Beoordelingen Borgio Verezzi

19 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Borgio Verezzi
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Borgio Verezzi. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Borgio Verezzi. Ben je zelf op vakantie geweest naar Borgio Verezzi? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Borgio Verezzi scoort een 7,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 4 Hotels in Borgio Verezzi. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Borgio Verezzi. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Borgio Verezzi. Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ligurië.

2 beoordelingen over Borgio Verezzi

2,8
2,5
2,8
met jonge kinderen, Aug. 2009
"Hier kom ik nooit meer!!"
Cynthia Jansen
Stranden
1-9-2009 Absoluut geen sfeervolle vakantiebestemming en dat geldt voor het hele kustgebied rondom borgio verezzi. Het enige positieve zijn de oude stadscentra van Finale en Pietra Ligure en de oudere dorpjes van Borgio Verezzi. Verder totaal geen sfeer!!!
Hoezo bloemenriviëra, om ieder appartement staat een hek, om de spoorlijn (ook gezellig trouwens) staat ook een hek kortom wij hadden meer het idee dat we in Merksem (Antwerpen, België) op vakantie waren.
De bedden op de strand worden verhuurd 20 a 30 Euro per dag!! en alles is gereserveerd. Tussen 12 en 3 zijn alle Italianen (ja, vooral Italianen brengen hier hun vakantie door) aan het rusten en zit je op de kleine stukjes vrij toegankelijk strand omringd door honderden lege bedden....gelukkig waren we met nog een
ander gezin op vakantie zodat we zelf nog wat gezelligheid konden maken!
Wat ons betreft is (en blijft) ons vakantieland Griekenland met alleen maar sfeervolle eilanden....

met partner, Juli 2005
dick
Stranden
28-6-2007 Borgio Verezzi is een rustig en karakteristiek dorpje gelegen aan de kust. Eigenlijk zijn het twee dorpen die bij elkaar gevoegd zijn: Borgio en Verezzi. Borgio is gelegen aan de westkust van Capo Caprazoppa. Het dorpje Verezzi is verdeeld in 4 plaatsjes, nl. Poggio, Piazza, Roccaro en Crosa. Toch hebben de twee dorpjes totaal verschillende kenmerken. Borgio is een resort gelegen aan de kust, waar tegenwoordig veel touristen te vinden zijn. Verezzi is een monument van het verleden. Het uitzicht en landschap vanuit verschillende hoeken van de dorpjes zijn geweldig en ook de locale specialiteiten, bijv. Verezzi slakken, gekookt in witte wijn en noodles met pesto saus, zijn de moeite van het proberen waard.
Ook de grotten van Borgio Verezzi zijn absoluut een bezichtiging waard. Rondom de vesting zijn een aantal restaurantjes waar u heerlijk kunt eten en een betoverend uitzicht over de kustlijn heeft, zeker ’s avonds. Een aanrader voor romantici!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit