Camping Cisano / San Vito**** in Bardolino Italië beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.315 bezoekers online
Home > Italië > Plaatsen rond het Gardameer > Bardolino > Camping Cisano / San Vito****

Beoordelingen Camping Cisano / San Vito****

10 februari 2012

Camping Cisano / San Vito**** Bardolino

Camping Cisano / San Vito scoort een 6,9 uit 10, op basis van 465 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Cisano / San Vito****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Cisano / San Vito**** in Bardolino, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 195 vakantiefoto's van Camping Cisano / San Vito**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Cisano / San Vito**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Cisano / San Vito**** met andere accommodaties in Bardolino.

431 beoordelingen over Cisano / San Vito****

Sta Caravan touroperator
C.Reeuwijk
17-10-2011 Sta Caravan touroperator was zeer goed ) Luxe ) Als er op en aan.Schoon
Modern Houten Meubelair Goede beheerder Jaap Aats. Zwembad goed , zonnestoelen een keer goed schoon spuiten. Restaurant bij de poort Pizzaria was goed 8. Bardolini en omgeven waren ons bekend 11 jaar geleden daar ook geweest Was goed.

Zeker een aanrader
Verdonck Ruttiens
16-9-2011 Zeer mooie nette camping gelegen aan een redelijk drukke weg maar zeer weinig of geen hinder van lawaai.
Op wandel afstand van het meer (ligweide mocht iets groter zijn)
Nieuwe caravans en goede staanplaatsen.Zeer kind vriendelijk.Dagelijkse animatie kinderen. Dagelijks artsbezoek op camping.
Zwembaden zijn zeer verzorgt.
Er is een campingwinkel waar je redelijk veel hebt en grote supermarkten zijn in de nabije omgeving.
Zeer mooie dorpjes rond het meer.
Onthaal op camping in het nederlands en het team van de touroperator aldaar(zelden gezien op een camping) Pim, Jannigje en collegas zijn ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam.

Minpuntjes:
Hoofdkussens in caravans zijn klein dus een aanrader om die van thuis mee te brengen.
Muggen dus muggenmelk zeker meenemen.
Zwempantoffels een aanrader als je in het meer gaat zwemmen (kiezel en keien)

San Vito is een echte aanrader

Gardameer - één keer - nooit weer
N.V.
10-9-2011 Wij verbleven begin september 1 week m/o tent op deze camping. Het sanitair was niet erg schoon. De toiletten waren ok maar de douches zijn voor verbetering vatbaar. Schimmel in de zeepbakjes, haren, etc. Het is één van de lawaaierigste campings waar wij ooit gestaan hebben. Zonder oordopjes red je het niet in een tent. Er is enerzijds de drukke weg en anderzijds wordt het vuilnis om half acht opgehaald. Daarnaast had je dan nog een hele horde huilende kinderen om zeven uur s'ochtends om het plaatje compleet te maken. Maar daar kan de camping natuurlijk niets aan doen. Het gardameer is één groot pretpark. Het heeft naar onze mening helemaal niets met het "echte" Italië te maken. Iedereen spreekt er Duits, en het is overal veel te druk. (overal file!) De mensen van de camping (restaurant, receptie, winkels) waren zeer vriendelijk en doen echt hun best. Zwembad was overvol, wij hebben in het meer gezwommen, heerlijk! Het eten in de restaurants (vooral boven) was uitstekend.

met jonge kinderen, 2011
Prima camping
Raymond Damhuis
6-9-2011 we hebben 2 weken op de camping gestaan en zijn afgelopen zaterdag terug gekomen. de camping is in vele opzichten prima. de reacties over dat het hier slecht is geregeld vind ik dan ook veel te overdreven. natuurlijk zijn er verbeterpunten zoals ik hiervoor las dat het warme water op een gegeven moment ''op'' zou zijn. dit klopt inderdaad, maar genoeg andere toilet gebouwen ( op 100 meter ) waar gewoon de hele dag warm water was. en vieze toiletten, ja als de schoonmaaksters er net zijn geweest en direct daarna komt er een viespeuk die er een smeerboel van maakt, kunnen ze mijn inziens ook niet veel aan doen dan. even achter je kijken en desnoods even met de borstel schoonmaken.... sommige mensen nemen vakantie dan echt iets te letterlijk( we doen helemaal niets deze vakantie ) je bent op een camping met veel mensen en je hebt( helaas ) een toiletgebouw niet helemaal alleen voor jezelf, deze moet je delen met alle andere gasten op de camping.

