Hotel Galles**** in Milaan Italië beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Galles**** Milaan

Beoordelingen Hotel Galles****

Piazza Lima 2, 20124, Milaan
Hotel Galles scoort een 8,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Galles****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Galles**** in Milaan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Galles**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Galles**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije. Vergelijk Hotel Galles**** met andere accommodaties in Milaan.

19 beoordelingen over Galles****

met een groep, 2011
"Fantastische omgeving"
firoec
2-8-2011 fantasch hotel dicht bij de metro,schoon en mooi hotel.leuke winkels in de buurt en niet ver van de Duomo plein/centrum

"Prima hotel voor een aantal dagen stedentrip"
dirigo
20-7-2011 Het is merkbaar dat het een zakelijk en wat onpersoonlijk, doch prima hotel is. De gerenoveerde kamer was prima voor een aantal dagen (5e etage, binnenring, nr 519) en de metro slechts 1 keer gehoord. Van het hotel krijg je gratis 48 te besteden uren internet; alleen op de kamer is 5 euro per dag. Ontbijt in het hotel was zeer uitgebreid en er werd elke 20 min aangevuld. Goede mix van vers fruit, versgebakken broodjes, brood, Engels, yoghurt et cetera. Niets op aan te merken. Correct personeel.
Het hotel ligt boven één van de metro ingangen, halte Lima. Goede verbinding vanuit Linate airport: voor 1 euro per rit, 3 euro per dag of 5,50 per 2 dagen. Ga met (x)73 naar halte San Babila, neem metro 1 naar Sesto en stap uit bij Lima. Let op: roltrappen bijna altijd alleen naar de oppervlakte en niet naar beneden! Shoppen: rond San Babila en Duomo het duurst. Rond het hotel ook een scala aan winkels. Supermarkt Punto op 5 minuten looptafstand en is 7dpw open.

met vrienden, Aug. 2010
"Ideale ligging!"
C.
3-9-2010 De ligging is ideaal! Afstand van station en hotel is 15 min lopen. Hotel ligt naast de metro. Binnen 5 min met de metro ben je op duomo. Bij aankomst hebben wij aangegeven een stille kamer en een kamer vlakbij de lift. Wij kregen eerst een kamer op verdieping 2. Maar volgens de recenties hier zou je de metro kunnen horen. Dus uiteindelijk kregen wij een kamer op verdieping 3. Je hoort heel zachtjes de metro. Maar niet hinderlijk. Kamer was schoon, aan de kleine kant en wat oud. Ze hebben luxere kamers, maar die waren ook prijs klasse hoger. Ontbijt was ok. Ruim voldoende. Mensen die hier klagen over het ontbijt, vraag ik me af wat ze thuis als ontbijt eten???!!!! Prijs kwaliteitverhouding is goed. Totaal 146 euro, 2 pers, 2 nachten + ontbijt.

"Prima hotel in centrum Milaan"
Mel
23-6-2010 Leuk & gezellig hotel wat goed bereikbaar is (metro is naast het hotel).
Kamers zijn niet al te groot, maar aangezien er in Milaan buiten meer te beleven is als op je hotelkamer vonden wij het geen punt.
Leuk hotel voor een weekendje Milaan voor een prima prijs!

met oudere kinderen, Mei 2010
"Prima hotel!"
Schrijer
26-5-2010 Wij zijn een lang weekend in Milaan gewest en hebben overnacht in hotel Galles. Kan niet anders zeggen dan dat het prima was. Ontbijt zeer uitgebreid voor ieder wat wils. Kamers en badkamer netjes en goed verzorgd. Ideale lokatie. Metrostation naast hotel. Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Zeker een aanrader!

"Top hotel"
Marion Cruccas
23-2-2010 wij zijn pas terug van onze stedentrip naar Milaan en hebben een paar dagen in dit hotel doorgebracht.De kamers waren super en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was perfect. Direct naast het hotel was een metro station. Piazza Lima is een nette buurt dus ook dit was geen probleem. Zeker de moeite waard om terug te gaan.

met jonge kinderen
"Niet geweldig!"
Karin
10-8-2009 Zijn net terug van een lang weekend Milaan. Hotel heeft een prettige ligging omdat het direct bij een metrostation ligt en aan een van de langste winkelstraten van Milaan. Prettige bijkomstigheid is de parkeergarage (wij waren met de auto).
Kamer was klein. Was vermeld als triple room maar was een gewone 2-pers. kamer met extra bed. Wij keken uit op de binnenplaats. Voordeel is dat je dan geen straatgeluiden hoort. Nadeel is dat het altijd wat donker en somber is in de kamer.
Badkamer was compleer maar is verouderd. Dat laatste geldt overigens voor het hele hotel. Stel je vooral niets voor van het dakterras want daar wordt niets mee en op gedaan. Het ontbijt is niet goed. Veel B-kwaliteit (soms zelfs minder) produkten. Bijzonder sombere ruimte. Tot mijn verbazing werd diezelfde ruimte overigens ook als restaurant gebruikt.

met partner, Juli 2009
"Prima Hotel"
Mark
25-7-2010 Heerlijk hotel als je een citytrip doet. Het hotel ligt erg dichtbij een metrostation. De metro is erg belangrijk als je de stad wil zien. De srvice in het hotel is erg goed.

Het ontbijt is niet heel erg luxe maar goed genoeg om de dag mee te beginnen. Er stond een chocoladefondue met fruit alleen het chocola wat hun hebben was niet echt lekker.

met partner, Juni 2009
"Perfect hotel"
Jan
29-6-2010 Wij verblijven hiet regelmatig als wij Milaan bezoeken.
Pefecte ligging boven op de metro, in 5 minuten op het Domplein.

"Super hotel!!"
Kerstin
2-6-2009 Gister teruggekomen!! Echt een top weekend gehad!! Super hotel met een geweldige ligging. Alles is eventueel op loop afstand!!

Het is ontbijt is goed en erg uitgebreid!! Zelfs een chocolade fontijn met vers fruit!!