28-3-2006
Wij zijn net weer terug van een weekje Livigno in hotel Helvetia. Het was weer prima. We hadden een nette, ruime kamer. Het ontbijt wordt ieder jaar iets uitgebreider en tussen de middag eet je ook heerlijk op het terras. En hotelgasten krijgen in het restaurant nog 10% korting. Het hotel is ideaal gelegen midden in het dorp en aan de achterkant stap je zo in de skilift.
15-2-2005
Wij lunchen hier al sinds een jaar of 3 dagelijks wanneer we in Livigno gaan skiën en in 2004 hebben we ook in dit hotel gelogeerd. Wij vinden het een leuk hotel met vriendelijke bediening. De kamers zijn heel netjes en schoon, hoewel niet al te groot. Direct achter het hotel kun je de skilift instappen. Het eten is hier erg lekker en de prijzen zijn laag.
24-11-2004
Hebben hier vorig jaar met kerst een enorme slechte ervaring gehad. Het hotel heeft een mooi restaurant, maar de hotelgasten moeten in de kelder eten zonder uitzicht.
Wel een mooi saunagedeelte, maar het zwembad was 6 van de 7 dagen gesloten.
Kamers waren vrij mooi. Het eten schandalig slecht, kerstmenu was erbarmelijk. Het tussengerecht was besaust met de soep van de dag ervoor. Dessert was oneetbaar, een stuk oud kerstbrood.
Zeker geen aanrader!!!
De ligging is wel goed, er vertrekt een zetellift in de tuin van het hotel