Camping Green Garden*** in Sirolo Italië beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Green Garden***

6,6
6,3

30 mei 2012

Het zwembad op de camping

Beoordelingen Camping Green Garden***

Via Peschiera, 3, 60020, Sirolo
Camping Green Garden scoort een 7,7 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Green Garden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Green Garden*** in Sirolo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping Green Garden*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Green Garden*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Camping Green Garden*** met andere accommodaties in Sirolo.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Green Garden***

6,6
5,9
"Heerlijk italiaanse sfeer!"
S.W.
27-8-2011 Dichtbij schattige dorpje Sirolo waar je 's avonds heerlijk kunt eten, ijsje halen of genieten van de Italiaanse levendigheid. Camping is keurig verzorgd. Mochten zelf een plekje zoeken voor de tent. Zwembad is prima en 's ochtends zelfs rustig. Voetbalveld en tennisbaan zijn ook fijn. Animatie is op de Italianen gericht en luidruchtig maar wij hebben er weinig gebruik van gemaakt. Strand bij Sirolo is prachtig maar klimmen er rijdt ook een busdienst heen voor weinig geld. Vanaf de camping kun je ook met de bus , gaat naar numana strand. Sanitiar was oud en onverzorgd. Heel jammer! Grotten, Loreto, Jesi en omgeving zijn heel mooi. Niet heel veel Nederlanders. Aanrader!!

"Fantastisch gebied / mooie camping"
Fam de V.
26-8-2011 Wij waren er in augustus, met 2 kinderen van 9 en 11 jaar.
laat ik beginnen met te zeggen hoe mooi het gebied is.... Fantastisch.
de canmping... kleion, compact, italiaans, gezellig, vriendelijk kortom ook geweldig.
behulpzaam personeel. taxi naar strand een uitkomst en erg relaxed. siësta tussen half een en 3... Italiaans, en niet storend. kortom een vakantie om nog lang van na te genieten.
EEn (min) puntje:
De animatie was wel erg blij met zichzelf pffffffff tot 2.300 uur best gezellig, beetje rumourig maar niet zeuren... tis gezelliog en tenslotte een camping, maar vaak na 23.00 ging "men"los..... volleybal wedstrijden, erg aanwezige disc-jockey.... die het een sport vonden om zo hard en zo vaak mogelijk een en ander in de microfoon te schreeuwen.
Nee, de animatie krijgt van oms een zware onvoldoende en voor kinderen is het onmogelijk om voor 0.00 uur ook maar te kunnen slapen...
Jammer van de verdfer zo moooie en vriendelijke camping en hun verdere medewerkers

groet

fam de V

met jonge kinderen, 2011
"Toch nooit meer"
veldhoen
22-8-2011 Camping ligt bij het mooie plaatsje Sirolo, zwembad is niet groot, maar eigenlijk wel groot genoeg, badmutsen zijn verplicht. Sanitair is zeer verouderd, en in drukke weekenden zou het fijn zijn als er personeel was dat ze ook zou schoonmaken. Geen warm water om af te wassen. Winkeltje voldoende voor broodjes en fruit. Animatieteam richt zich voornamelijk op italianen omdat ze geen andere taal spreken.

"Echt Italiaans!"
Brigit
21-8-2011 Camping Green Garden is een leuke gemoedelijke camping. Personeel is erg vriendelijk. Campingwinkel stelt niet veel voor, maar voor de vergeten boodschappen gemakkelijk. Broodjes in het dorp zijn stukken lekkerder dan in de winkel, wel even een klim, maar dan heb je ook wat. Wij zaten in een stacaravan die aan de datum is, maar wel erg schoon was toen wij erin kwamen. Eén groot minpunt is dat het zwembad dicht gaat tussen half 1 en 3 uur, dat heb ik nergens gelezen en was een grote tegenvaller! Als je dus een half dagje weg bent geweest, kan je niet even lekker afkoelen maar moet je wachten tot 3 uur, daarna is er waterpolo, dus helft van zwembad niet beschikbaar. Als we dat van tevoren hadden geweten, hadden we deze camping niet geboekt. Omgeving en zee is fantastisch! Restaurant Della Rosa; 1e restaurant rechts achter de stadspoort is een aanrader, zeker voor visliefhebbers.

