Beoordelingen Ghirla

Waardering
7,5
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
7,3
Omgeving
8,4
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

26  °C

2 augustus 2014

Ghirla
7,5
38 beoordelingen
Beoordelingen Ghirla

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ghirla. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ghirla. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ghirla? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ghirla scoort een 7,5 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Ghirla. Op Zoover vind je bovendien 16 vakantiefoto's van Ghirla. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ghirla. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

35 beoordelingen over Ghirla

7,5
38 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,4
Omgeving
8,4
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
9,0
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Mooi omgeving."vertalen
Bastiaensen
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

31-07-2014 Supermarkten in de buurt. Heerlijk zwemmen in het meer. Klein zwembad maar met het meer in de buurt hadden we dat niet nodig.

met partner, Juli 2014
"Centrale plek t.o.v. de grotere omliggende meren"vertalen
Coen
Waardering
7,0
Omgeving
7,0

31-07-2014 prima uitvalsbasis om de omliggende grotere meren te bezoeken en om in het gebied zelf de omgeving te verkennen.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Leuke stadje"vertalen
j.
Waardering
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0

02-09-2013 Heel klein, maar wel een supermarkt op 3 km. van de camping

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Typisch bergdorpje!"vertalen
M.G. Nieuwstad
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

17-09-2013 Je hebt er wel 5 supermarkten!! Van duur tot supergoedkoop.
Verder is het niet heel spannend.

met jonge kinderen, 2013
"Klein dorpje"vertalen
aewelling
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

03-08-2013 Ghirla is een klein dorpje. Aanrader is om met de auto naar Laveno te gaan dan naar de overkant met de boot. Van daaruit kun je een leuke boottocht maken over het laggo maggiore.

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Mooie omgeving, mooie meren. Verder..tja"vertalen
Gideon
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
5,0

13-08-2013 Wij zijn wel een beetje afgeknapt. Het is zeker een mooie omgeving maar niet adembenemend. Noord Italianen zijn niet de hartelijkste. Toch wel leuke vakantie gehad, maar dat lag meer aan onze vasthoudende ondernemendheid dan de gastvrijheid en hulp van het gastland.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke vakantie gehad"vertalen
Meuleman
Waardering
9,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0

26-08-2012 gewoonweg super volgend jaar gaan we zeker terug dat ligt nu al vast

met partner, Aug. 2012
"Liefelijk klein plaatsje"vertalen
Marianne
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

10-07-2013 In Ghirla zelf is niet zoveel te doen of te zien, maar de omgeving van Ghirla nodigt wel uit tot rondrijden met mooie plekjes en dorpjes.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heel klein dorpje"vertalen
Dennis
Waardering
7,0

28-08-2012 Ghirla is een piepklein dorpje (maar wel met een eigen busstation) Klein kern met een paar winkeltjes en een cafe. Grappig om even doorheen te lopen, maar er valt weinig te beleven.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Klein dorpje"vertalen
Leonie
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

07-08-2012 Schattig klein dorpje, met gelatiere en kroeg.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?