Landhuis Agriturismo Carincone in Pergola Italië beoordelingen 9.3 | Zoover

31 mei 2012

Landhuis Agriturismo Carincone Pergola

Beoordelingen Landhuis Agriturismo Carincone

Via Montaiate 52, 61045, Pergola
Landhuis Agriturismo Carincone scoort een 9,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Agriturismo Carincone? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Agriturismo Carincone in Pergola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Landhuis Agriturismo Carincone vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Landhuis Agriturismo Carincone met andere accommodaties in Pergola.

6 beoordelingen over Agriturismo Carincone

met partner, Apr. 2012
"Een pareltje in de bergen."
Huug Derksen
11-5-2012 Na een steile rit werden wij gastvrij ontvangen door Nanja. Wij kregen het prachtige appartement Acqua. Het uitzicht is geweldig en je kunt op het terras met een goed ontbijt genieten van de prachtige omgeving. De streek biedt mooie plaatsen om te bezoeken en de natuur is geweldig. Ook de kustlijn is mooi met o.a. een mooie stad, Fano. Nanja en Eric hebben hier prachtige appartementen gerealiseerd die het verdienen om bezocht te worden.

"Prachtige plek voor rust zoekers"
rob marianne
22-9-2011 na de drukte van pisa en rome was dit een verademing lekker rustig en prachtig ingerichte appartementen volledig ingricht en enkele met autentieke details. het ontbijt was heerlijk smorgens op het terras dat gebracht werd door een van eigenaren. in de omgeving is veel te zien al zijn de winkels en bezinepompen gesloten van 1 tot 4 uur.erik en nanja zorgen met hun advies en printjes over de aktuele festiviteiten dat je je thuis voelt. was een prachtige week komen beslist nog een keer terug. veel succes met jullie huis. vr gr rob marianne

met vrienden, Mei 2011
"Geweldige plek om te verblijven"
loet59
20-5-2011 Wij waren de gelukkigen om te verblijven in appartement Acqua in het landhuis Carincone. Het is een mooi, stijlvol ingericht appartement, alles is nog nieuw:met een heerlijk bed, een fijne douche en keuken. Het is gelegen op een mooie plek enkele kilometers buiten het stadje Pergola. Een prima uitvalsbasis voor uitstapjes in De Marken (zee, bergen, heuvels, sfeervolle stadjes, cultuur etc.). Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor rustzoekers!

De beste prijzen en lastminutes voor Landhuis Agriturismo Carincone bi...

met partner, Sept. 2010
"Iets om bij terug te komen"
ans
28-2-2011 Een wandelvakantie in Le Marche vooral in de omgeving van Pergola was iets wat wij graag wilden. Wij kwamen uit bij Agriturismo Carincone, daar hebben wij geen spijt van gekregen.
Het appartement fuoco(vuur) wat wij geboekt hadden beantwoorde geheel aan onze verwachting, ontzettend leuk ingericht, ook een fijne keuken,je kon zien dat er veel zorg aan was besteed. Werkelijk een genot om er te mogen verblijven. De eigenaars hebben er ook werkelijk alles aan gedaan om het naar de zin te maken, niets was hun teveel.
Ons italiaans is niet echt goed dus als wij aan hen vroegen om ergens te reserveren voor het eten voor ons, geen probleem. Een mooie wandeltocht maken, ze stonden meteen klaar om iets uit te zoeken of plaatsen aan te wijzen waar dat mogelijk was. In Pergola is het ook gezellig met de markt en leuke winkeltjes.
Rustig op je terras gezeten, genieten van de rust en ruimte.

met vrienden, Sept. 2010
"Schitterend in een rustgevende omgeving"
Nico
19-9-2010 Een schitterend gerenoveerd huis met een subliem gerenoveerd appartement. Wij zaten in appartement "Terra" waar de kleuren beige en (lichtbruin) bruin zijn. De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamer is de kroon op het werk; fantastische afwerking!! De enthousiaste eigenaren hebben ons een rondleiding door de andere appartementen gegeven (Water/Lucht/Zon&Maan/Vuur); vol met leuke, speelse details en een plaatje om te zien. Ieder appartement een eigen inrichting!
In Fano aan het strand gelegen en van de zon genoten. Daarnaast was er een soort marktmet allerlei vis producten en handgemaakte worst. Op aanraden van de eigenaren naar een middeleeuwse show geweest waar races werden gehouden met ganzen door ze een parcour te laten rennen door ze op te jagen maar niet aan te raken. Daarbij ook vele oude ambachten (mailienkolder, borduren, waarzeggen, bezemmakers) in middeleeuwse kledij. Veel show en muziek; een genot om naar te kijken.
Een turismo om heerlijk te genieten!!

met vrienden, Aug. 2010
"Fantastische plek!"
judy
15-8-2010 Deze verbouwde boerderij uit 1640 door de nederlandse eigenaars is een plaatje!
Sinds dit jaar zijn de appartementen af, die zeer stijlvol zijn ingericht en voorzien van alle moderne apparatuur!
De ligging is iets buiten Pergola, de bergen in, dus auto noodzakelijk.
De eigenaars bieden voor 10 euro een maaltijd aan en er kan ook gereserveerd worden voor het ontbijt!
Een prachtige plek met betoverend uitzicht!
Je bent in goede handen bij deze lieve gastvrije jonge mensen!
eigenaar Eric Helmers, 20-9-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk bedankt voor de beoordeling, maar helaas kunnen wij geen maaltijden meer verzorgen. Ontbijt is natuurlijk wel mogelijk.