7-8-2012
Wij zijn 3 nachten op deze camping gebleven. We hadden het geluk dat dit (op de bonnefooi) onze eerste camping was met het laatste plekje, en in vergelijking met de rest niet duur. We hebben een tent van 3x5meter, en die paste niet normaal op de plek. We moesten daardoor naast de tent ipv voor de tent zitten, geen probleem, maar na een half uurtje heb je je eigen auto ook wel gezien. Daarnaast lagen we precies langs de doorgaande weg die langs het Gardameer loopt, veel geluidshinder. Je slaapt er wel door heen, maar 's ochtends is het wel erg luid. Het is een camping waar veel Nederlanders en Duitsers staan (voor een langere periode) die vrijwel niet van de camping af komen. Het restaurantje is erg lekker en goedkoop. Sanitair erg verouderd, wel schoon! Bardolino zelf is druk en gezellig met terrasjes. Verona ook prachtig, goed te doen met de bus.
Personeel was vriendelijk, op een chagrijnig (nl-sprekend) vrouwtje na.
We hadden na 3 dagen meer rust nodig, en zijn verder gereden.
3-7-2012
We hebben 11 nachten op deze gezellige camping gestaan.
De ligging zou een 10 krijgen, ware het niet dat er een drukke verkeersweg langs de camping loopt.
Wat deze camping verder dringend nodig heeft : RENOVATIE ! !
Toiletgebouw is we netjes, maar behoorlijk verouderd. De plaatsen moeten eens heringedeeld worden (veel te klein voor de huidige campers en caravans)
Verder moeten er watertappunten op de hele camping komen (nu is er zegge en schrijven 1 enkel punt voor water te halen en/of afvalwater te lozen.
Voor wat deze camping te bieden heeft, vind ik de prijs/per nacht behoorlijk hoog.
Camping ligt wel heerlijk dicht in de buurt van Bardolino.
19-5-2012
kleine gardameer camping voor een rustige vakantie , plekken voor het gardameer klein maar normaal , lekker restaurant op de camping en op loopafstand van het centrum bardolino , sanitair is schoon en voldoende aanwezig , supermarkt tegenover de camping , geen zwembad maar wel direkt aan het meer met ligweide en steiger.