Beoordelingen Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda***

19 mei 2013

Il Nido Nella Bionda***
Beoordelingen Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda***
Via Bionda, 4, 19020, Brugnato
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** in Brugnato, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda scoort een 9,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** in Brugnato, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ligurië. Vergelijk Bed and Breakfast Il Nido Nella Bionda*** met andere accommodaties in Brugnato.

8 beoordelingen over Il Nido Nella Bionda***

met partner, 2013
"Super"
marja
16-5-2013 dit b&b is geweldig qua ligging,ontbijt en vriendelijkheid van de eigenaren. Het ontbijt is geweldig en ze geven advies over de leukste uitstapjes in de omgeving. Een aanrader!

met partner, 2013
"Genieten in deze bed en breakfest"
van dorssen
3-5-2013 Een kleine week verbleven in deze B&B. Genoten, prachtige kamers, prima service en zeer vriendelijke eigenaren. De omgeving is schitterend. Genoeg te doen en te beleven. We hebben hier genoten!

met vrienden, Sept. 2012
"Geweldige ervaring bij zulke vriendelijke mensen"
Maarten van Eijk
6-10-2012 Il Nido nella Bionda is ons zeer goed bevallen. Het heeft ons echt aan niets ontbroken, van een zeer vriendelijke ontvangst tot een geweldig afscheid van de Moeder en zoon die dit B&B runnen. De laatstse dag kregen wij een aantal wijnen te proeven en ook kregen wij en onze vrienden ieder 2 heerlijke flessen wijn mee om naar nederland te nemen. Echt een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Il Nido Nella B...

met partner, Aug. 2012
"Geweldige ervaring"
T de Boer
28-8-2012 Heerlijk rustige BenB.
Geweldige mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk.
Aan het ontbijt ontbreekt werkelijk niets en als je wat mist dan regelen ze dat zeker voor je.
Ze waren ook heel behulpzaam met de omgeving. Tips waar we konden eten, waar naar het strand te gaan en wat te bezoeken.
Heerlijke tijd gehad.
Als je echt 1 klein minpuntje moet benoemen dan is het dat ons bed niet groter was dan 1,80 en dat je dan met 1m97 wat krapjes ligt.

met partner, Mei 2011
"Klein maar (zeer !) fijn"
Paul
5-6-2011 Een klein, maar wel heel fraai B&B-accommodatie.
Kamers zijn ruim en met zorg ingericht. Uitgebreid ontbijt. Eigenaresse is Italiaans, maar spreekt ook frans. Bijzonder aardige vrouw. Prima stek om Cinque Terra te bezoeken.
Parkeren is in de 5 kustplaatsjes een drama. Tip: ga dagelijks met auto naar Levanto en neem vanaf daar de trein. Stel je van de treinreis zelf niets voor (vnl. in tunnel door de bergen), maar de plaatsjes zijn inderdaad plaatjes !

met partner, Juli 2009
"Super gezellige B&B"
Marieke & Jeroen
8-8-2009 Hebben hier tijdens onze rondreis door Italie twee nachten geslapen om Cinque Terre te bekijken. Hebben een goed verblijf gehad in het hotel en waren zeer tevreden. Het waren ruime kamers (we hadden een kamer op de begane grond) met een goed ontbijt. We hebben één avond in het dorpje gegeten maar de tweede avond aan de eigenaar gevraagd of hij nog een restaurantje wist. Hij heeft ons toen naar een leuk knus restaurantje in de bergen gestuurd waar we heerlijk hebben gegeten!

We hebben hier een super verblijf gehad waar we zeker terug aan zullen denken als we weer die kanten op gaan!

met partner, Sept. 2007
conny
3-10-2007 mooie ligging
vriendelijk onthaal mooie kamers
ideaal om cinque terre te verkennen
indien je in de restaurants in het dorp wil eten gelieve te reserveren , zeker in het weekend want het is bijna altijd volzet

met partner, Juni 2007
chris
10-7-2007 Il Nido Nella Bionda : zeer smaakvol ingerichte B&B weliswaar zonder zwembad, doch die zou er in 2008 komen. 7 kamer, persoonlijke service. Ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Cinque Terre, Portovenere, Portofino e.a. mondaine kuststeden. Zeer rustig gelegen. Een paar restaurants in de buurt met uitstekende italiaanse gerechten ! een echte aanrader !

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit