9-1-2013
Hallo Joyce,
Het campinggevoel is zeker aanwezig op deze camping als je van Italië houd, alles staat vol met toercaravans, campers, tenten, bungalows/chalets en mobile homes.
Ik weet niet hoeveel toercaravans nieuw zijn met nieuwe tent maar sommige zijn niet nieuw en sommige wel, je moet daar even naar vragen.
Ik kan je een persoonlijk email adres geven als je dat wilt, want deze mensen zijn heel erg vriendelijk.
Volgens mij staan deze caravans ook onder de bomen wat zorgt voor schaduw.
Nogmaals wij gingen vanaf onze dochters zijn geboren 13 jaar naar zuid Frankrijk. Achteraf omdat mijn vrouw vroeger wel eens met haar ouders in die streek was geweest gingen wij toen met onze caravan er een paar dagen heen.
De gastvrijheid en het gevoel wat je bij de eigenaren krijgt,van je bent van harte welkom is ongekend,en heb ik nog nooit in Frankrijk meegemaakt, ookde gezelligheid niet op die kleine volle camping is geweldig.
Als je kleine kinderen hebt is een groot voordeel dat je ze niet snel kwijtraakt omdat de camping niet megagroot is.
Waterparadijs op 5 minuten rijden met de auto en ook een manege hoorde wij afgelopen jaar op 10 minuten rijden met de auto.
Supermarkt ook op 3 minuten rijden en pendelbus ieder half uur naar het strand.