"Goede Camping"
Marco
5-9-2011 Wij hadden een tent gehuurd, met wc en douche. De camping is compact en levendig. Er zijn een aantal sportveldjes, waar ook in de late uren kan worden gevoetbald en zo. Zwembad was goed. Eten vonden wij ook goed op de camping, maar voor het zelfde geld zit je in Sirolo. Het annimatieteam is wel wat luidruchtig, en in de eigentaal, volgens mijn niet zn probleem. De busjes rijden op en neer. Erg handig, bij het strand staan de parkeerplaatsen vol met auto's. Je kunt genoeg uitstapjes doen. Het is een gezellige familieachtige camping. De prijs is netjes. Ik weet niet hoe het in in hoog seizoen (drukker en zo), maar ik zou boeken!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima bevallen"
Jacqueline
21-8-2011 Kleine eenvoudige maar zeker gemoedelijke camping, veel groen en schaduwrijke plekken. Ligging net tussen twee dorpjes in die goed op loopafstand te bereiken zijn, wel altijd even een klim want erg heuvelachtig. Shuttel service naar het strand was prima geregeld. Mobiel home was oke met een goed bed. Onze dochter (14 jaar) heeft zich prima vermaakt, animatie team deed hun best om alles in het engels te vertalen. Een min puntje in deze vakantie waren de muggen die al vroeg in de avond aan hun jacht begonnen.

"Leuke camping, sanitair en caravans verouderd"
Van Bussel
20-8-2011 We hebben een hele leuke tijd gehad. De ligging is super en het strand is erg leuk. De animatie stelt niets voor en is alleen op Italianen gericht. Voor de grotere kinderen is daarom deze camping wat minder.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi,relaxed en supervriendelijk,"
De Keteltjes
28-7-2011 Wij zaten in een lodgetent van TO. Ziet er goed, compleet en ruim uit. Mooie schaduwrijke plek. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De vissoep in het restaurant (de Brodette di Pesce) is aan te bevelen, zelden zo'n lekkere vissoep op.
Animatie is vooral gericht op kleinere kinderen. Buspendel naar het strand is prima geregeld. Het dorp Sirolo ligt op loopafstand, wel gemeen stukje naar boven lopen, maar dat is het dubbel en dwars waard. Pittoresk dorpje met leuke winkeltjes en restaurantjes. We gaan vast nog eens terug.

"Leuke, kleine camping met gemoedelijke sfeer"
Angeline
10-8-2011 Leuke camping, met name ook geschikt voor wat jongere kinderen. Door kleine opzet kunnen zij rustig rondstruinen op de camping en het brood halen in het winkeltje (geen wachtrijen). Zwembad klein, maar lekker. Busje naar strand, helaas wel kiezelstrand. 10 minuten verderop met de auto wel zandstrand, wel fijner! Sirolo leuk dorpje met prima restaurantjes! Urbine (uurtje rijden) is een absolute aanrader! Loreto (15 minuten) leuk voor een middag- of ochtenduitstapje. Kortom, echt Italië, echt leuk!

"Gemoedelijke camping in een mooie omgeving"
inez
6-8-2011 Wij vonden deze camping erg gezellig en niet te groot. Toch was het levendig genoeg met een gezellig zwembad en aardig personeel die je met een busje naar het strand van Numana brachten. Lopend maar met een flinke klim was het strandje van Sirolo en Marevalle zeer mooi. Marevalle is een stukje met de auto. Strandje van Sirolo is op loopafstand voor de stadspoort links omlaag de tappen afdalen. Bezoekje aan Loreto is ook leuk voor een half dagje. Leuk barretje en restaurantje op de camping. Verder geen bijzonder restaurant gezien (zal er misschien wel zijn..). Wij zaten in een lodgetent wat goed bevallen is maar wel na 9.00 uur warm wordt. Als je van een mooie zee houdt en mooie uitzichten en een kleine gezellige camping met Italianen en Nederlanders dan raad ik deze camping zeker aan! Ook je kinderen hebben het hier fijn tot een jaar of 15. Hele beperkte animatie. Arrivederci!

1 2 3 4 5 6 volgende