Appartement I Magnoni in Pergola Italië beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.766 bezoekers online
Home > Italië > Le Marche (De Marken) > Pergola > Appartement I Magnoni

Beoordelingen Appartement I Magnoni

30 januari 2012

Het zwembad

Appartement I Magnoni scoort een 8,7 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement I Magnoni? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement I Magnoni in Pergola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Appartement I Magnoni vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Appartement I Magnoni met andere accommodaties in Pergola.

20 beoordelingen over I Magnoni

Eentje om te onthouden!!!
RAJF
15-9-2011 Wij hadden geopteerd voor een rustige vakantie met de kids op een gezellige camping. Aangekomen bij Barend en Annelies werden we zeer goed ontvangen. De eerste indruk beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. En om een lang verhaal kort te maken: de eerste indruk werd naarmate de vakantie vorderde steeds meer overtroffen: Hierna volgen enkele redenen.
-> Jovialiteit van de hosts: altijd de glimlach op het gezicht en steeds bereid om enkele hints te geven.
-> Geweldig eten: Wij hadden als kampeerders onze "keuken" bij. Door de kookkunsten van Annelies en Charlotte slechts 3x gekookt op 2 weken: warme bakker Annelies, het welkomstmaal, de italiaanse avond, "Charlotte's" pizza avond, Charlotte's taarten, de barbecue, en de lekkere Italiaanse restaurantjes in de buurt hebben hiervoor gezorgd.
-> Netheid: 10/10: Okk mede door het kleinschalige karakter, maar toiletten douches: altijd net!
-> Ligging: de rust zelve, zelfs bij warm weer altijd een windje, zalig zwembad
I Magnoni: MERCI!

met partner, 2011
Stukje paradijs in Italie
Yordy en Cindy
6-5-2011 Wij hebben een fantastische tijd gehad in I Magnoni.
De prachtige omgeving, de ongedwongen sfeer en de vriendelijkheid van Barend en Annelies geven je een heel welkom gevoel.
De kookavonden van Annelies zijn een absolute aanrader, wat kan die vrouw heerlijk koken.
Wij hadden het geluk dat Annelies een antipasta avond wilde houden, het enige wat je tijdens die maaltijd hoorde was mmmmmm.
Pergola en de omgeving zijn nog niet toeristisch ontwikkeld, wat een verademing is.
Met handen en voeten doorgeven wat je hebben wil heeft absoluut zijn charme.
Wij hebben besloten om in augustus terug te gaan en we kunnen haast niet wachten tot het zover is.

met partner, Sept. 2010
Mooie ligging
motorrijders
1-10-2010 Magnoni ligt mooi en rustig bovenop een heuvel, je hoort alleen de natuur.
Alleen voor motorrijders, zoals wij, die met een zware motor komen, is de tocht naar boven een heel karwei. Een paar kilometer smalle bochtige gravel weg die rond loopt met een haarspeldbocht erin. Dat was niet leuk, omdat je toch naar boven en beneden wilt om wat tochten in de omgeving te rijden. Volgens de info die we van te voren hadden opgevraagd, was het goed te doen met een motor. De eigenaar heeft waarschijnlijk een lichte motor in gedachte gehad.
Het huisje Catria ligt apart, je hebt van niemand last, maar het is er niet erg proper, dat is jammer
( eindschoonmaak kost toch 40 euro ). Het matras gaat nog net, en de hoofdkussens zijn oud en vergeeld. In de slaapkamer heb je een mooi uitzicht, alleen jammer dat je de ramen niet open kunt zetten ( geen horren ervoor ) want er vliegen echt veel muggen, wespen en vliegen. Ook 's nachts ( met de ramen dicht ) heb je veel last van kleine mugjes.
Kan beter.

