Beoordelingen Milaan

Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,8
Omgeving
7,6
Sfeer in stad
7,8
Zorg voor natuur
6,4
Het weer

31  °C

1 augustus 2014

Milaan
7,8
356 beoordelingen
Beoordelingen Milaan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Milaan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Milaan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Milaan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Milaan scoort een 7,8 uit 10, op basis van 356 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 28 Appartementen, 1 Camping, 408 Hotels, 22 en 4 Hostels in Milaan. Op Zoover vind je bovendien 943 vakantiefoto's van Milaan. Je kunt 13 video's van Milaan bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Milaan. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

302 beoordelingen over Milaan

7,8
356 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,7
Omgeving
7,5
Sfeer in stad
7,8
Zorg voor natuur
6,9
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, 2014
"Wow"vertalen
Annet
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-06-2014 Wat is Milaan een leuke stad en er is zo veel te zien.

met partner, Mei 2014
"Wat een magnifieke stad!"vertalen
leon
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
10,0

08-06-2014 Wat een levendige stad, met voor iedereen wat wils, Cultuur, uitgaan en eten, shoppen. Alles is aanwezig om van een citytrip Milaan tot een succes te maken.

met partner, Mei 2014
"Prachtige stad"vertalen
Roel
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

03-06-2014 Een must om eens te bezoeken.

met partner, Mei 2014
"Mooie Stad"vertalen
roymar
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0
Zorg voor natuur
8,0

15-05-2014 Leuke stad om een keer te verkennen, we hebben het hier erg naar onze zin gehad, maar zoals bij veel locatie's vinden we 1 bezoek van 4 dagen meer dan zat. Cultuur en bezichtingen zat om de tijd leuk door te komen

zakelijk, Mei 2014
"Erg mooie, levendige stad"vertalen
Sanne
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

14-07-2014 Voor herhaling vatbaar! Combinatie van cultuur, terrasje pakken en winkelen. Perfect.

met vrienden, Mei 2014
"Leuke echt Italiaanse stad"vertalen
arija
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
8,0

08-06-2014 Milaan is een leuke stad, heel Italiaans, erg sexy! Veel leuke eettentjes. Leuke wijken met markten en cultuur. Iedere kerk heeft iets moois te bieden, zoals overal in Italië - kunst. De dom, kasteel en veel musea. Een stad om beter te leren kennen.

met vrienden, Mei 2014
"Goed voor een paar dagen"vertalen
hermancremers
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

06-05-2014 stad met een geweldige katedraal mar ook een duure stad

met partner, Apr. 2014
"Indrukwekkende Duomo"vertalen
Fam. Tuin
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
6,0
Sfeer in stad
8,0

20-07-2014 Wij zijn één dag in Milaan geweest en hebben genoten van de indrukwekkende Duomo en Galleria Vitt. Emmanuelle II. Het Castello Sforzesco viel ons daarentegen wat tegen. Fijne sfeer in de stad, we waren gewaarschuwd voor bedelaars en zakkenrollers, maar geen last van gehad. Wel opdringerige verkopers van prullaria, maar dat was te hanteren. Prijzen vielen ons mee, een sjiek kopje koffie bij Gucci in de Galleria bleek niet duurder dan elders.

met partner, Apr. 2014
"Zakelijke stad"vertalen
JB
Waardering
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Sfeer in stad
6,0
Zorg voor natuur
6,0

03-05-2014 Milaan is een stad van contrasten. Oude gebouwen met mooie gevels worden afgewisseld door nieuwe moderne gebouwen. Er zijn leuke wijken te ontdekken, maar daarvoor moet je net buiten het centrum zijn op de niet-toeristische plaatsen.

zakelijk, Mrt. 2014
"Mooie stad met prachtige bezienswaardigheden"vertalen
maggi
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
6,0

04-03-2014 Prachtige bezienswaardigheden. Leuke winkels waar je, zeker in de sale, prima kan shoppen voor een leuke prijs.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?