28-8-2011
3 weken met 2 kids (6 en 8) hier gestaan.
Alleen maar +30 graden gehad, 's-avonds ook redelijk aangenaam.
Ruime plaatsen, vooral in de boog om het veld (plaatsen 1-9).
Dubbele BBQ waar je ook kunt ontbijten op dat veld.
Mix van Italianen en Nederlanders op de camping, waarbij de Italianen vaak met meerdere gezinnen komen..ze eten vaak na 21,00 uur, houd daar rekening mee!
Riviertje naast de camping veilig voor de jongste en ideaal om dammetjes te bouwen.
Zwembad is ook prima, weekend wel drukker doordat dan veel locale mensen komen.. maar veelal tussen 15-40 jaar en niet rumoerig.
Omgeving voor 3 weken ruim voldoende te doen..strand (1 uur) en San Marino (45 min.) waren verste uitstapjes voor ons.
Ideaal gebied ook voor wielrenners! Veel klimmetjes van 300-800 meter.
Sanitair mag iets nieuwe (muntjessysteem nog voor wame douche), maar bij zwembad kun je ook prima afdouchen.
Al met al een megaaanrader namens ons.
7-9-2011
Camping “Marecchia da Quinto” vinden wij een hele fijne camping! Waarom? Slechts 30 mooie standplaatsen, een prachtig ruim zwembad met duikplanken, veel (groen!) gras, kunst op de camping,… en dan ook nog gelegen in een mooie niet-toeristische omgeving. Het team dat de camping en het zwembad runt is heel vriendelijk en gedreven. Voor de kinderen is er veel ruimte om veilig te spelen. Leuk restaurant aanwezig waar je prima en betaalbaar kunt eten en drinken. Uitstapjes kunnen naar bijvoorbeeld San Marino, San Leo, Verucchio of naar de Adriatische kust (Rimini, Riccione).
Een ideale camping voor tent of vouwwagen, maar ook caravans en campers kunnen er terecht. Wij hebben ruim 2,5 week op deze camping gestaan met onze 3 kinderen (8, 6 en 2 jr.) en hebben volop genoten!
28-4-2012
Leuke camping, vriendelijke eigenaar. Hij is er zuinig z'n gras. Auto mocht niet de plek op gereden worden, maar eigenaar hielp met het duwen van de caravan. Als je met de tent gaat, probeer een plekje aan het grasveld te krijgen, wij stonden onder de bomen, maar ook hier was het prima vertoeven. We zijn er maar 3 nachten geweest, bij vrienden op bezoek, maar als we weer een keer in de buurt zijn zouden we hier zeker nog een keer overnachten.