Voor ons niet meer, veel te druk
M.
12-9-2011 We hebben een aantal dagen hier gestaan en eerder vertrokken dan gepland. Er was enorm veel lawaai, achter ons stonden jongeren, die het normaal vonden om tot 23 uur keiharde muziek te draaien. Ik heb voor het eerst in mijn leven geklaagd. Helaas er werd niets aan gedaan, na de 3e avond, was het voor ons genoeg.
Op de camping is enorm veel lawaai, de weg, eerder genoemd de vuilnis ophaal, en het personeel wat enorm rondscheurt. Een frontale botsing was een feit. De reactie: ooh it happens all the time.

Het sanitair kan echt beter worden schoongemaakt, een hoge drukspuit erop, is in mijn ogen niet schoonmaken. De hele week lag er een wattenstaafje in de douche, tot op dag van vertrek lag die er nog. Tuurlijk de campinggasten maken er ook een zooitje van, maar het heeft 2 kanten.
Het zwembad gaat vroeg dicht. De zonsondergang van het meer is prachtig. Eten is super.
De check-out was voor ons de druppel, onnodig lang wachten, we hebben een uur in verschillende rijen moeten staan

Prima camping, direct aan het meer
Thomas
4-10-2011 Voor slechts € 15 met de ACSI-pas een mooie grote plaats. Goede facilteiten, mooi zwembad (badmuts....), midgetgolf, supermarkt met vers brood, privé strandje. Kortom, alles is er. Je kunt goed wandelen naar Lasize (15 min), Bardolino (30 min) of Garda (40 min). Hardlopen gaat ook goed, rondje 25 km gedaan langs het strand. Met de bus naar Verona en Gardaland is prima te doen. Alleen wifi erg duur, € 4 per uur.

Megacamping met lawaai
Maaike
26-8-2011 Veel te grote camping naar onze zin. Maar liefst 800 plaatsen. Ongelooflijk dat er mensen zijn die er al jaren komen. Wij zijn na 3 nachten vertrokken naar het Iseomeer waar het veel beter toeven was. Erg dure camping ook.
Als je 's morgens voor 7 uur een wandeling langs het meer wilt maken, kan dat niet omdat je opgesloten zit achter en hek! Nooit iemand het sanitair zien schoonmaken. Geen toiletrollen bij wc's.

Alles erop en eraan
p_veger
27-8-2011 Net terug van de camping, geboekt via TO. We hadden een nieuwe stacaravan op het gedeelte van San Vito. Mooi plekje met ruimte voor de auto en om te zitten en te spelen.
Zwembad was redelijk simpel, Op cisano was het ruimer, meerdere baden.
We gingen elke dag lekker zwemmen in het Gardameer, prachtig.
Genoeg te doen in de omgeving, Gardaland, Moviepark etc. zijn binnen 15 min. te bereiken.Kaarten hiervoor worden op de camping verkocht en zijn 8,50 euro goedkoper dan aan de kassa bij het park zelf.
Lazise, Bardolino op loopafstand.
Supermarkt heeft veel keus, groente/fruit winkel is ook prima.
Restaurants hadden veel keus en wij vonden de bediending helemaal prima!
Animatie bestaat uit een grote groep enthousiaste meiden en jongens, die erg veel organiseerden.
Polsbandje waar sommige vakantiegangers over zeuren, zie je bij veel meer campings en wat voor last heb je daar nu van.

met jonge kinderen, 2011
Mooie camping
Stoel
20-8-2011 Wij zijn 2 weken met een tent naar camping cisano geweest en hadden een mooie ruime plek.
Sanitair werd meerdere keren per dag schoon gemaakt.
Wel last is dat je de tempratuur van het water niet zelf kunt regelen.
De baby wasruimte is donker en klein en er zit geen stop in het bad.
Zwembad netjes en schoon. Het water was wel even koud maar met ben je er eenmaal doorheen dan heb je geen last van de warmte meer.
Supermarkt had een groot aantal nederlandse produckten.
De camping bestaat uit twee delen door middel van een tunnel kun je onder de drukke weg door.
Op de camping zijn 2 restaurants aanwezig en je kunt er ook afhalen.
Goed eten en niet duur.
Het personeel is niet allemaal even vrolijk maar wel behulpzaam.
Er veel te doen voor kinderen.
We hebben een fijne vakantie had en het is zeker een aanrader.

Voor ons niet meer
ikke
17-8-2011 Het sanitair was niet altijd schoon, douchehokjes waren klein en we miste een bankje. De babyruimtes waren ook veel te klein, je kon er je kont niet keren en de badjes waren vies.

De ruimte om het zwembad is erg beperkt en het water was wat aan de koude kant.

De kampeerplaats was ruim en had genoeg privacy door de hagen tussen de plaatsen. Alleen hebben we een verlengkabel voor de stroom aan moeten schaffen omdat de kast erg ver weg was.

Een redelijke camping maar er zijn mooiere en betere campings in deze omgeving.

zakelijk (1)
met een groep (3)