20-3-2011
Het hotel ligt niet in het gezellige centrum maar is prima te bereizen met de gratis skibus. Het is begin en eindpunt van twee van de vier busroutes en daarom meestal zitplek. Je kunt ook vanaf het appartement skiën en is prima te doen (parkeerplaats over, ski's aan en 25 meter naar beneden voor de lift), maar terug naar appartement is een flinke uitdaging voor de minder ervaren skiërs die moeite hebben met zwarte afdalingen (deze is echt zwart). Kamers zijn prima maar verwacht er niet te veel van. Aardig zwembad (niet te groot maar zeker ook niet te klein), mindere wellness (drie cabines beneden maar amper ruimte om te relaxen, laat staan water drinken). Wij waren voor het eerst in Livigno en we zijn meteen verslingerd... Wij gaan op zeker terug volgend jaar.
4-3-2009
Hebben voor het eerst een hotel geboekt ipv appartementen elders in Livigno. Er is een (Zwarte) piste op 150 meter afstand van het hotel. Voor de overige pistes moet je de skibussen (gele en rode route) nemen die voor het hotel stoppen. Na 8 uur in de avond rijden de bussen niet meer en ben je overgeleverd aan de taxi's van het dorp die je voor €8 van en naar het hotel vervoeren. 's-avonds winkelen zonder bus/auto of taxi zit er niet in. Skiverhuur direct naast het hotel is goed geregeld. De auto kan in de garage voor €8/dag. Hotel is gezellig. Ook in de eetzaal is het gezellig eten. Keuze uit een voor, tussen en hoofdgerecht. Als je dit allemaal niet lust kun je op verzoek iets anders krijgen. Prima! Op woensdag was er een super buffet. Ik vond de kamers sober en een tikje verouderd. Maar wellicht zaten wij in het oudere deel van het hotel. Kamers 200 serie. Ik denk dat er mooiere kamers in het nieuwe gedeelte beschikbaar zijn. Leuk is het zwembad en speelhal voor de jongeren.
8-4-2008
Leuk hotel, mooie en ruime kamer, lekker eten uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds altijd 4gangenmenu, groot zwembad, enig minpuntje is dat het hotel niet echt op de piste ligt, er is wel één lift aan het hotel die je naar boven brengt maar dan kom je op een stuk steil rood terecht, wat misschien voor beginners een probleem kan zijn. Wie skilessen neemt moet altijd de skibus nemen naar Motolino.