Vraag & Antwoord Bardolino

18 mei 2013

Bardolino
Vraag & Antwoord Bardolino

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

acsi plekken (0 reacties)
patrick
15-5-2013
Wie weet waar de plekken zijn voor de acsi camping card houders ? Zijn die op beide campings of alleen het SanVito gedeelte. We gaan over iets meer als een maandje weg. Hebben ze echt maar 4 ampere Gr patrick

Koelkast (0 reacties)
Zink
12-5-2013
Wij willen aankomende zomer naar camping Cisano met onze eigen tent. Weet iemand of het mogelijk is om een koelkast te huren op de camping voor in onze eigen tent?

het weer 's avonds (1 reacties)
Jolanda
29-3-2013
Wie kan mij iets vertellen over het weer 's avonds.Als het overdag 25 graden hoe is het 's avonds. Ik weet in Oostenrijk daar koelt het 's avonds als de zon weg is hard af maar hoe is het bij het Gardameer?

Nicole
4-4-2013
Mijn ervaring is dat het 's avonds zeker afkoelt, maar niet zo extreem als in Oostenrijk.

Stacaravan Vacansoleil (1 reacties)
helena
22-3-2013
Hoi, hoe ver is het lopen vanuit de stacaravans van Vacansoleil naar het strand van het Gardameer? Ik heb begrepen dat alle stacaravans van Vacansoleil op gedeelt San Vito staan. Klopt dit? Ben benieuwd hoe ver het sjouwen is met stoel, luchtbed en opblaasboot. Alvast bedankt voor je reactie.

holtdijk
12-5-2013
Stacaravans vacansoleil staan opSan Vito maar ook op bovenste Cisano gedeelte. Let wel op dat je niet de caravans krijgt tegen de drukke weg aan. Dit is een straatje tegen het grote zwembad aan paralel aan de drukke weg. Er tegenover is prima. Vanaf die plaatsen is het ongever 5 minuten lopen naar het meer. Via een tunnel en een steile trap kom je op het strand.

fietsen huren (0 reacties)
Clazien
11-3-2013
Weet iemand wat een fiets huren kost. Zijn het goede fietsen met versnellingen die je kan huren.

Jongeren (1 reacties)
Nikki
8-3-2013
Hallo, Ik heb twee kinderen, een van 13 (bijna 14) en een van 16. Zijn er veel leeftijdsgenoten op deze camping? En anders zijn er veel kinderen van die leeftijd aan het meer?

2-4-2013
Lopen zat kinderen rond, maar verwacht zeker geen grote groepen oid. Is een kleine camping met klein zwembad. Voor pubers niet echt veel te doen. Meeste pubers hangen bij barretje aan het meer 's avonds.

Afstand (1 reacties)
Dijkstra
21-2-2013
Is lazise vanaf deze camping te belopen?! Hoelang is dit ongeveer?

2-4-2013
Lazise is wel een stuk lopen. Bardolino en Garda zijn ca 15 minuten lopen. Lazise zal wel een uurtje zijn schat ik

Wie weet of reservering nodig is? (2 reacties)
Jansma
21-2-2013
Hallo! Wij willen graag begin juli naar deze camping toe voor een weekje. Weten jullie ook of het echt nodig is om te reserveren? Of kunnen we de gok nemen om zo er heen te gaan. Is het plaatsje bardolino even mooi dan lazise? Wij gaan met z'n tweeën en zijn rond de 25 jaar. Groetjes!

kevin karin
26-2-2013
hallo wij gaaan ook na deze camping toe en hebben wel gereseveerd want als we nu weer kijken is bijna alles vol voor ons dus misschien kan je beter wel reseveren gr kevin karin

2-4-2013
Bardolino en Lazise vergelijkbaar. Wel lekkerste ijs te koop daar. Ze hebben bijna altijd plek voor spontane gasten, maar ik geloof maar 3 plekken per dag...

Receptie (2 reacties)
Hilde
3-2-2013
Wie weet er of er op de receptie iemand aanwezig is die de Nederlanse taal beheerst? En heeft er iemand ervaring met het direct boeken bij de camping wat betreft een stacaravan? Alvast bedankt.

Theo
21-2-2013
Gisteren gebeld met een dame van de recepti, goed engels sprekend, Ik werd goed en vriendelijk tgeholpen, en op verzoek een mailtje gestuurd voor reserveren. telefoon nr staat onder contacten op hun website. Wij wilde, nadat we vorig jaar bij Butterfly, leuke kleinere capoing, geweest waren iets meer richting de bergen en drukte kan je zelf opzoeken als je wilt.. Vandaag voor de zekerheid / als herinnering, via het off. aanmeldformulier via hun website gestuurd. Nu ff afwachten.