met jonge kinderen, Juli 2010
Heerlijk genieten!!!
Edwin en Bianca de ...
27-7-2010 Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad. I Magnoni ligt op een schitterende plek bovenop een heuvel met een adembenemend uitzicht. Je voelt je bij Annelies en Barend meteen op je gemak. Ons appartement Acuto lag heel centraal en was heerlijk ruim en koel. We hebben genoten van de kookkunsten van Annelies en de kinderen van de pizza's van Lotte. Het grote terrein om het huis met zwembad was voor de kinderen een ideale speelplek.
Met tranen hebben de kinderen afscheid genomen, maar we gaan hier zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Juli 2010
Prachtige mini-camping, heerlijke vakantieplek!
Anne Mieke
8-8-2010 Wij hebben een week kunnen genieten van de rust van dit mini-campinkje. Complimenten dat Annelies en Barend het ook mini houden, want dat maakt het een bijzondere plek in Italie. Het zwembad is heerlijk, de versgebakken broodjes in de ochtend subliem, de sfeer warm en betrokken. De gezamenlijke maaltijden zijn zeker ook aan te raden, uitgebreid en uiterst smaakvol. En verder ontzettend leuk dat de kinderen er zo goed mixen, alle leeftijden door elkaar, iedereen geniet er!
Een aanrader!

met een groep, Juli 2010
Welkom bij de Familie !
Y. de Roon
15-7-2010 Je wordt behandeld alof je een van de familieleden bent. Bij aankomst een heerlijk welkomstdiner uit de keuken van Annelies. (die overigens heerlijk kan koken !)In appartement Nerone is er ruim voldoende plek voor 6 volwassenen. De tuin is geweldig groot, hierdoor kan iedere gast zijn/haar eigen plekje opzoeken. Het zwembad is nieuw en schoon. De sfeer die het gastgezin creert is ontspannen en open. We komen graag nog een keer terug !

met partner, 2010
I Magnoni = genieten op z'n Italiaans
Oh_ja_joh
23-4-2010 Wij komen nu al een aantal jaren hier en het is elke keer weer heerlijk. Geen andere geluiden dan die van de natuur. Gezellige avonden met alle gasten aan tafel, genieten van de kookkunsten van Annelies of de BBQ avond van Barend. En uiteraard de pizza avond van Lotte niet te vergeten. I Magnoni is ook een ideale plek om Le Marche te ontdekken zoals steden als Urbino, Gubbio,etc.

met jonge kinderen
Top!
Pino
23-12-2009 Ben reeds drie keer in Imagnoni geweest en het is er zo lekker. Rustig, goede service, prachtige omgeving.

met oudere kinderen, 2009
In 1 woord: GE-WEL-DIG!
Mirjam ter Haar
17-9-2009 Wij hebben voor het 2-de jaar gekampeerd op I magnoni en voor volgend jaar hebben we de reservering alweer gemaakt! Kortom, we hebben het vreselijk naar ons zin daar.
3 weken lang van 's morgens vroeg tot 's avonds laat word je verwend door Barend en Annelies. Als je net wakker bent wordt het vers gebakken brood gebracht, 's avonds kun je 3 keer per week aanschuiven aan de tafel vol heerlijkheden gemaakt door Annelies. De kinderen zitten aan een eigen tafel zodat contact maken vanzelf verloopt en de ouders de tijd en de rust krijgen van het eten en elkaar te genieten.
De omgeving is overweldigend, de uitzichten, fantastisch! Het weer is zover wij meegemaakt hebben heerlijk. Om de paar dagen brengen we een bezoek aan de zee, waar zelfs de hond terecht kan op bepaalde plaatsen. Veel restaurantjes in de omgeving waarin Barend en Annelies je altijd in kunnen adviseren. Genoeg supermarkten en leuke marktjes in de omgeving. Mooie stadjes (Gubbio, Assissi, Urbino, Fano etc). Perfetto!

met jonge kinderen, Aug. 2009
Voor de rust
C
22-1-2010 I Magnoni is een lokatie met diverse appartementen en huisjes, ook zijn er kampeerplaatsen beschikbaar. Service is goed, eten, brood, pizza, alles is te verkrijgen. Inrichting is gedateerd, maar schoon en gezellig. Wel wat verder weg van de hoofdwegen. Maar heerlijk vertoeven in de prachtige regio Le Marche.
Klein zwembad op het grote grasveld.
Nederlandse eigenaren.

met een groep (1)