Appartement Carl & Do**** in Baveno Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

Uitzicht vanaf het balkon

Beoordelingen Appartement Carl & Do****

Via Sempione 13 (hoek Via Edelweiss), 28831, Baveno
Appartement Carl & Do scoort een 8,6 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Carl & Do****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Carl & Do**** in Baveno, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Carl & Do**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Piemont. Vergelijk Appartement Carl & Do**** met andere accommodaties in Baveno.

23 beoordelingen over Carl & Do****

9,5
met partner, 2011
"Fantastische plek centraal gelegen."
wilmaK
23-10-2011 Een goede accomodatie met vriendelijke mensen, het is appartement is schoon uitzicht op het meer en een prima uitvalsbasis voor uitstapjes.
Het hotel ligt aan een drukke doorgaande route dit geeft echter geen overlast.De balkonnetjes bieden weinig privecy. maar wie gaat er op een balkon zitten als het meer twee stappen lopen is?

met oudere kinderen, Juli 2011
"Super!!!"
sonaa87
11-8-2011 Heel mooi appartement, behulpzaam en altijd aanwezig personeel. Wij hadden een prachtig zicht op het meer. (Wel wat meer herrie van motor/scooter rijders maar)
+ Heb je iemand bij je welke "niet volledig afhankelijk" gebruik maakt van een rolstoel is het ook zeer geschikt.
+ Hond vriendelijk kunnen we het hier zeker noemen!!!

Let op slecht aangegeven wat er wel en niet aanwezig is.
Geen: waterkoker, stofzuiger, afwasborstel (handdoekken is voor een week wat weinig mogelijkheid tot een wisseling maar dit kost dan 5,- p.p, evt. zelf wat meenemen), en theedoeken.

+ Parkeergarage aanwezig bij het hotel 8,- per dag (Erg net)

met jonge kinderen, 2011
"Kan niet beter!"
Angela
14-7-2011 We kregen een uitgebreide rondleiding, met ontzettend aardig personeel. Er was een leuke speelplek voor de kinderen in de kelder. We hadden een prachtig groot appartement,alleen aan de weg, maar als je de deuren dicht deed, hoorde je de weg niet meer. En vlak aan een prachtig strand en supermarkt.Het was vooral heerlijk dat er airconditioning was. Gewoon een geweldige vakantie.

met partner, Mei 2011
"Prima, herhaling waard"
Van den Wyngaert
19-6-2011 Carl & Do , is van prima kwaliteit, de receptie was ongelooflijk vriendelijk.
Het app. was zeer ruim en met alle comfort. ook de garage was zeer ruim.
De omgeving was zeer netjes en alle winkels waren in wandelafstand.
Ook zeer hond vriendelijk met park en strand juist tegenover app.
Alleen opletten app. aan achterzijde nemen : geluid van auto's en zo.

met partner, Aug. 2010
"Ontzettend leuke vakantie gehad!"
Remi & Iris
15-11-2010 Het Appartement:
Het appartementen complex licht lekker dicht bij het water. Ruim appartement!

De eerste dag zagen wij dat er haren in het bed lagen. Dit hebben we aangegeven bij de balie, waarna dit gelukkig werd schoongemaakt. Vanaf het vliegveld zou je een taxi kunnen bestellen voor 100 euro. Het is goedkoper om een dag van te voren een bus transfer te bestellen, dan kost het 9 euro p.p.

Culinair genieten:
Het centrum van Baveno is ongeveer 10 min. lopen. Het restaurant op het plein heeft als je buiten zit een erg leuk uitzicht, maar het eten is matig.
Je kan voor weinig geld sochtends een lekker cappuchinotje drinken in het cafe midden in het centrum.

Een goede tip, loop over de boulevard helemaal door baveno, langs het kasteel. Daar zit aan het einde een klein lokaal kroegje op een hoek. Daar hebben ze erg lekkere biertjes en ontzettend lekkere bruchetta's.

