Hotel Helvetia*** in Livigno Italië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Helvetia***

5,6
9,8

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Helvetia***

Via Plan 415, I-23030, Livigno
Hotel Helvetia scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Helvetia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Helvetia*** in Livigno, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Helvetia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije. Vergelijk Hotel Helvetia*** met andere accommodaties in Livigno.

6 beoordelingen over Helvetia***

9,6
"Zeer vriendelijk. prima keuken"
Matthyssens Robert
1-8-2008 Wij bezoeken dit hotel nu reeds drie jaar en zijn zeer tevreden. De bediening is prima en de kamers proper. Wij zijn vrij bourgondisch ingesteld en het eten is prima. Vlak bij de piste gelegen is dit zeker een aanrader.

met vrienden, Mrt. 2008
Bob Matthyssens
1-8-2008 Wij verbleven reeds 3 jaar achtereen in dit hotel tot onze zeer grote tevredenheid. Zwembad,sauna, dampbad e.d. zijn gratis. Skiliften zijn vlakbij en een ondergrondse garage is beschikbaar. De kamers zijn klein maar voldoende en steeds proper. Personeel is uitermate vriendelijk en het eten is zonder meer goed ( en wij zijn vrij kieskeurig) Ons verlof voor 2009 is reeds geboekt.

met vrienden, Mrt. 2007
cauwenbergh
20-3-2007 spijtig ontbijt in een donker hol namelijk kelder
onvriendelijke receptie restaurant gasten ook in kelder eten maar zus en zo

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Helvetia*** bij:

Cindy
28-3-2006 Wij zijn net weer terug van een weekje Livigno in hotel Helvetia. Het was weer prima. We hadden een nette, ruime kamer. Het ontbijt wordt ieder jaar iets uitgebreider en tussen de middag eet je ook heerlijk op het terras. En hotelgasten krijgen in het restaurant nog 10% korting. Het hotel is ideaal gelegen midden in het dorp en aan de achterkant stap je zo in de skilift.

Cindy
15-2-2005 Wij lunchen hier al sinds een jaar of 3 dagelijks wanneer we in Livigno gaan skiën en in 2004 hebben we ook in dit hotel gelogeerd. Wij vinden het een leuk hotel met vriendelijke bediening. De kamers zijn heel netjes en schoon, hoewel niet al te groot. Direct achter het hotel kun je de skilift instappen. Het eten is hier erg lekker en de prijzen zijn laag.

van den heuvel marc
24-11-2004 Hebben hier vorig jaar met kerst een enorme slechte ervaring gehad. Het hotel heeft een mooi restaurant, maar de hotelgasten moeten in de kelder eten zonder uitzicht.
Wel een mooi saunagedeelte, maar het zwembad was 6 van de 7 dagen gesloten.
Kamers waren vrij mooi. Het eten schandalig slecht, kerstmenu was erbarmelijk. Het tussengerecht was besaust met de soep van de dag ervoor. Dessert was oneetbaar, een stuk oud kerstbrood.
Zeker geen aanrader!!!
De ligging is wel goed, er vertrekt een zetellift in de tuin van het hotel