11-1-2012
Heerlijke plek om te vertoeven in een prachtige omgeving.
10 minuten van de Adriatische kust met fantastische stranden.
Heerlijk rustige kleinschalige camping met mooi zwembad.
Genoeg vertier voor de kinderen en heel behulpzame staf.
Wij gaan dit jaar voor de 4e keer!!!!!
31-8-2011
Wij zijn geen kampeerders van huis uit maar dit is wel een hele relaxte manier van kamperen, geen hutjemutje maar ruimte en schitterend uitzicht dat niet onderdoet voor de Toscaanse heuvels. Tenten zijn ruim, keurig ingericht en de bedden prima. Wij hebben een aantal keer meegegeten (eerst gekookt door Hans en de 2e week Annabel, alle keren was het heerlijk van smaak en goed verzorgd, prijzen zijn zeer redelijk. Dat laatste geldt ook voor de drankjes bij de kleine maar goed gevulde bar (lekkere rosé!) Broodjes voor de lunch zijn hier ook verkrijgbaar.
Sanitair is basic maar absoluut voldoende voor de grootte van de camping en wordt zeer zorgvuldig schoongemaakt.
Senigallia (strand) is druk tot zeer druk maar wel goed georganiseerd (bedjes/parasol). Busje rijdt naar zowel strand als markt/plaatsje. Vooral de flexibiliteit alsmede behulpzaamheid van zowel de eigenaren als personeel maken je vakantie tot een succes.
Één NEGATIEF punt: muggen en kleine steekvliegjes.....verder:GENIETEN!
2-9-2011
Onze eerste kampeervakantie als gezin, met kinderen van 3 en 6 jaar, was heerlijk!!
Camping: prachtige plek, genieten van de heuvels van regio Le Marche! Fijn zwembad. Knus mini-kinderboerderijtje.
Tenten: heerlijk ruim met goede bedden. Prettige vlonder, fijne parasol.
Horeca: ontbijt/broodjesbar/diner en BBQ: allemaal heerlijk en goed verzorgd tegen prima prijzen. Bar was té gezellig... mijn vriend was er vaak te vinden!
Sanitair: prima.
Eigenaren en personeel: superaardig, flexibel, deskundig.
Animatie: top!
Bij deze willen wij Jeroen & Annabelle, Silke, Renske & Simone & Tjade, Hans, Malon & Jef & Bart bedanken voor een heerlijke vakantie!!!