Beoordelingen Gardaland

24 mei 2013

Gardaland
Beoordelingen Gardaland
Via Ronchi, 37014, Castelnuovo del Garda
Wil je weten wat anderen vonden van Gardaland in Castelnuovo del Garda? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Gardaland.
Gardaland scoort een 8,8 uit 10, op basis van 111 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Gardaland in Castelnuovo del Garda? Op deze pagina lees je beoordelingen van Gardaland. Je kunt 19 vakantiefoto's van Gardaland bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Gardaland in Castelnuovo del Garda.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Gardaland

met jonge kinderen, Mei 2013
"Super leuk park"
BG
14-5-2013 Wij zijn hier in de meivakantie geweest, alleen in de ochtend op zonnige dagen langere wachttijden, ±25 min. Na 13.00 uur bijna geen wachttijd meer, we konden in sommige attracties zelfs een paar rondes blijven zitten.

met vrienden, Mei 2013
"Gardaland!!"
Marian
21-5-2013 Ook hier kwam ik al als kind! Mega leuk en mega schoon pretpark! Blijft leuk! Elk jaar weer! ;)

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Een heel mooi pretpark"
sandra
9-5-2013 zijn vorig jaar hier geweest, en de kinderen vonden het geweldig, leuke attracties, wel prijzig

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Top"
Roger
12-5-2013 Leuk park. Als je met gezin bent: family ticket is goedkoper dat de zg kortingen via de campings etc.
Geen enkele wachtrij in de meivakantie :-)

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Leuk"
Helene
7-5-2013 Heeeeel duur. 42 per persoon.

met partner, 2013
"Niet alleen voor de kinderen"
D.J.Rietveld

2-10-2012 heel mooi en groot park voor iedereen leuk

met oudere kinderen, Sept. 2012
"Geweldig park"
familie
29-9-2012 geweldig park voor iedereen. soms wat lang wachten maar zeker de moeite waard

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Helemaal geweldig"
qwen
30-9-2012 mooi groot pretpark. echt heel leuk. wel je kaartje op de camping kopen dan krijg je nog wat korting

met partner, Aug. 2012
"Superleuk attractiepark"
heer Hermans
28-8-2012 Ga hier zeker heen als je hier nog nooit geweest bent. Het was wel erg druk, dus betekent veel wachten indien je geen extra fastpasses koopt (dit vonden wij onzin). De Raptor is een van de beste en leukste achtbanen die we tot nu toe gedaan hebben, samen met de Black Mamba in Brühl. Tip: Ga in de zomermaanden op woensdag of zondag, het is dan stukken goedkoper.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Beste accommodaties in Castelnuovo del Garda

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit