 5 minuutjes en vlakbij de receptie.
De ruit werd ingeslagen en belangrijkste spullen werden gestolen.
Dit is de laatste tijd blijkbaar al meermaals gebeurd.
Bij het binnenrijden lijkt dit een beveiligde parking met wachter, maar er is jammer genoeg nog een andere onbeveilige in/uitgang !
Voor de rest was dit wel een mooi verblijf met mooie kamers en mooie zwembaden.
Wil gewoon iedereen wel waarschuwen om niets in de auto achter te laten, want een inbraak is blijkbaar vlug gebeurd !

met partner, Aug. 2012
"Leuke locatie en prachtige omgeving"
Suzanne van Cuijk
11-8-2012 - omgeving geweldig, uitvalbasis voor Verona, Milaan, Venetie
- Appartementen prima en schoon
- Sat. tv valt tegen, slechts 1 zender NL / BE die ook uitvalt
- Gratis wifi in lobby hotel, niet in app.
- Douche warm / koud dus redelijk
- Zwembaden top, geen badmutsten en badkleding naar eigen keuze
- Animatie leuk voor iedereen (knutselen, kanoën, musicals, muziek avonden, waterpolo, aqua gym enz)
- Winkeltje op park stelt niets voor en duur. Op 5 min. grote supermarkt Familia Store
- Eten op park slecht, veel kant en klaar. Maar gewoon lekker in het dorp aan het Gardameer gaan eten!
- Balkon niet geschikt voor 4 pers, wel voor 2 pers.
- Slaapkamer heel groot, had kleiner gemogen zodat woonkamer groter kon zijn
- Veel spullen in de keuken aanwezig (borden, glazen, bestek, broodmes, pasta pan, grill pan, koekenpan, eierdopjes, salade schaal, broodplank)
- Zelf bedlinnen en voor in keuken (afwasborstel, - middel, vaatdoek) meenemen
- Grote gratis parkeerplaats
- Spreken goed Engels

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
Ad
29-7-2012 We zijn onlangs voor 2 weken in dit mooie resort geweest. Het was een fijne ervaring en zeker een aanrader. Voor gezinnen met kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zwembaden, animatie team, speeltuin en nog veel meer. Ook was er een (gratis) pendelbus naar Peschiera del Garda. Wandelen na het plaatsje is zeker geen aanrader. Maar de pendelbus biedt uitkomst.
Pluspunten:
- ruime kamers
- goede service (gratis kinderbedje en kinderstoel)
- pendelbus

Minpuntjes waren er ook:
- de douche, de temperatuur instellen was onmogelijk. Dan bloedheet en daarna ijskoud. Er zat niks tussenin
- de prijs voor bedlinnen. 40 euro voor een set vond ik wel aan de erg prijzige kant. Dus zelf meenemen en niet zoals wij, door slecht lezen waren we het vergeten. Eigen schuld dikke bult

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk park voor tieners"
Karin
12-8-2012 Park ligt net iets te ver bij het gardameer vandaan, maar dat weet je als je boekt. Huisjes zijn keurig onderhouden, beetje schimmel aanslag in de badkamers, maar de rest ziet er keurig uit. Genoeg keukengerei mocht je zelf willen koken, Airco doet het top. Alleen warm water is een drama, 3 minuten warm dan weer 3 minuten koud. Je moet zelf iedere keer achter je huisje een knop aan en uitzetten maar helpt niet echt en de mensen van het park komen niet kijken. Is er een lampje stuk dan staan ze binnen een uur op de stoep.
Mooie zwembaden, en bij 1 zwembad iedere dag animatie voor jong en oud. Zeer gevarieerd programma met name voor de jongeren welke dan ook actief mee doen. Goed geregeld dat je met de bus naar het centrum kunt echter op Maandag tijdens de markt zit deze erg vol maar dan rijdt hij ook extra. Personeel zeer vriendelijk, brood uit het winkeltje niet top, maar wel makkelijk om het hier iedere dag op te halen, (dag van te voren bestellen!)

met een groep, Juli 2012
"Mooi park, prima service"
ans
12-8-2012 We hebben in juli 2012 een 3-kamerappartement gehad in Residence Eden met in de woonkamer een prima bedbank en een erg groot balkon ( kamer 4160, gebouw Limone, D). Rustige ligging met veel activiteiten door de vriendelijke animatie( absoluut niet opdringerig). Verschillende zwembaden voor diegenen die juist de drukte zoeken en ook voor diegenen die rustig op een ligstoel willen liggen. We hebben half pension bijgeboekt, wat ons prima beviel. Veel keuze, wel in een zeer groot restaurant in Parc Hotel, waar ook WIFI is. Wij moesten bij aankomst wachten met inchecken tot 15:30 uur, maar we zijn alvast gaan zwemmen. Er is geen koffiezetapparaat, maar verder vind je in de keuken alle benodigdheden

met jonge kinderen, Juli 2012
"Gevaarlijk zitten bij het zwembad"
Kitty
7-8-2012 Ligstoelen bij het zwembad staan naast het golf terrein met een laag hek .
Ik kreeg een golfbal tegen mijn hoofd net onder mijn slaap !!!!!!!!!!!!!!!!!!
De hele dag in het ziekenhuis geweest en heb mijn jukboog op 2 plaatsen gebroken.De golfer is aansprakelijk .
Niemand heeft de dader gezien.Veel ellende en pijn de ligging is zeer gevaarlijk
Ook werd er bij alle buren ingebroken die week en alles van waarde gestolen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Super vakantie!"
benwendy
2-8-2012 Fijne plek om je vakantie te vieren.
Eenvoudig ingericht appartement, met airco ideaal bij de temperatuur die wij hebben gehad. De matrassen waren alleen erg hard.
Erg leuk animatie team zelfs de pubers vermaken zich prima. De gratis pendelbus is top, ze stoppen op verzoek zelfs bij het station. De locatie ligt erg gunstig om leuke uitstapjes te maken, Verona duurt maar 15 minuten met de trein. Ook de golfbaan bij de appartementen is perfect en de mensen daar zijn ook erg vriendelijk. De greenfrees zijn ook redelijk geprijsd.
Dit is zeker een plek om naar terug te keren.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit