4-8-2012
positief: het meer is prachtig, net als het uitzicht op de groene bergen en zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Mijn kinderen (5 en 9) hebben zich er dagenlang in vermaakt. Het blijft lang ondiep, geen stroming en voor wie echt wil zwemmen kan wat verder. De pubers zwemmen naar het vlot. Aangename temperatuur van het water. Ook: prachtige omgeving.
negatief: ik kies altijd kleine campings, maar als die volstaat met caravans + grote voortenten, seizoensplaatsen, roodverbrande mensen die al rokend slechte boeken lezen, is dat een teleurstelling. De camping ligt aan een drukke weg, werd 's nachts wakker van voorbijrazend verkeer, en de disco die ik 1 avond hoorde maakte me niet vrolijk. De omgeving is mooi, maar zo toeristisch dat we vaak in de file stonden. Ook het omroepsysteem van de camping beviel mij niet. Ik hoef niet per megafoon te horen waar het die dag markt is, wie er jarig is en dat het lasagnedag is. jammer, want het Idromeer was verder echt perfect voor goede ontspanning
14-9-2011
In 2010 er voor het eerst geweest en helaas doordat we erg laat vakantie hadden niet geboekt voor 2011.
We waren er met 2 kinderen (9 en 11 jaar) en hebben ons ondanks wat mindere dagen mooi weer prima vermaakt.
Het is een kleine gemoedelijke camping aan het water en met een eigen (schoon) zwembad.
Voordeel van het meer is dat er niet mag worden hard gevaren dus lekker veilg voor de kinderen.
De eigenaars spreken goed nederlands en doen alles om het iedereen naar de zin te maken.
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds 11 uur is het winkeltje en de bar open.
Wij komen er zeker nog een keer terug.
16-8-2011
Na aanleiding van beoordelingen hier op de site hebben we begin augustus 2 weken geboekt. Alhoewel we pas eind mei boekten, hadden we een mooie plaats. De eerste dagen wel wat regen gehad, maar verder mooi weer, dus lekker in het meer en in het zwembad gezwommen, tochtjes gemaakt naar o.a. het Ledromeer, Gardameer, Gaver en Bagolino in de bergen. De eigenaren spreken goed Nederlands, geven goede service en de broodjes en pizza zijn erg lekker. Voor de jeugd geen animatie, maar de jeugd vermaakte zich erg goed.
9-10-2011
We stonden aan het meer, heerlijk zwemwater, water wordt langzaam dieper. Onze kids(4 en 5) hebben heerlijk gezwommen,vissen gevangen en van het kampvuur genoten
Nadeel waren wel de vele feestjes langs het meer zoals de karaoke aan de overkant..ondraaglijk gekrijs (italy got no talent) tot vrij laat. Drie van de 7 avonden had je hier last van, alsof het feest recht tegenover de tent was(geluid draagt ver over water..). Maar...laat je hierdoor niet weerhouden, hou er wel rekening mee;-).
Eigenaar en eigenaresse waren super!!