Beoordelingen Ghirla

Waardering
7,5
Uitgaansleven
4,8
Cultuur
7,2
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Het weer

29  °C

23 juli 2014

Ghirla
7,5
36 beoordelingen
Beoordelingen Ghirla

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ghirla. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ghirla. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ghirla? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ghirla scoort een 7,5 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Ghirla. Op Zoover vind je bovendien 16 vakantiefoto's van Ghirla. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ghirla. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardije.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

33 beoordelingen over Ghirla

7,5
36 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,3
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Toon score en beoordelingen van:
met oudere kinderen, Aug. 2013
"Leuke stadje"vertalen
j.
Waardering
7,0
Omgeving
6,0
Sfeer
7,0

02-09-2013 Heel klein, maar wel een supermarkt op 3 km. van de camping

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Typisch bergdorpje!"vertalen
M.G. Nieuwstad
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

17-09-2013 Je hebt er wel 5 supermarkten!! Van duur tot supergoedkoop.
Verder is het niet heel spannend.

met jonge kinderen, 2013
"Klein dorpje"vertalen
aewelling
Waardering
6,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

03-08-2013 Ghirla is een klein dorpje. Aanrader is om met de auto naar Laveno te gaan dan naar de overkant met de boot. Van daaruit kun je een leuke boottocht maken over het laggo maggiore.

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Mooie omgeving, mooie meren. Verder..tja"vertalen
Gideon
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
5,0

13-08-2013 Wij zijn wel een beetje afgeknapt. Het is zeker een mooie omgeving maar niet adembenemend. Noord Italianen zijn niet de hartelijkste. Toch wel leuke vakantie gehad, maar dat lag meer aan onze vasthoudende ondernemendheid dan de gastvrijheid en hulp van het gastland.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke vakantie gehad"vertalen
Meuleman
Waardering
9,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0

26-08-2012 gewoonweg super volgend jaar gaan we zeker terug dat ligt nu al vast

met partner, Aug. 2012
"Liefelijk klein plaatsje"vertalen
Marianne
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

10-07-2013 In Ghirla zelf is niet zoveel te doen of te zien, maar de omgeving van Ghirla nodigt wel uit tot rondrijden met mooie plekjes en dorpjes.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heel klein dorpje"vertalen
Dennis
Waardering
7,0

28-08-2012 Ghirla is een piepklein dorpje (maar wel met een eigen busstation) Klein kern met een paar winkeltjes en een cafe. Grappig om even doorheen te lopen, maar er valt weinig te beleven.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Klein dorpje"vertalen
Leonie
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

07-08-2012 Schattig klein dorpje, met gelatiere en kroeg.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke camping!"vertalen
Ester Vissers
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

06-08-2012 Dit is een heerlijke rustige camping, waar onze kleine kinderen zich prima kunnen vermaken. We zaten in een mooie stacaravan en hebben genoten van het zwembadje, de speeltuin en natuurlijk het prachtige meer!
Met de auto kun je de mooiste plekjes in de omgeving bezoeken. Omdat de camping wat hoger ligt, koelt het 's avonds goed af. Airco in de stacaravan is dus helemaal niet nodig.
Kortom: een succes en zeker een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Dorpje zelf heeft niet zoveel, wel mooi gelegen"vertalen
henk van kerkhof
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

16-08-2012 Prima winkels in de buurt op een km of 5 afstand


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?