Camping Villa Bussola (& B&B, App.) in Monsampolo del Tronto Italië beoordelingen 9.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.887 bezoekers online
Home > Italië > Le Marche (De Marken) > Monsampolo del Tronto > Camping Villa Bussola (& B&B, App.)

Beoordelingen Camping Villa Bussola (& B&B, App.)

4 februari 2012

Een stuk van het uitzicht

Camping Villa Bussola (& B&B, App.) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Villa Bussola (& B&B, App.)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Villa Bussola (& B&B, App.) in Monsampolo del Tronto, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Camping Villa Bussola (& B&B, App.) vinden. Je kunt 1 video van Camping Villa Bussola (& B&B, App.) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Camping Villa Bussola (& B&B, App.) met andere accommodaties in Monsampolo del Tronto.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Villa Bussola (& B&B, App.)

met jonge kinderen, Sept. 2011
Thuis
Schellingerhout
5-10-2011 Alsof je thuis komt bij goede vrienden die naar het buitenland zijn verhuist. Dat is het gevoel wat wij kregen op "villa Bussola".

Peter en Vanessa zijn uitstekende gastheren (en vrouw). De camping was klein, maar 12 plekken, maar daardoor had je veel ruimte. Het sanitair is super en schoon.

Al met al een heerlijke tijd gehad op "villa Bussola". Goed weer en een mooie omgeving. Stand is lekker dichtbij en je zit ook zo in de bergen.
Genoeg kleine (oude) dorpjes in de buurt om lekker rond te lopen en overal wel een speeltuin voor kleine kinderen. Onze dochter van 3 jaar heeft zich dan ook geen seconde verveeld. Zowel op als buiten de camping.

Peter en Vanessa wij komen zeker nog een keer terug!!!!
Tot dan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijke plek om te vertoeven
René Munnikes
18-8-2011 Mijn dochter (14) en ik waren nog nooit in Italie geweest, dit was een fantastisch weekje. Prachtige lokatie, Peter, Vannesa en Shaila zijn fantastische mensen en gastheren. Wij hebben nog nooit zo lekker, uitgebreid en gezellig gegeten, zelfs samen met bijna iedereen van de B&B. Tevens heerlijke fietsomgeving.
Graag niet iedereen die kant op, dan kunnen wij niet meer!!!!!!!

Aanrader! Omgeving & gastvrijheid een dikke 9!
Johan Verschoor
17-10-2011 Verblijf in App. Residenza: keurig, schoon en van alle gemak voorzien op airco na: het koelt echter voldoende af en bijna alle kamers hebben een ventilator. Belangrijker was een lekker bed en dat was aanwezig: niet te hard/zacht en niet te kort (voor 1,85m). De accommodatie ligt iets buiten MdT aan een doorgaande maar rustige weg met prachtig uitzicht. De familie is zeer gastvrij; niets is teveel en ze stoppen veel moeite en tijd erin om zowel de kleine als grote gasten te vermaken bv met pasta avonden, wijnproeverijen en het eten in het dorp. Voor kids ruim voldoende speelgelegenheid en een mini zwembad. De camping ligt wat hoger en op max 50 meter, douche/toiletten netjes & schoon. Kenmerkend: veel gasten waren al eerder geweest. Echt schitterende authentieke omgeving op 25 min, supermarkten vlakbij (buurtsuper in M. del Tronto). Shoppen & sight seeing in diverse historische leuke dorpen: Ascoli Piceno en vrij dichtbij Aquaviva P. (hier ook leuke restaurants).

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldige plek met geweldige mensen!
mmoorman
15-11-2011 Op de camping zijn 12 zeer ruime plekken, bovendien is er de mogelijkheid om bovenop de heuvel te gaan staan het uitzicht is vanaf daar adembenemend. Ook de app.en B&B kamers zijn prachtig en voorzien van alle gemakken.
Verder zijn de eigenaren super gastvrij en is Vanessa een fantastische kok. Kortom wij komen zeker weer een keer terug met onze zoon van 7 en dochter van 15 die zich er ook prima vermaakt hebben...

TOP!
William
22-8-2011 Heerlijke tijd! Lekker eten en drinken, mooie omgeving, strand dichtbij, fijne mensen op de camping en niet te vergeten de service van Vanessa en Peter!

Leuke b&b met prachtig uitzicht!
Jeroen en Hanne
7-8-2011 *mooie kamer
*lekker ontbijt
*goede eettips
*supergezellige groepsdiner in het dorp
*prachtig 360° zicht
*veel nuttige tips (informatiebundel)
*vriendelijke gastvrouw - en heer

Komen we zeker terug!!!
Trudy de Nijs
30-7-2011 Echt een aanrader voor iedereen. We hebben genoten van de gastvrijheid van Vanessa,Peter en dochter Shailla. De wijnproeverij door Peter gegeven en "eten bij de buren" en zeker Vanessa's kookkunsten waren een dikke 10 . Ook de kinderen (5, 11 en 21 jaar) hebben het er fantastisch naar hun zin gehad. De omgeving was bijzonder mooi en veel informatie over wat er in de omgeving te doen is krijg je van Peter en Vanessa via de mail al in Nederland. Schoon appartement en van alles voorzien. Hier hoef je je zelf niet te vervelen en ook de kinderen niet. Maar wil je ook lekker genieten van de rust is er ook volop gelegenheid voor op het heerlijke bijna privé terras met droomuitzicht . Wij komen hier vast en zeker nog een keer terug. Voor de omgeving en het strand maar ook zeker voor het fijne welkom gevoel van eigenaars Vanessa en Peter.

Super vakantie
Irmo
3-11-2011 Peter, Vanessa en Shaila hebben ons warm ontvangen. We hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtige omgeving met vriendelijke mensen. We gaan snel weer terug.

1ste klas agriturismo
Nico en Janny
9-7-2011 Zeer gastvrije eigenaren van een mooi landhuis met camping in een prachtige omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Fijne mini camping.
Jop
29-8-2010 Wij vonden Camping Villa Bussola (ook B&B + App.) in Monsampolo del Tronto een erg fijne mini camping. Dat wat er is is goed.
+ gastvrije flexibele eigenaren met goede tips voor uitjes.
+ dagelijks borrelen en niet dagelijks (reserveren!) erg lekker eten en drinken met andere gasten aan de lange tafel bij de villa
+ Vlak bij zee (met de auto), leuke bergwandelingen op een goed uur rijden, veel leuke plaatsjes in de buurt.

- zwembadje alleen voor kleine kinderen leuk (bewuste keuze, maar goed om te weten voor toekomstige bezoekers.) De zee maakt veel goed.
- mugjes

Tips:
* bergwandelen op de Gran Sasso
* de kathedraal van Ascoli
* lopen in de kloof voorbij de waterval
* mee-eten bij de villa op de dag van aankomst
* rijden via de Brenner
* op de heuvel is het uitzicht prachtig, op het veldje maken de kinderen sneller contact
* Vanessa kookt heerlijk. Met eten in de buurt moet je een beetje geluk hebben. Vanessa en Peter houden bij waar je wel en niet moet zijn.

alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 volgende