5-10-2011
Alsof je thuis komt bij goede vrienden die naar het buitenland zijn verhuist. Dat is het gevoel wat wij kregen op "villa Bussola".
Peter en Vanessa zijn uitstekende gastheren (en vrouw). De camping was klein, maar 12 plekken, maar daardoor had je veel ruimte. Het sanitair is super en schoon.
Al met al een heerlijke tijd gehad op "villa Bussola". Goed weer en een mooie omgeving. Stand is lekker dichtbij en je zit ook zo in de bergen.
Genoeg kleine (oude) dorpjes in de buurt om lekker rond te lopen en overal wel een speeltuin voor kleine kinderen. Onze dochter van 3 jaar heeft zich dan ook geen seconde verveeld. Zowel op als buiten de camping.
Peter en Vanessa wij komen zeker nog een keer terug!!!!
Tot dan.
18-8-2011
Mijn dochter (14) en ik waren nog nooit in Italie geweest, dit was een fantastisch weekje. Prachtige lokatie, Peter, Vannesa en Shaila zijn fantastische mensen en gastheren. Wij hebben nog nooit zo lekker, uitgebreid en gezellig gegeten, zelfs samen met bijna iedereen van de B&B. Tevens heerlijke fietsomgeving.
Graag niet iedereen die kant op, dan kunnen wij niet meer!!!!!!!
17-10-2011
Verblijf in App. Residenza: keurig, schoon en van alle gemak voorzien op airco na: het koelt echter voldoende af en bijna alle kamers hebben een ventilator. Belangrijker was een lekker bed en dat was aanwezig: niet te hard/zacht en niet te kort (voor 1,85m). De accommodatie ligt iets buiten MdT aan een doorgaande maar rustige weg met prachtig uitzicht. De familie is zeer gastvrij; niets is teveel en ze stoppen veel moeite en tijd erin om zowel de kleine als grote gasten te vermaken bv met pasta avonden, wijnproeverijen en het eten in het dorp. Voor kids ruim voldoende speelgelegenheid en een mini zwembad. De camping ligt wat hoger en op max 50 meter, douche/toiletten netjes & schoon. Kenmerkend: veel gasten waren al eerder geweest. Echt schitterende authentieke omgeving op 25 min, supermarkten vlakbij (buurtsuper in M. del Tronto). Shoppen & sight seeing in diverse historische leuke dorpen: Ascoli Piceno en vrij dichtbij Aquaviva P. (hier ook leuke restaurants).