Appartement Casa Tartufo in Sassoferrato Italië beoordelingen 9.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.985 bezoekers online
Home > Italië > Le Marche (De Marken) > Sassoferrato > Appartement Casa Tartufo

Beoordelingen Appartement Casa Tartufo

-4  °C

7 februari 2012

9,6
Appartementen complex

Appartement Casa Tartufo scoort een 9,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Casa Tartufo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Casa Tartufo in Sassoferrato, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Appartement Casa Tartufo vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Appartement Casa Tartufo met andere accommodaties in Sassoferrato.

23 beoordelingen over Casa Tartufo

Leuke, kleinschalige vakantieplek
Fam. Simonse
15-12-2011 Dit gezellige landgoed met camping en appartementen is klein en daardoor heel overzichtelijk. De kinderen hebben snel aansluiting met elkaar en vermaken zich goed. Het zwembad is niet heel groot, maar voldoet. Het sanitair is basic maar schoon. Ben en Sabine organiseren gezellige (pizza) avonden en Sabine’s zelfgemaakte limoncello moet je proeven... Ook kan je meegaan op een wijn- of olijfolieproeverij. Restaurantjes genoeg in de omgeving, Ben en Sabine weten precies waar je moet zijn. In augustus heb je in elk dorpje wel een ‘sagre’ (soort eetfeest), die zijn erg leuk! Senigallia (heerlijk strand) en Urbino (Middeleeuws stadje) zijn een bezoekje zeker waard, wel een stukje rijden. Uit eten gaan is echt nog goedkoop in De Marken en zeker een aanrader met alle locale specialiteiten. Wij hebben ons hart verpand aan dit stukje Italië Wij gaan volgende zomer weer onze vakantie doorbrengen in De Marken en daar hoort ook een week Casa Tartufo bij. Onze oudste zoon kan niet wachten!

Compliment!!!!
Kees
20-6-2011 Wij hebben onze vakantie op Casa Tartufo doorgebracht. Nog nooit zo'n lekkere vakantie gehad! Complimenti Ben en Sabine.
Gelukkig zien we elkaar in Oktober weer bij het "Truffel arrangement" Mmmmm we zien er nu al naar uit!

met een groep, Juni 2011
Prachtige omgeving. Het was fantastisch.
Riëtte
18-6-2011 Appartementen zijn heel mooi ingericht. We hebben er een fantastisch weekend gehad. Sabine kookt heerlijk en Ben bakt ontzettend lekkere pizza's. Echt een aanrader om mee te doen aan de pizza avond. Ontzettend genoten in een prachtig stuk natuur met byzonder aardige en goede gastheer en gastvrouw. Nogmaals bedankt!!

alleenreizend, Okt. 2010
Geweldig!!
anneke Maarleveld
5-11-2010 Een geweldige Tartufo beleving op de mooiste berg van Italie!!! Prachtig appartement en uitstekende verzorging. Ook in de herfst een aanrader om eens naar Casa Tartufo te gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Hemel op aarde
fam. ter Hart
1-11-2010 dit is echt een super locatie voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. en voor mensen die net als wij niet van al die animatie- avonden houden. dus geen shows en al die andere feestelijkheden, maar heerlijk genieten van italiaanse- of pizza avonden waar Ben en Sabine een echt feestmaal op tafel zetten. heerlijk eten (en wijn!) en een supergezellige sfeer. onze kinderen 10 en 12 willen daarom net als wij volgend jaar ook weer even terug. Ben en Sabine doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken en dat doen ze super. zelfs de verjaardag van onze dochter werd gevierd, de stoel versierd en een cadeautje op haar bord. ook dat was een feest, ze voelde zich echt jarig. ook hadden we een kampeerplek met een magnifiek uitzicht over de vallei, nog nooit zo mooi gezeten. Ben en Sabine ga vooral zo door, wij kijken nu al weer uit naar juli 2011!

UNIEK!
Gert
28-7-2010 Zojuist terug van een week vakantie in "Casa Tartufo" waar we heerlijke vakantie met ons gezin hebben gehad. Nieuwsgierig naar beoordelingen van andere gasten, verbaasden wij ons over het feit dat iemand schreef dat de eigenaren (Ben en Sabine) weinig oog voor hun gasten hebben. Wij hebben juist het tegendeel ervaren! Geweldig dat ze ondanks de drukke werkzaamheden tijd vrij maken voor persoonlijke contacten zoals bezoekjes bij tenten (informeren of alles naar wens is enz.) welkomstbordjes aan deuren van de appartementen, flesje wijn bij aankomst en zelfs een jarige gast werd verwend met een kadootje! Toen we naar huis reden werden we tot aan de laatste bocht uitgezwaaid! Ben en Sabine COMPLIMENTI!(4)

met jonge kinderen, Juli 2010
Voor de tweede keer fantastisch!
Gert
28-7-2010 Vorig jaar waren we al naar Casa Tartufo geweest en hebben het daar zo naar ons zin gehad dat we hebben besloten dit jaar terug te keren. Best spannend omdat we erg benieuwd waren of het net zo leuk zou zijn als vorig jaar. In 1 woord was het "Geweldig" Als je van Rust, ruimte, relaxt, geweldig eten houdt, ben je hier op het goede adres! Super gastvrouw en gastheer die begaan zijn met hun gasten en ze helpen/wegwijs maken waar nodig is. O ja en als je echt lekkere pizza's wil eten moet je hier zijn, daarnaast kook Sabine geweldige Italiaanse maaltijden. Tja en dit jaar maar weer besloten om volgend jaar weer te komen. Tot volgend jaar!

met jonge kinderen, Juli 2010
Echte aanrader! Gastvrij en fantastisch uitzicht!
Joost
27-7-2010 Wij hebben gekampeerd bij Casa Tartufo. Casa Tartufo is kleinschalig en zeer gezellig. De camping en appartementen liggen op een berg met een fantastisch uitzicht over de dalen en dorpjes in de buurt. Er is een prachtig zwembad en een trampoline. Door de kleinschalige opzet heb je altijd goed zicht op het zwembad (20 mtr van je tent). Ben en Sabine zijn geweldig gastvrij en organiseren Italiaanse- en pizza avonden, die mag je niet missen. Er zijn veel mooie plaatsen in de buurt om te bezoeken, heel bijzonder zijn de druipsteengrotten van Frasassi. Ben en Sabine kennen de omgeving goed en weten je de goede restaurants in de omgeving aan te bevelen.
Het is ons zo goed bevallen dat we volgend jaar weer gaan (wij gaan nooit 2 keer naar dezelfde plek).

Een prachtige plek!
leegte
13-8-2010 We hebben het heel leuk gehad op de mini camping van Tatufo.
Met onze camper stonden we op een mooie plek met een fantastisch uitzicht.
De sfeer was ongedwongen, de avonden waarop de gasten samen eten waren gezellig en het eten erg lekker.
Onze kinderen hebben zich goed vermaakt, wij ook!
Een plek om nog eens te bezoeken.

met jonge kinderen, Juni 2010
Erg mooie plek
marieke van der slu...
22-7-2010 10 fijne dagen bij Ben en Sabine doorgebracht in een mooi appartement
In een stukje italie wat nog niet echt door toeristen is ontdekt.
Wij en de kinderen hebben fijne dagen gehad Mooi zwembad voor de kinderen een leuke trampoline.
De zelfgemaakt pizza van Ben smaakte heerlijk!
Zeker een aanrader

9,6