Bed and Breakfast La Girandola in Cupramontana Italië beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.037 bezoekers online
Home > Italië > Le Marche (De Marken) > Cupramontana > Bed and Breakfast La Girandola

Beoordelingen Bed and Breakfast La Girandola

8 februari 2012

Bed and Breakfast La Girandola Cupramontana

Bed and Breakfast La Girandola scoort een 8,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast La Girandola? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast La Girandola in Cupramontana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Bed and Breakfast La Girandola vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Bed and Breakfast La Girandola met andere accommodaties in Cupramontana.

30 beoordelingen over La Girandola

Geweldige plek
S. Wiersma
20-9-2011 La Girandola is een prachtig gelegen B&B met zeer vriendelijke gastheer-en vrouw die veel van de omgeving weten en dit graag met je delen. De ontvangst was super, met een heerlijk glaasje wijn en versnaperingen!
De kamers zijn basic maar alles is aanwezig wat je nodig hebt. En is het er niet dan kun je erom vragen. Een heerlijk zwembad waar je dag en nacht gerbuik van mag maken, kortom een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Een minpuntje was voor ons dat de honden zo vroeg wakker waren..Verder niets dan lof

Rossini zong en wij ook !
Saskia en Martin We...
27-9-2011 Wilt U ooit een uitstekende kennismaking met de mogelijkheden van regio de Marche in al haar aspecten, verblijf dan korter of langer bij Bed en Breakfast La Girandola in Poggio Cupra. Isabelle en Erik staan de gasten met raad, daad en informatie terzijde. Kamer Rossini doet z'n naam eer aan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
La Girandola: prima adres, goede service
geen
29-8-2011 Ons verblijf nabij Cupramontana was geslaagd door de nette kamer, goede locatie met centrale ligging in combinatie ferrytocht via Ancona. Onze gastheer en dame zorgden voor goed ontbijt en hadden prima hands-on informatie over te bezichtigen stadjes, locale markten en feesten. Dankjewel Isabelle en Erik.

Hier kan je echt genieten...
Erik en Christel ui...
30-8-2011 Wij hebben 12 dagen lang mogen genieten van de gastvrijheid van Isabelle en Erik.
Een ruime,nette kamer en achter in de tuin een adembenemend uitzicht.

Absoluut aan te bevelen
René Keulen
2-10-2011 Geweldige locatie voor rustzoekers.
Ontvangst is zeer gastvrij.
Uitzicht vanuit het zwembad is adembenemend mooi. Zoiets nooit eerder gezien!

Eerlijke prijs/kwaliteit op een prachtige locatie.
koen, lieve, seppe
11-8-2011 Eric en Isabelle helpen je geweldig op weg de bezienswaardigheden in de buurt te ontdekken. Pizza avond was héél leuk, kinderen kunnen zelf mee pizza's maken..echt tof voor de kinderen. Zwembad zorgt voor de nodige verfrissing met prachtig uitzicht. De kleinschaligheid van deze B&B draagt bij tot een familie/thuisgevoel met de andere gasten. De zelfgemaakte confituur (vooral de wilde kersen) is héérlijk, het enige dat wij een beetje misten was een lekker eitje 's morgens...op aanvraag hebben we het wel gekregen, dus gewoon vragen ! De hondjes zorgen ook wel voor de nodige animatie, vooral voor de kinderen! We hebben super genoten van onze vakantie !

met vrienden, Juli 2011
Beantwoordt aan al onze wensen
Armand De Potter
17-8-2011 Prijs/kwaliteit kan niet beter
Warm onthaal
Familiale sfeer
Rustig
'Alles kan, niets moet...': de leuze van de gastheren wordt bewaarheid
La Girandola wordt onmiddellijk je nieuwe thuis

Je voelt je meteen thuis dankzij de gastvrijheid!
Peter
12-8-2011 B&B La Girandola is een ware rust van oase in het midden van een nog niet al te gekende regio van Italië, met name de Marken.
Mooie ligging, gastvrije uitbaters en een zwembad met een fantastisch zicht op de bergen

De ideale plek om je in onder te dompelen.
Patrik, Celia en Ia...
18-7-2011 La Girandola in Cupramontana is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige streek 'De Marken' te ontdekken. Het stuwmeer van Cingoli, de grotten van Frasassi, de kuststreek rond Ancona,...De B&B wordt uitgebaat door twee gedreven en uitermate vriendelijke mensen die steeds voor je klaar staan met elke ochtend een heerlijk ontbijt en telkens weer een gepaste tip om je ontdekkingstocht doorheen Italie verder te zetten. Voor wie rust zoekt met af en toe een plons in een verkwikkend zwembad is bij Erik en Isabelle op de ideale plek.

Perfetto!!
Joske
26-6-2011 Prachtige en zeer mooi gelegen B&B. De uitbaters (Erik en Isabelle) zijn zeer gastvrij. Hier wordt men echt als gast behandeld. Mooi zwembad met schitterend uitzicht. B&B is perfect gelegen voor het maken van uitstapjes in de mooie omgeving. In het dorp Cupramontana zijn er diverse leuke en goede restaurantjes. Kortom een plek om terug te gaan en te genieten van een stukje authentiek Italië.