14-9-2012
Agricamp Picobello is een ideale kleinschalige agriturismo voor de liefhebber van natuur, cultuur, activiteit en rust. Het ligt in een ruim dal met prachtige uitzichten rondom. Erna en Rob bieden hun gasten een persoonlijk en warm onthaal en de faciliteiten zijn goed verzorgd.
Door de ligging is Picobello een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van de schilderachtige en indrukwekkende Marche: per auto, op de fiets/mountainbike en te voet. Voor degenen die ook graag onder begeleiding en in groepsverband iets ondernemen zijn er goed georganiseerde excursies: bergwandelen, rotsklimmen, wijnproeverijen etc. Ik kan ze van harte aanbevelen!
Op het terras van Picobello worden prima koffie en andere dranken geserveerd en in de directe omgeving kan volop worden genoten van de traditionele Italiaanse keuken in restaurants en agriturismo's.
6-11-2012
Camping Agricamp Picobello is een uiterst comfortabele accommodatie waar je je gast voelt en waar je gast bent. Gesitueerd in een zeer gastvrije en landelijke omgeving. Waar het 's nachts nog echt aardedonker wordt en waar je in september wordt verrast met het spectaculair binnenhalen van de zonnebloempitten.Waar Rob en Erna je op een bijzondere wijze introduceren in de gewone wereld van De Marken met gevarieerde activiteiten.
Bijzonder is de ook de zorg van Rob en Erna voor hun accommodatie en voor hun gasten.
14-9-2012
Er zijn van die plekken waar je naartoe terug blijft komen. Alhoewel niet gepland, zijn we toch weer in onze vakantie op Agricamp Picobello terecht gekomen. Waarom? Ideale ligging tussen strand en bergen, RUST, gezelligheid 's- avonds met de andere campinggasten als je daar zin in hebt, heerlijk eten bij de verschillende restaurantjes en agriturismo's in de buurt. Voor ons zijn de outdooractiviteiten van doorslaggevend belang; bergwandelingen, rotsklimmen in Rosara en natuurlijk op de eigen klimwand. Volgend jaar zijn we weer van de partij!
27-8-2012
Wij gaan zelden voor de tweede keer naar een camping. Terugkeren op dezelfde plek is vaak net even minder dan de eerste ervaring. Een uitzondering vormt Agricamp Picobello. Dit is kamperen zoals het bedoeld is. Een fijne sfeer, een prachtige omgeving, strand en bergen en stadjes om in rond te dwalen, rust en een grote plek voor je tent. De eigenaren Rob en Erna zorgen voor een ontspannen en uiterst prettige sfeer en het zonnige weer doet de rest. Deze camping is een pareltje in de heuvels van de Marche.