Theo
24-2-2013
Had na telefonisch contact volgens afspraak een mailtje ter bevestiging gestuurd. Na een paar dagen gewacht en geen bericht weer gebeld, wat bleek mail gestuurd naar info.@.......it fout dus dat is de website van la rocca in Manerba de camping in Bardolina heet op het eind .....com. Gelukkig was de plek nog vrij, zeer vriendelijk opgelost. ondertussen gereserveerd. Dus wie weet tot ziens (van 13-7 tot 27-7)

stacaravans ecamp (0 reacties)
Riekie
17-1-2013
Op welk gedeelte staan de caravans van ecamp en kun je je auto kwijt bij de caravan ??

Fietsen (2 reacties)
Clazien
16-1-2013
Kan je rond het Gardameer goed fietsen met een gewone stadsfiets met versnellingen? Hoop dat iemand er antwoord op kan geven. Vast bedankt

17-1-2013
Ja hoor dat kan..Wel erg druk langs de weg in het hoogseisoen. Met versnellingen is het goed te doen....af en toe wat klimmen maar dat mag de pret niet drukken.

clazien
11-3-2013
Nog bedankt voor de reactie. Wij gaan de eerste weken van september misschien is het dan wat rustiger op de weg. En wanneer het niet te hoog is zal het me wel lukken.

Stacaravan Cisano type c (0 reacties)

16-1-2013
Hallo! Wij willen dit jaar met 2 families naar Cisano en kunnen daar caravan type c boeken via de camping zelf.Wie weet of er een grote of een kleine koelkast aan wezig is en of je ruimte hebt om een party tent te plaatsen, want volgens de gegevens heb je alleen een parasol en geen veranda of luifel. Op de foto is de ruimte zeer beperkt voor de caravan...maar is dit werkelijk ook zo of valt het mee? Wij kunnen boeken tussen de nummers 70 tot 89. Wie weet wat een leuke plek is?? Bedankt alvast voor de info!!

baby bed in stacaravan family of charme (0 reacties)
Eimert
13-1-2013
Dag, Wij zijn van plan een family caravan te huren. We willen een babybedje in 1 van de slaapkamers zetten. Enig idee of de bedden daar te verschuiven zijn? Alvast bedankt!

airco (0 reacties)
wilma
11-1-2013
Wie weet of de stacaravans en bungalows van de camping zelf zijn voorzien van airco? Onze voorkeur gaat uit naar het cisano deel.

Vacansoleil Tahiti of Al Fresco Rossini stacaravan (0 reacties)
Sandra
23-12-2012
Hallo,wie kan ons advies geven? Wij twijfelen tussen de stacaravan van Vacansoleil type Tahiti of de Rossini van AlFresco via Arke/Holland International. Welke is mooier op deze camping en lggen beter? Alvast bedankt!

Al Fresco Rossini stacaravan (0 reacties)
Sandra
23-12-2012
Wij gaan in de meivakantie naar deze camping. Weet iemand waar de stacaravans van Arke/Holland International staan? Nog tips voor een epaald nummer met een mooie ligging/uitzicht? Welke organisatie heeft de mooiste stacaravans? Wij horen het graag. Alvast bedankt.

koelkast (0 reacties)
cornelia
5-12-2012
Kan je op de camping een tafel model koelkast huren? Of eventueel bij een bedrijf hiervoor.

Boeken voor zomervakantie periode juli 2013 (1 reacties)
Remy
4-11-2012
hallo, Kan iemand me vertellen, vanaf wanneer je kan boeken voor een campingplaats op de camping? Ik heb het net via de zoek machine van de site geprobeerd maar deze geeft geen resultaten. En weet iemand of je bepaalde dagen van de week moet boeken of maakt dat niets uit. Er zijn campings die alleen van zaterdag tot zaterdag hebben. Groeten, remy

Cecile Alers
22-1-2013
Het beste is om een mail naar de camping te sturen ( serenella@camping-serenella.it ) en daarin te zetten wat je wil en de data van aankomst en vertrek. Een campingplaats kan je reserveren vanaf iedere willekeurige dag maar de huurcaravans en huisjes gaan van zaterdag tot zaterdag. Vervolgens krijg je per mail een reserveringsaanvraag terug waarin je wordt gevraagd om 50 euro naar ze te sturen of overmaken. Wij sturen al jaren de 50 euro per normale post naar ze op en het is nog altijd goed gegaan. Heel kort daarna ontvang je per mail een defintieve reservering. Omdat wij altijd een campingplaats reserveren weet ik niet helmaal zeker of het met het huren van een caravan of huisje precies hetzelfde gaat maar ik zou u willen adviseren om even met de camping te bellen ( iedere ochtend tussen 9 en 12 uur op nr 00390457211333 ) en aan de medewerkster advies te vragen. U kunt Engels of Duits spreken. Omdat wij al zo'n 30 jaar op deze camping komen, kan ik uit ervaring zeggen dat het een prima plek is om je vakantie door te brengen.

Wie gaat er nog meer hier naar toe (0 reacties)
Martijn
14-9-2012
Wij gaan hier volgende week even nazomeren met onze 2 kids (1,5 & 4 jaar) en Verona en Venetië verkennen en uiteraard relaxen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit