Camping Orchidea** in Feriolo Italië beoordelingen 7.9 | Zoover

Camping Orchidea** Feriolo

Beoordelingen Camping Orchidea**

Via Repubblica dell`Ossola,11, 28835, Feriolo
Camping Orchidea scoort een 7,9 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Orchidea**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Orchidea** in Feriolo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Camping Orchidea** vinden. Je kunt 1 video van Camping Orchidea** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Piemont. Vergelijk Camping Orchidea** met andere accommodaties in Feriolo.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Orchidea**

"Geweldige camping"
Jeroen en Inge
20-9-2011 Deze camping is een aanrader. Wij hebben er 2 weken gestaan met onze caravan.( plaats 35c ). We hebben op één dag na mooi weer gehad. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Met acsi kaart 15 euro per nacht inclusief.( niet aan het water). Voldoende inkoopmogelijkheden op korte afstand. Restaurant prima eten, bediening wel wat rommelig. Schoon en goed sanitair wat voldoende schoon wordt gemaakt. Camping zelf wordt ook goed onderhouden door 2 mannetjes die de hele dag bezig zijn. Voor ons voor herhaling vatbaar. Zeer mooie dorpjes in de omgeving.

"Fantastische camperplek!!"
Nance
12-9-2011 Met de camper hier 3 dagen gestaan. En wat een super plek hadden wij. (zonder reservering) Direct aan het zandstrandje aan het meer. 3 stappen en je was op het strand. We stonden aan een doodlopend klein weggetje. Voor ons het meer en achter ons het restaurant.

- Receptie zeer vriendelijk en behulpzaam. Spreekt ook engels, want dat heb ik in de rest van Italie nog niet zo ervaren.
-Restaurant eten was heerlijk en voor een zeer leuke prijs!!
-Sanitair was goed onderhouden, schoon.
-Campingwinkel aanwezig, had niet veel. Maar wel overheerlijke verse broodjes!
-Rustige campeergasten, zoals gezinnen met kleine kids en ouderen.
-Wifi aanwezig tegen betaling.

Wij zien hier geweest de laaste week van augustus 2011.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Gemoedelijke Camping"
Joost
29-8-2011 Zijn nu voor 2e keer geweest met boot, personeel heel erg vriendelijk en flexibel...vinden liggen ideal naast dorpje..veel voorzieningen in direkte omgeving

Enige nadeel helling/slip is vrij smal en loopt langzaam af, dus beter met Lamborghini traktor boot erin-uit halen...

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Orchidea** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie camping voor herhaling vatbaar!"
alice
5-9-2011 een mooie en nette camping, gezellige sfeer, wc en douchjes zijn schoon, mooie omgeving, wel veel last van muggen, we gaan hier vast nog een keer heen!

"Geweldig!"
Sandra
12-8-2011 Plaats 41 C. Mooie omgeving. Personeel is ontzettend vriendelijk en helpen je waar ze kunnen, ook met dingen als vertalen. 3x per dag (behalve zaterdag) staat er een geweldig animatie team klaar, die op dit monent bestaat uit 2 italiaanse en nederlandse dame. Er staan veel (gezellige) nederlanders, wat het voor de kinderen nog extra leuk maakt. Het eten in het restaurant is heerlijk voor een kleine prijs (de mixed visschotel is een echte aanrader) Het sanitair is netjes en schoon en van 's morgens vroeg tot 's avonds laat lopen er 2 mannen rond die alles rommel-vrij houden. Kleine minpuntjes waren dat onze plek dicht bij de ingang lag, waardoor je nog wel eens last kon hebben van langsdenderd verkeer van de naastgelegen camping en vertrekkende gasten om 7 uur 's morgens en de mega vele muggen. We hebben hier een geweldige vakantie gehad!

"Overzichtelijke camping voor de kinderen"
Joost Brouwer
6-8-2011 Kinderen kunnen niet verdwalen of een gevaarlijke weg over. Zandstrand, goeie douches, leuk animatieteam, direct aan het meer dat plm 30m ondiep blijft om te lopen-spelen-zwemmen. Direct naast Feriolo boulevard waar je zonder hinder van verkeer naar toe kunt lopen met restaurants en lekkere ijswinkels! Directie is een enthousiaste familie met zelf kleine kinderen. Al vijf jaar worden we blij onthaald en we hebben geen reden ergens anders naar toe te gaan. Lekker weer, aan het meer, kinderen spelen en maken vriendjes, grote ipercoop en andere winkels in de buurt, mooie omgeving voor uitstapjes, op de camping is alles aanwezig.

"Perfect"
dave wendy en de ki...
3-8-2011 camping orchidea is een perfecte camping voor jonge gezinnen en oudere koppels
leuke animatie voor kinderen 3 maal per dag heel proper sanitair en personeel doet heel vriendelijk ook voor het onderhouds personeel
Proficiat

"Nooit meer"
Huybregts Luc
18-7-2011 De camping Orchidea is goed gelegen. Vriendelijk aan receptie en restaurant.
Proper sanitair
Hondvriendelijk.
Vervelende muggen,zeker als je gelegen bent dicht tegen het riviertje langs de camping.
Wij zeggen nooit meer vanwege het weer.
Erge onweders,regen!!!!
Wij hadden geboekt 11 juli t/m 17 juli.
Twee dagen 26 gr e bewolkten dat was het dan!
Drie keer geweest aan Lago Maggiore en twee keer slecht weer!

"Zeer goed"
j_6
8-8-2011 Fijne kamping, schitterend gelegen. Handig winkeltje met ruime keuze en vriendelijke bediening. Restaurant met democratische prijzen. Kraaknet sanitair, zelfs bij regenweer. Enig minpuntje : relatief kleine plaatsen.

"Heerlijke camping om te verblijven."
gerdawiegers
11-7-2011 Eigenaar (moeder en dochter),
zijn zeer vriendelijk.
Je kunt met duits/engels hier goed terrecht.
Sanitair is super netjes, wordt 3 x per dag schoongemaakt.

Water van het Lago Maggiore is lekker van temperatuur.
Campingplekker zijn ruim en vlak.
Er zijn ook huisjes en appartementen te huur.

Er is een restaurant met zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten.
Ook huisdieren zijn hier welkom.

Locatie zeer geschikt voor uitstapjes naar Milaan (trein), Ortameer,
Stresa (prachtige chique plaats).
Op de camping zijn voor een gering bedrag fietsen te huur.

1 2 3 4 5 6 volgende