Beoordelingen Milaan

Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,8
Omgeving
7,6
Sfeer in stad
7,9
Zorg voor natuur
5,7
Het weer

23  °C

23 april 2014

Milaan
7,8
339 beoordelingen
Beoordelingen Milaan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Milaan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Milaan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Milaan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Milaan scoort een 7,8 uit 10, op basis van 339 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 28 Appartementen, 1 Camping, 406 Hotels, 20 en 3 Hostels in Milaan. Op Zoover vind je bovendien 875 vakantiefoto's van Milaan. Je kunt 12 video's van Milaan bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Milaan. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

290 beoordelingen over Milaan

7,8
339 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,7
Omgeving
7,5
Sfeer in stad
7,7
Zorg voor natuur
5,8
Toon score en beoordelingen van:
zakelijk, Mrt. 2014
"Mooie stad met prachtige bezienswaardigheden"vertalen
maggi
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
6,0

4-3-2014 Prachtige bezienswaardigheden. Leuke winkels waar je, zeker in de sale, prima kan shoppen voor een leuke prijs.

met partner, Feb. 2014
"Milaan is een bruisende stad."vertalen
Silvia
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

16-3-2014 Eind februari is het hetzelfde weer als in Nederland. 's Avonds is het meest te beleven in de omgeving van de Duomo. Leuke restaurantjes en de meeste winkels zijn open tot 22.00 uur.
De Duomo is het bekijken waard, je kunt gratis naar binnen, maar je kunt zowel per trap als per lift naar boven,( hier zijn wel kosten aan verbonden).
Verder zijn wij naar de fonteinen en het park geweest en naar het San Siro stadion inclusief museum en rondleiding.

met vrienden, Jan. 2014
"Prachtig!"vertalen
Irene
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

27-1-2014 Milaan is een leuke stad. Heel Italiaans!
Erg veel leuke eettentjes.
Veel cultuur: de dom, kasteel en veel musea. Een stad om vaker naar toe te gaan!

met partner, Jan. 2014
"Als je van mode houdt is dit een fantastische stad"vertalen
Johan
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
7,0

23-1-2014 Voor verrijking van je culturele ervaring hoef je niet in Milaan te zijn. Shoppen is het belangrijkste, maar je hebt dan wel een behoorlijk stevige creditkaart nodig. Leonardo's beroemde schilderij van het laatste avondmaal is vrijwel onmogelijk te bezoeken en het lukt alleen met reservering vooraf. De Dom is vooral groot, maar er zijn veel mooiere kerken in de Europese steden. Het bezoek aan San Siro sla je natuurlijk niet over. Je kan er wel heerlijk eten en genieten van uitstekende koffie op een van de vele terrasjes.

met partner, 2014
"Leuk voor een paar dagen"vertalen
sonja
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Sfeer in stad
6,0
Zorg voor natuur
3,0

2-1-2014 Het is een stad waar je een keer geweest moet zijn. Alleen erg jammer dat het een grauwe stad met veel rolluiken is. De Dom is erg mooi om te zien, zowel van buiten als van binnen. Let op, dat de meeste musea op maandag dicht zijn,

met vrienden, 2013
"Aardige stad"vertalen
Wouter
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
6,0

14-12-2013 Milaan is een aardige stad. Vooral voor shoppers en dagjesmensen.
Om er flink te gaan stappen moet je zeker niet in Milaan zijn. Café's en dergelijke zijn amper te vinden. Openbaar vervoer is er uitstekend. Zowel binnen de stad als naar erbuiten en naar de 3 vliegvelden.

met partner, Dec. 2013
"Wel 'oke'"vertalen
elisaraats
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0
Zorg voor natuur
7,0

19-12-2013 Er zitten genoeg winkels (vooral hele dure), maar als je voor cultuur komt valt het erg tegen.

met partner, Dec. 2013
"Schitterde stad"vertalen
van den Hardenberg
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
6,0

11-12-2013 Van alles te beleven , Plaza Duomo, chic dure mode winkels in de gouden vierhoek en de mooie wijk Navigli.
In het stadion San Siro is elk weekend een wedstrijd.

met partner, Nov. 2013
"Leuke shopstad, maar.."vertalen
Manon
Waardering
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0

17-12-2013 er is verder weinig te zien. Het is geen Parijs waar je dagen musea kan bezoeken. Je hebt het centrum snel gezien, en vandaar dat een uitstapje naar bijv. AC Milan of Inter Milan een echte aanrader is.

met partner, Okt. 2013
"Heerlijke citytrip"vertalen
Klaas-Jan
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

30-10-2013 Ik ben dol op Milaan. Ik ben er al vaker geweest en kan echt genieten van de ontelbare bars (met Happy Hour), restaurants en leuke eettentjes. De wijk Naviglio is daarbij mijn favoriet. Het centrum is met name bij maanlicht betoverend mooi, waarbij het grote plein voor de Duomo een sprookje is. De Milanzen zijn lang niet zo opgefokt als hun landgenoten in het zuiden en Milaan heeft een prima metronetwerk. Een 24-uurs kaart kost je 4.50 euro.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?