Beoordelingen Milaan

Waardering
7,8
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
7,8
Omgeving
7,6
Sfeer in stad
7,9
Zorg voor natuur
6,8
Het weer

24  °C

21 oktober 2014

Milaan
7,8
363 beoordelingen
Beoordelingen Milaan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Milaan. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Milaan. Ben je zelf op vakantie geweest naar Milaan? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Milaan scoort een 7,8 uit 10, op basis van 363 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 28 Appartementen, 1 Camping, 410 Hotels, 22 en 5 Hostels in Milaan. Op Zoover vind je bovendien 1007 vakantiefoto's van Milaan. Je kunt 13 video's van Milaan bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Milaan. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

309 beoordelingen over Milaan

7,8
363 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,7
Omgeving
7,5
Sfeer in stad
7,8
Zorg voor natuur
7,3
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2014
"Milaan zeer geschikt voor stedentrip"vertalen
P.Kashyap
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0

30-09-2014 Men moet wel iets doen tegen de oplichterij van de toeristen door de horeca in de buurt van de duomo. Ook werden wij opgelicht door een taxi bedrijf op Linate vliegveld.

met partner, 2014
"Dure stad"vertalen
henrietta01
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0

02-09-2014 Milaan is een dure stad en vooral op fashion gericht. Wel mooie gebouwen. 1x Milaan bezoeken was voor ons voldoende.

alleenreizend, Aug. 2014
"Prachtige stad!"vertalen
Mark van Welie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Zorg voor natuur
8,0

02-09-2014 Voor iedereen die wil winkelen, wat historie wil opsnuiven en lekker wil eten en drinken!

met oudere kinderen, 2014
"Fantastische stad"vertalen
Aardbolverkenners
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Gezellige sfeer in de stad, mooie bezienswaardigheden. Niet zo massaal als andere bekende steden. Leuk verblijf om een paar dagen te combineren met vakantie in Italië. Bij aankomst hebben we San Siro bewonderd, daarna door naar ons hotel "Starhotel Business Palace" Hotel prima bereikbaar met auto, bezoek aan stad met metro om de hoek (10 min hartje centrum).

alleenreizend, Aug. 2014
"Mooie basis voor stedentrip"vertalen
Jaap
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
7,0
Zorg voor natuur
9,0

23-09-2014 Simpel, effectief en schoon hotel. Metro bij centraal station brengt je overal.

met partner, 2014
"Top!"vertalen
Lisette Altena
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
8,0

05-08-2014 Een echte modestad! Veel winkels die 2 a 3 keer voorkomen in het centrum. Drinken/eten erg duur.

met vrienden, 2014
"Wow"vertalen
Annet
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-06-2014 Wat is Milaan een leuke stad en er is zo veel te zien.

met partner, Mei 2014
"Wat een magnifieke stad!"vertalen
leon
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
10,0

08-06-2014 Wat een levendige stad, met voor iedereen wat wils, Cultuur, uitgaan en eten, shoppen. Alles is aanwezig om van een citytrip Milaan tot een succes te maken.

met partner, Mei 2014
"Prachtige stad"vertalen
Roel
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
8,0

03-06-2014 Een must om eens te bezoeken.

met partner, Mei 2014
"Mooie Stad"vertalen
roymar
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0
Zorg voor natuur
8,0

15-05-2014 Leuke stad om een keer te verkennen, we hebben het hier erg naar onze zin gehad, maar zoals bij veel locatie's vinden we 1 bezoek van 4 dagen meer dan zat. Cultuur en bezichtingen zat om de tijd leuk door te komen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?