Tips:
Met de trein naar Milan
Panaramische trein naar Zwitserland
Borromeïsche eilanden
Leuk plaatsje: Intra
enz. enz.

met vrienden, Aug. 2010
"Dit is wat je noemt value for money"
Marius baltussen
17-8-2010 Met 5 volwassene met 2-3 pers. appartemente aan achterzijde,en dus nauwelijks last van verkeersgeluid genoten van dit schitterende appartement en natuurlijk van alles wat de omgeving te bieden heeft.
In het hoogseizoen is het huren van een plaats in de parking aan te bevelen.

beoordeling perfect

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi appartement, drukke weg."
Dennis en Jessica
11-8-2010 Wij zijn net terug uit Carl en Do/Baveno. Het complex is erg mooi, hele ruime kamers. Ons app. lag aan de kant van de weg en daardoor erg veel lawaai (ook van de airco's van het pand tegenover) en alleen zij-meerzicht. Lopen naar het centrum moest ook langs deze weg met nauwelijks trottoir. Personeel v.h. complex zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben gebruik gemaakt van het zwemarrangement bij de zwembaden van de supermooie hotels Dino en Simplon. Fijn, maar niet veel kindervoorzieningen (zoals waterglijbaan oi.d.)
Wij waren met 2 kleine kinderen en helaas zijn niet alle Italianen kindvriendelijk (niet stoppen bij de zebrapaden, geen kinderstoelen bij de Restaurants etc.).
Bij Rest. Trappola goed eten, maar onvriendelijk personeel. Bij Posta erg vriendelijk personeel en goed eten. Het beste gegeten bij Amice in Stresa.
Toeristenatracties (zoals varen naar borromeische eilanden en de ski-lift naar Mottarone) erg prijzig. Tip: de grote supermarkt in centro commerciale Isole!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi appartement"
Fam. Koppelaar
26-7-2010 We hebben hier met ons gezin een heerlijke week gehad. Het appartement was zeer ruim, we hadden 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ook was er in elke kamer airco aanwezig, die je zelf kon bedienen. Bovendien zag alles er heel schoon uit.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De vrouw van de receptie spreekt prima Engels. Ze heeft ons elke keer goede tips gegeven over wat wij met onze kleine kinderen in de omgeving konden doen.
Op de benedenverdieping is een leuke speelkamer waar je tafeltennis of tafelvoetbal kunt spelen. Maar er is ook een speelhoek met allerhande speelgoed, ook voor baby's. Onze twee dochters (2,5 jaar en 10 maanden oud) hebben zich daar prima vermaakt.
Tips:
* In baveno zelf kun je niet zo lekker aan het meer zitten. Beter is het om een stukje te rijden naar Lago Mergozzo of Lago d'Orta (Miami Beach, een aanrader. Je krijgt er wel een gratis Dr. Fish treatment van de vele visjes)
* Ijssalon Marcella in Arona

met partner, Juni 2010
"Prima appartement"
nancy schurmans
12-7-2010 wij zijn heel tevreden over Carl&do en gaan volgend jaar terug.
In Baveno heb je wel een heel goed restaurant en gezellig en heel vriendelijk,restaurant Posta op de plaza danté!

met partner, Juni 2010
"Waar voor je geld!"
Guus
10-6-2010 Super appartement in het centraal gelegen dorp Baveno. Zeer ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het enige nadeel is dat het aan een zeer drukke weg ligt en vlakbij het spoor. Met de deuren open is er dag en nacht veel lawaai, maar zodra je de deuren sluit hoor je hier niets meer van. Baveno zelf is klein en er zijn geen winkels, op een supermarkt na. De supermarkt en de paar restaurants die het dorp heeft liggen op loopafstand. Het eten in de restaurants is niet slecht, maar gezellig zijn ze niet. In Stresa is meer te beleven en dit is vanuit Baveno met de auto binnen een paar minuten te bereiken. Wel ligt Baveno erg centraal en kun je met de boot of auto alle plaatsen rond het meer gemakkelijk bereiken. Kortom, een aanrader!